Nejsi přihlášen
12s je najaednou slabej
No kdyz jsem poridil 12ku bandasku po 600-kach tak jsem rikal kua to je sila a kroutak. No a minuly tyden jsem jel na kamosovym 12Ninju, asi tak 100 kilaku, a pak jsem presednul na bandoura, tak jsem pripadal jak na 500-ce po 12bandasky. Tak radej tet tyden nejezdym abych nahodou se mi moc nechtelo kupovat tu ninju.
Re: 12s je najaednou slabej
flo psal:No kdyz jsem poridil 12ku bandasku po 600-kach tak jsem rikal kua to je sila a kroutak. No a minuly tyden jsem jel na kamosovym 12Ninju, asi tak 100 kilaku, a pak jsem presednul na bandoura, tak jsem pripadal jak na 500-ce po 12bandasky. Tak radej tet tyden nejezdym abych nahodou se mi moc nechtelo kupovat tu ninju.
jo kurwa... ale tady to nahlas neříkej .. ... inkviz.. rychle to smaž
Blu one.... old one
inkvizitorr (Administrator) 22.04.2008 16:03:16 Offline |
jabka s hruškama ninju porovnávat s busou a je klid jináč že to pojede vo třídu vejš je přece jasný
doba je temná...
inkvizitorr psal:jabka s hruškama ninju porovnávat s busou a je klid jináč že to pojede vo třídu vejš je přece jasný
GSXR1000 se na to taky nechyta? (mysleno vazne, se sportama nemam nejmensi zkusenost)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
flo psal:No kdyz jsem poridil 12ku bandasku po 600-kach tak jsem rikal kua to je sila a kroutak. No a minuly tyden jsem jel na kamosovym 12Ninju, asi tak 100 kilaku, a pak jsem presednul na bandoura, tak jsem pripadal jak na 500-ce po 12bandasky. Tak radej tet tyden nejezdym abych nahodou se mi moc nechtelo kupovat tu ninju.
... woe BANDIT je ale BANDIT
... a co je to vlastně ta Ninja
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Banditatom (Člen) 22.04.2008 17:30:31 Offline |
SLUGI psal:flo psal:No kdyz jsem poridil 12ku bandasku po 600-kach tak jsem rikal kua to je sila a kroutak. No a minuly tyden jsem jel na kamosovym 12Ninju, asi tak 100 kilaku, a pak jsem presednul na bandoura, tak jsem pripadal jak na 500-ce po 12bandasky. Tak radej tet tyden nejezdym abych nahodou se mi moc nechtelo kupovat tu ninju.
... woe BANDIT je ale BANDIT
... a co je to vlastně ta Ninja
ninja? takaja zelená mrdka
jojo bandit je bandit
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 22.04.2008 20:00:56 Offline |
sigibiker psal:Kamarade ninju zahod do kopřiv na Banditka nema mrcha zelena !
kdyby ji hodil do kopřiv už ji nenajde
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jo samozrejme je to jine kafe ( naked vs. sport) ale ten pocit stoji za vyskouseni. On jel na mem Bandasce ( a to mel i on sam kdysi) ale ja ho kykoliv prejel. Na 2ku to jede 190 . No a 200kilaku ujede stim clovek za 40min kdekoliv. Na pohodu to tak strasny nebylo jelikoz je to i rozmerove velka motorka, takze vpoho jsem na tom i sedel, ne jenom lezel (merim 185cm), neni to R1. Nejlepsi je ale ze pri jakoukoliv rychlosti se drzi brutalne oproti Bandourovi v zatackach.(jel jsem max 250 na vic nebylo misto).
Samorjeme nejde mi o porovnani jen o pocit ridit vlajkovou lod zelenych, a kazdemu sedi neco jiniho.
Bandoura mam ale rad stale, a ne jenom z pro mne zcela podstatneho pomeru cena/vykon. Stejne bych se bal koupit supersporta, a na cestovani se to stejne nehodi...
ps: sorry za moji cestinu, jsem madar.......
smazat toto téma.... mě to sralo když jsem jeli ze srazu a kamoš mě předjížděl na zx 12r ja jel kua 200 a on kolem mě prosviště a ani se mu to nehlo... né že bych nějak záviděl.. já 200 jezdím jenom málokdy.... ale ta mašina je fakt šílená kua .. velká jako hovado zvuk šílený. tak si říkám prooooč ? .... proooč ?
Blu one.... old one
sigibiker psal:Kamaradi ted vam řeknu , kamoš měl B6 pak B12 a že zkusi supersport netrvalo moc dlouho a zase si brouka na B 12 a co ztoho plyne kdo jednou pozna pohodu nechce jinak !
Já naštěstí nikdy pohodlný béčko neměl. Mám si teda dávat bacha abych na to náhodou někde nesed jooo?
viz avatar:)
Stránky: 1