![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Vostrý Ondřej (Člen) 17.04.2008 20:34:16 Offline |
tenax
jaký máte zkušenosti s touto Jičínskou značkou???
Právě jsem se stal majitelem Sv 1000N pokukuji po nějakých laděných výfucík a od firmy tenax mi přijdou kvalitní i za celkem přijatelné ceny.
Co vy na to???
Nebo co by jste mi doporučili vy za přijatelný peníz???
![]() |
Jirka Žito (Člen) 17.04.2008 22:39:18 Offline |
Re: tenax
Nechal jsem jsem si dělat na gsx1400 otevřený laufy od tenaxu cena něco přez 16tis.bez daně-nedobroušený svary a nedoleštěnej povrch navíc jsem měl jeden požadavek,kterej jsem si musel stejně dodělat sám.Ať se na mě pan Kulhánek nezlobí,ale na to jak to vychvaloval,to byla pajzrovina.
Jenže já jsem a musel jsem mít honem honem uřvaný trubky...Jsou spíš do žluta a to ještě před používáním.Díra kolem 5000,jak když dojde benzín.Naštěstí to Ešner doladil na základní jednotce bez powercomanderu.
creptus za poloviční cenu a téměř dokonalé zpracování,navíc tlumící vložka.A tak nějak se mi zdá že nežloutnou.
Prej mám kundolap ... parchanti jedni ...
Jirka Žito psal:Nechal jsem jsem si dělat na gsx1400 otevřený laufy od tenaxu cena něco přez 16tis.bez daně-nedobroušený svary a nedoleštěnej povrch navíc jsem měl jeden požadavek,kterej jsem si musel stejně dodělat sám.Ať se na mě pan Kulhánek nezlobí,ale na to jak to vychvaloval,to byla pajzrovina.
Jenže já jsema musel jsem mít honem honem uřvaný trubky...Jsou spíš do žluta a to ještě před používáním.Díra kolem 5000,jak když dojde benzín.Naštěstí to Ešner doladil na základní jednotce bez powercomanderu.
creptus za poloviční cenu a téměř dokonalé zpracování,navíc tlumící vložka.A tak nějak se mi zdá že nežloutnou.
a kdyz zloutne tak se vyhrejva ne ? ja jen, ze ladak mam pokazdy jen tak jakoby vlaznej
jen se ptam takze zadny pico
narazky
![]() |
Jirka Žito (Člen) 17.04.2008 23:05:13 Offline |
Kolena určitě ale tam co je vatou obalená perforovaná trubka je plášť celkem studenej.Voni nejsou úplně žlutý,ale při porovnání s chromem jsou nažloutlý.Přitom ty creptusy jsou taky z nerezu a téměř k nerozeznání od chromu.Mrknu na fotky a esi to bude viděr,tak to sem hodim.
Jirka Žito psal:Kolena určitě ale tam co je vatou obalená perforovaná trubka je plášť celkem studenej.Voni nejsou úplně žlutý,ale při porovnání s chromem jsou nažloutlý.Přitom ty creptusy jsou taky z nerezu a téměř k nerozeznání od chromu.Mrknu na fotky a esi to bude viděr,tak to sem hodim.
no prave ja si myslel ze to zloutne (zlati ) tim jak se to zahreje a prave kdyz se to nema jak zahrat tak to potom nemuze zezlotnout..to da rozum
. takze to bude chyba vyrobce...zkousel si nejaky pasty?
a podobny vymysli.
![]() |
Jirka Žito (Člen) 17.04.2008 23:13:52 Offline |
No konečně jsme se našlije to vidět z blízka a právě i tam kde je to studený.Ale ne tak extrémě jako nerez svody,nebo ty kolena.Jo myslim si že to je určitě matrošem.Seru na to třeba spadnu a byla by to práce k hov...
Jo,jestli se jich tam v tom chlívě kde to dělaj dočkáš!Cena taky humus Třeba na můj Bus stojí u Creptusu oba 11 tis a kvalita taky OK
www.creptus.cz
NEJHEZČÍ JE NAHATÁÁÁ!!!!
Jirka Žito psal:No konečně jsme se našli
je to vidět z blízka a právě i tam kde je to studený.Ale ne tak extrémě jako nerez svody,nebo ty kolena.Jo myslim si že to je určitě matrošem.Seru na to třeba spadnu a byla by to práce k hov...
zkusil bych tu lestenku nedavno sem koupil od SONAXu a nemuzu si stezovat jde to uplne samo. A kdyz nahodis vrtacku se spravnym kotoucem ..prace na pul hodky
Vostrý Ondřej (Člen) 21.04.2008 20:10:48 Offline |
Nejspíš pujdu do toho creptusu.Jen se bojim,jestli to tim nerozhážu a mašina nebude mít výkonový díry.V tenaxu mi řikal,žádný otevřený filtry,nic.Jen nasadit a jezdit.Ale asi by to chtělo někde doštelovat.
Creptus jednoznačně super ceny a zpracování vypadá taky ok.
Tak snad to klapne.
Jinak je nějaký rozdíl mezi nerez a karbonem,krom vizuelniho pohledu???
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2008 20:16:58 Offline |
Jirka Žito psal:Nechal jsem jsem si dělat na gsx1400 otevřený laufy od tenaxu cena něco přez 16tis.bez daně-nedobroušený svary a nedoleštěnej povrch navíc jsem měl jeden požadavek,kterej jsem si musel stejně dodělat sám.Ať se na mě pan Kulhánek nezlobí,ale na to jak to vychvaloval,to byla pajzrovina.
Jenže já jsema musel jsem mít honem honem uřvaný trubky...Jsou spíš do žluta a to ještě před používáním.Díra kolem 5000,jak když dojde benzín.Naštěstí to Ešner doladil na základní jednotce bez powercomanderu.
...že by použili u Creptusu lepší materiál?Jinak co jsem viděl u Levapa na autobusu tak od Tenaxu a pěkný...replika origo jen jinej vnitřek a i pěkněj zvuk.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Vostrý Ondřej psal:Nejspíš pujdu do toho creptusu.Jen se bojim,jestli to tim nerozhážu a mašina nebude mít výkonový díry.V tenaxu mi řikal,žádný otevřený filtry,nic.Jen nasadit a jezdit.Ale asi by to chtělo někde doštelovat.
Tak snad to klapne.
Jinak je nějaký rozdíl mezi nerez a karbonem,krom vizuelniho pohledu???
ze by byl karbon krehcí?
Fulltank psal:Vostrý Ondřej psal:Nejspíš pujdu do toho creptusu.Jen se bojim,jestli to tim nerozhážu a mašina nebude mít výkonový díry.V tenaxu mi řikal,žádný otevřený filtry,nic.Jen nasadit a jezdit.Ale asi by to chtělo někde doštelovat.
Tak snad to klapne.
Jinak je nějaký rozdíl mezi nerez a karbonem,krom vizuelniho pohledu???ze by byl karbon krehcí?
A lechčí?
Built to win. Kdo nepadá, jezdí pod hranice svých možností.
Můžu potvrdit,že na GSX1400 origo kolena + KN a 2x Creptus to opravdu nežloutne Zvuk
spotřeba 5.5 při cestovce
K.a.s.y.m. psal:Jirka Žito psal:Nechal jsem jsem si dělat na gsx1400 otevřený laufy od tenaxu cena něco přez 16tis.bez daně-nedobroušený svary a nedoleštěnej povrch navíc jsem měl jeden požadavek,kterej jsem si musel stejně dodělat sám.Ať se na mě pan Kulhánek nezlobí,ale na to jak to vychvaloval,to byla pajzrovina.
creptus za poloviční cenu a téměř dokonalé zpracování,navíc tlumící vložka.A tak nějak se mi zdá že nežloutnou....že by použili u Creptusu lepší materiál?Jinak co jsem viděl u Levapa na autobusu tak od Tenaxu a pěkný...replika origo jen jinej vnitřek a i pěkněj zvuk.
NEJHEZČÍ JE NAHATÁÁÁ!!!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.04.2008 19:12:18 Offline |
asi jsem to špatně napsal...Levap tam má Tenaxi,ale vypadají jak origo.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1