Nejsi přihlášen
Jirka Žito (Člen) 21.04.2008 09:16:17 Offline |
Re: Rumová víla !!!
Ty woe je vidět že jí chutná,docela sypmpatická a já sem volnej...nemáš na ní ájsíkjů ???
Prej mám kundolap ... parchanti jedni ...
Jirka Žito (Člen) 21.04.2008 09:38:41 Offline |
Loser psal:rek bych, ze to je tak trosku fejk.To vypada, ze je to spis nejakej borec s parukou
Jako že není namalovaná a nemá udělaný vlasy?
Prej mám kundolap ... parchanti jedni ...
Progear 650 (Člen) 21.04.2008 11:51:25 Offline |
tag ta je hrubá.....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Je to asi fejk, protože do takové polohy se dostaneš jen po značném požití a většinou v průběhu požívání, takhle ženská má láhev novou takže pro ní musela jít a pak by sedla takhle, navíc málokdy má někdo v takovém stavu kasu na to aby si mohl koupit láhev, nemyslím stav opilosti ale tenhle vzhled.
Blu one.... old one
misi psal:Je to asi fejk, protože do takové polohy se dostaneš jen po značném požití a většinou v průběhu požívání, takhle ženská má láhev novou takže pro ní musela jít a pak by sedla takhle, navíc málokdy má někdo v takovém stavu kasu na to aby si mohl koupit láhev, nemyslím stav opilosti ale tenhle vzhled.
woe, to je dedukce
bravo
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
Banditatom (Člen) 21.04.2008 16:18:06 Offline |
no hotový kriminalisti
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
misi psal:Je to asi fejk, protože do takové polohy se dostaneš jen po značném požití a většinou v průběhu požívání...
Já spíš myslím, že si chtěla sednout ke stolu a stůl nikde nebyl. Tohle ho asi připomíná nejvíc.
Nejdřív to zřejmě chtěla vypít na stojáka, ale když vidím ty její kolena, tak jí trvalo docela dlouho než přišla na to, že sedět je lepší.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1