Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Yuki Spider

alex (Člen)
22.04.2008 13:12:48

Yuki Spider

http://www.yuki.sk/spider.htm videli ste uz niekde tuto motorku???

...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Filous (Člen)
22.04.2008 13:20:49

Re: Yuki Spider

...viděli...a z vlastní skušenosti s činskejma bajkama ti radim, utikej vot toho jag nejrychlejc umíšbad ...doma sem řek, že jag eště přitáhnu domu ňákou motorku s číny, ať mě hnet nakopou do prdele a zlámou mi hnátysmile2...ale esi se f tom chceš víc šťourat neš jezdit a hodláš do toho vrazit třetinu pořizovací ceny na materijálu, kerej do toho prostě musíš vrazit, aby to bylo jagž tagž funkční a si kutil Tim, tag hurá do toho...bejval sem zastáncem tedlech levnejch krámů z východu, ale procitnul sem, rači deset let starýho japonce neš todle fung novýsick

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
alex (Člen)
22.04.2008 13:25:59

Filous: to mas asi pravdu, ale ja to nechcem kupovat... mam svoju milu B12 a som spokojny... len som to nasiel na nete a docela fajn to vyzera... pre mladych nemajetnych zaciatocnikov si myslim, ze je to dobra masinka a myslim si, ze sa v tom budu rypat menej ako v starych jawkach...

...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Michal Dk (Člen)
22.04.2008 13:31:44

Jak píše Filous vyhnout se čínskejm sračkám vobloukem,vzpomínám když Inkviz nabízel nějakýho čínskýho dirtbike po bednách ve slevě dobrej úmysl ale 10 let starej japonec nadělá víc radosti.Čína je jen pro zlost asick

K.a.s.y.m. (Člen)
22.04.2008 19:15:39

alex psal:

Filous: to mas asi pravdu, ale ja to nechcem kupovat... mam svoju milu B12 a som spokojny... len som to nasiel na nete a docela fajn to vyzera... pre mladych nemajetnych zaciatocnikov si myslim, ze je to dobra masinka a myslim si, ze sa v tom budu rypat menej ako v starych jawkach...

to tě asi sklamu,ale v jawě jsem se nikdy nehrabal to mám panelku z roku 71...brácha má z 56 a to samí....čínu nikdy.....a jak píšeš pro mladý nemajetný to je taky blbost...pořizovací cena za hubičku,ale následný naklady na servis jsou během roku skoro polovina pořizovačky....takže ve výsledku je to dražší jak japonec.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen)
22.04.2008 19:16:26

Filous psal:

...viděli...a z vlastní skušenosti s činskejma bajkama ti radim, utikej vot toho jag nejrychlejc umíšbad ...doma sem řek, že jag eště přitáhnu domu ňákou motorku s číny, ať mě hnet nakopou do prdele a zlámou mi hnátysmile2...ale esi se f tom chceš víc šťourat neš jezdit a hodláš do toho vrazit třetinu pořizovací ceny na materijálu, kerej do toho prostě musíš vrazit, aby to bylo jagž tagž funkční a si kutil Tim, tag hurá do toho...bejval sem zastáncem tedlech levnejch krámů z východu, ale procitnul sem, rači deset let starýho japonce neš todle fung novýsick

Fildo ,že by mi něco uteklo?že by jsi čtyřkolu hodil do kopřiv a dostal rozum?

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen)
22.04.2008 19:19:11

sicksicksick čina fuj fuj

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Meloun (Člen)
22.04.2008 19:47:12

Ale tak zas neblbněte...
Když bych se chtěl vyřádit, tak klidně vemu čínskýho minibika nebo něco a po výměně ložisek a šroubků to svůj účel splní..good
A když se to vysere, tak se zahodí a koupí jinej...smokin
Jinak jsem třeba neslyšel,že by to motorově odcházelo a to je základ..

PURE NAKED BIKE!
Filous (Člen)
23.04.2008 08:45:41

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

Fildo ,že by mi něco uteklo?že by jsi čtyřkolu hodil do kopřiv a dostal rozum?

...nehodil, ale furt něco řešim...závažný vjeci sem snat votstranil, ale sere mě, že pořát něgde něco drnčí nebo sem tam něco upadne...aktuálně mam nervy z vjetráku, chvíli de, chvíli nejde...prostě to nejni enem vo ježdění, ale i vo permanentní udržbjesmile2

Mirek D (Člen)
23.04.2008 09:38:07

Jo, viděl. Soused vodnaproti měl doma motoshop (teď se přesunul jinam a já mám klid - přestaly kecy vo debilních motorkářích !!). Tudle značku prodává... .

Aj totok a podobné stroje jsem tam viděl... . Přivezla PPLka v bedně, vybalili, vystavili, puboš se chytl, fotr to zaplatil, vobá se svezli, uznale hlavama kejvali.......vodjeli a do tejdna už s menším nadšením na vozejku věc přivezli. Toto se tak třikrát opakovalo a pak už aj právníkama hrozili... .

Nemám rád moc levný věci a už vím proč. 

I když  - tadle značka to prej v ČR myslí vážně a aj ND má skoro hned k disp.

Autobus je taky Suzuki... .
inkvizitorr (Administrator)
23.04.2008 10:09:20

neni mi celkem jasný vo čem tady meleteidontknow jag povidá meloun, to zboží je zhruba za třetinu ceny co u kvalitní japonský konkurence se kterou to srovnávátesurprised trotl je dle mě ten, co si představuje, že třetinu peněz bude mít sravnatelnou kvalitu co u yaponceheadshake holt je to pro lidi, kerý by na to zboží nikdá nedosáhli kdyby neměli na výběr a mohli brát jenom originál. dam příklad. činský minibajky, vodježděná na nich celá zima v hale, srandy kopec, to že se tam měnily ložiska a furt něco sralo k tomu patří a podle toho se k tomu všichni chovali. za málo pěněz kopec srandy a po zimě to letělo do kouta a že to tam leží už přes rok mě nesere. celý to vyšlo na čtyrku. dle mě dobrej kšeft. kolik z vás by si koupilo polini nebo blatu? dát čtyřicet za několik veselejch odpolední na minibajkový drázesurprised asi nikdoidontknow naprosto neúměrná cena tomu co ta sranda nabízí i když je to dejme tomu kvalitaidontknow totéž sou levný činský "velký" bajky - za málo, ale "dodo". jestli se to někomu nelíbí tak ať v klidu nakluše pro originál a zaplatí si za svůj klid, kdo si chce tu zábavu užít za cenu malejch nákladů a hodně starostí tumáš číňana a peníze dožeň zručností...smokin

doba je temná...
sonyk (Člen)
23.04.2008 10:29:19

Tak nejak kluci co me delaj servis prodavaj kymco a tak a povidaj je to proste pomer cena/ kvalita. nemuzes od toho cekat ze 4kolka kymco vydrzi to co treba grizli. ale pro cloveka co jezdi jen kolem baraku a vobcas nekam dal je ta 4 kolka idealni protoze to stoji tretinu penez. Na skutry me povida. no nejedeto jako japonec nevydrzi to to co japonec kdyz na tom delas hovadiny ale treba pro holku co na tom jezdi do skoly a z5 idealni za par korun.

A inkviz to pise presne jak to je za minibike radsi dam 4000 s tim ze na tom budu delat chujoviny nez za blatu 40000 . samozrejme neporpaguju cinu nemam ji taky moc rad ale nezbavime se ji

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Filous (Člen)
23.04.2008 10:49:20

...jako to je jasný, že nigdo nevočekává 1A kvalitu a užitnou hodnotu...u mě je ten problém, že sem si to pořídil pro zábavu a dopředu mě upozorňovali, že je to pro nenáročnýho uživatele, coš já nejspíš nejsemsmile2 ...ale dohánim to tym, že si s technickejma problémama dokážu poradit sám...neumim si přectavit, že si to koupí něgdo, gdo je uplně levej, to pag musí bejt na mašli...jinag prdel na tom je, to zas jó, v lechkym terénu to docela stíhá, dyš s tebou teda nejede nigdo na LT-R nebo Raptoru a na mokrym asfaltu je s tym taky prča, páč se s tym dá docela dobře driftovat a dát si kruhák dveřma napřet je hodně zábavnýgood ...ale znova řikam, že "normální" motorku bych vod nich nechtěl, páč bych se i trochu bál, že se s tym něco stane ve vječim fofru a to pag nejni prdel...

SLUGI (Člen)
23.04.2008 10:55:45

Inkviz : ... a co teprv kdyby patrioti co přesto koupí raděj B... věděli že do nich dával čínský motory idontknow

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
vOjTaB6 (Člen)
23.04.2008 11:14:02

Malinko bych oponoval, mame doma Blatu 2.5, oproti tem cinskej minibikum to jede lip a jeste se mi nestalo, ze by s tim byl nejaky problem, na jare vycistim pro klid v dusi karbec (pac nemam zadnou halu na zimni jezdeni) a tim pro me udrzba konci. Podotykam, ze uz ho mame 4 roky a rozhodne nestal 40 tacu, jak tu nekdo pise.

Bandit rulezz!!!
SLUGI (Člen)
23.04.2008 11:15:06

... komu oponuješ a v čem ?

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Billy (Člen)
23.04.2008 12:19:44

stoji to kolem 8-10 tacu smile1

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
23.04.2008 12:28:39

Billy psal:

stoji to kolem 8-10 tacu smile1

to tozhodně, nejlevnější stojí 15 ale už je to skoro z půlky činskýbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
23.04.2008 12:37:12

vOjTaB6 psal:

Malinko bych oponoval, mame doma Blatu 2.5, oproti tem cinskej minibikum to jede lip a jeste se mi nestalo, ze by s tim byl nejaky problem, na jare vycistim pro klid v dusi karbec (pac nemam zadnou halu na zimni jezdeni) a tim pro me udrzba konci. Podotykam, ze uz ho mame 4 roky a rozhodne nestal 40 tacu, jak tu nekdo pise.

taky nevim komu oponuješ, že jede líp a neměly by s tim bejt trable je za tu cenu jasný, když si tipnu, tak ty 4 roky zpátky moh stát lehoučce pod 30 nespa?smokin

doba je temná...
sonyk (Člen)
23.04.2008 12:49:29

sry tu cenu 40 tacu sem jen tak plac nevim kolik co stoji

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS