Nejsi přihlášen
Tak se taky přiznám...
V neděli jsem si radostně,pod vidinou výletu za Hradeckou atd. sekcí v čele s Dvorokrálovským narcisem vzal z domu pro sichr navigaci(co kdyby?republika je velká
)..Dnes jsem ji potřeboval,2 hodiny hledal a pak mi to došlo![]()
Je v kontejneru![]()
Takže hurá před barák než dorazí popeláři,nezitím byl mrška kontejner až po okraj
,prolitej tekutými zbytky a slupkami od brambor![]()
Nevěřili byste jaký prostor zabere vyskládání na ulici(nehledě na pozornost a zájem přihlížejících)
,pytle a igelitky na jednu stranu,tekutý a sypký sajrajt na staré igelity,bo městská nespí
,po hodince bylo hotovo,PDA bylo u dna v mé igelitce![]()
![]()
A díky popelářům co za 2kila počkali 10 min než si dohraji,a cigánům co měli radost že si nemusí špinit klacíky a kočárky naplní i tak,jsem získal v ulici ten správný status a oblibu![]()
![]()
Máte podobný zážitek![]()
God Save The Queen!
Re: Tak se taky přiznám...
a jak se tam dostala???
|
inkvizitorr (Administrator) 22.04.2008 21:07:14 Offline |
![]()
![]()
co sou ty morafci shopný udělat pro jednu navigaci
nám cajzlům když v tom dojdou baterky tak to házíme do konterneru rovnou![]()
![]()
![]()
doba je temná...
|
Banditatom (Člen) 22.04.2008 21:13:43 Offline |
![]()
![]()
mě zase zdrhlo auta sousedce přímo na zahradu (vona je babizna s těch zelených či co to je) přerazilo plot přejelo salát, okurky, řetkvičky a jednu slepici
. Jo to by lo halo to bylo
málem mě sežrala za živa
. No a teď už mě ani čokl nepozdraví (ovšem má to své výhody
). Ber to s tý lepší stránky udělal jsi dobrý skutek.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kelly, buď v klidu. Jednou jsem takhle po ránu vyhodil do téměř prázdného kontejneru igelitku s odpadky. Jenže ve stejné ruce jako igelitku jsem měl i klíče od auta. Klackem jsem sajrajtem nepohnul, tak jsem sundal sako a vklouzl do kontejneru. Když jsem lezl ven, měl jsem pocit, že na mě čumí polovina ulice.![]()
![]()
![]()
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Taky přidám jednu kontejnerovou
Jednu dobu měla máti takové záchvaty, že všechno cenné schovávala. Tak jí jednou napadlo, že všechno své zlato a 20000,- (za totáče to byly slušné prachy) schová do pořadačů na dokumenty a dá je za skříň. Při vánočním úklidu samo, že všechny pořadače skončily v popelnici. Na druhý den večer najednou máti začne ječet, že nemá zlato a peníze.
No dopadlo to tak, že já jako malý parchant sem byl vysazený do popelnice a musel jí prohrabávat. Nakonec se vše našlo, ale zážitek k nezaplacení![]()
Koldan :
Jak Přerov je už Polsko smrade
, co jsme potom my
?Tě zbombarduji jen co Tě potkám cvič si jako chceš
, jak mi bouchnou saze končíš zrádče
!!
![]()
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Koldan :
Jak Přerov je už Polsko smrade, co jsme potom my
?Tě zbombarduji jen co Tě potkám cvič si jako chceš
, jak mi bouchnou saze končíš zrádče
![]()
!!
![]()
No mě to vychází jako pobřeží Baltu.... . ![]()
Autobus je taky Suzuki... .
|
Banditatom (Člen) 23.04.2008 15:40:01 Offline |
Koldan psal:ježíš to je wůl,hele kucí,von už Přerov skoro k morafě ani nepatří,wono už je to skoro Polsko. To já jen pro pořádek,že tady nejzme všeci trůbové
já ti dám polsko šmejde
smrt hongo bongo tě čeká![]()
![]()
![]()
![]()
Jeden můj nemenovanej kamoš tachle omylem vyhodil láhev vína, tak sme vzali motyky, zahnutý dráty, všechno marno, nakonec tam musel ponořit pařát
http://vokovice.sweb.cz/PICT0006.jpg
|
Banditatom (Člen) 23.04.2008 18:14:00 Offline |
prej je celkem nebezpečný do těch popelnic strkat hlavu
. Nějakej borer myslím, že v ostravě se vsadil, že tam strčí hlavu no hlavu tam strčil, ale jeho kamarádi zdrhli a nějakej nadrženej frajer mu udělal s prdele dálnici![]()
![]()
![]()
tajnej psal:Jeden můj nemenovanej kamoš tachle omylem vyhodil láhev vína, tak sme vzali motyky, zahnutý dráty, všechno marno, nakonec tam musel ponořit pařát
http://vokovice.sweb.cz/PICT0006.jpg
Když vidím ten xicht, tak by mě zajímalo, jestli získaná lihovina dokázala odměnit dostatečně tu vynaloženou práci.![]()
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1