Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Předělání budíků z S na N model 03

John (Člen)
17.03.2008 20:24:32

Předělání budíků z S na N model 03

Čus banditlidi, dnes jsem se rozhodl že si konečně předělám budíky ,objednal jsem si teda origo držák,kalíšky,a ten plast do kterého jsou ty budíky vsazené bo ten můj je na sračkybad a jak tak vejrám na ten obrázek tak jsem si všim, že S ko má ten vrchní díl přístrojovky bez krytu spínací skříňky což je můj případ surprised otázka zní má tam ten kryt nějakou extra funkci nebo se na to můžuass doufám že jo páč novej stojí 2,5 talíře.sick Za případné rady a porady díksmile1Jo jinak objednal jsem to u firmy Parts depot tak kdo s nimi máte zkušenost tak se prosím podělte help

Kelly01 (Člen)
17.03.2008 21:00:04

Re: Předělání budíků z S na N model 03

A co brejlesurprised

Skový nemaj nálitky na šrouby,a vybrání pro ten plíšek co tě trápísmile1

God Save The Queen!
Filous (Člen)
17.03.2008 21:02:51

...ajajajsurprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
John (Člen)
17.03.2008 21:04:42

Kelly01 psal:

A co brejlesurprised

Skový nemaj nálitky na šrouby,a vybrání pro ten plíšek co tě trápísmile1

A kuasurprised jde to něják pořešit nebo si musím sehnat nový?idontknow

Kelly01 (Člen)
17.03.2008 21:06:08

Jinak to je řešitelný,ale Filousovi a jeho plotýnce se to nelíbísmile2

God Save The Queen!
Kelly01 (Člen)
17.03.2008 21:06:35

Udělat to jako jásmile1

God Save The Queen!
Filous (Člen)
17.03.2008 21:08:15

...Kellyho řešení je hnusný, neestetický a je schopnej ho akceptovat jen von a kterejkolif mechanik z JZD Záře nebo Družbasurprisedsmile2 ...sežeň brejle, páč jinak to bude furt jen bastlsick

John (Člen)
17.03.2008 21:16:06

Tak teď babo radˇidontknow každopádně díky za rady pánovégood a ještě kdyby se ty brejle někomu válely v garáži tak berusmile1dík

Kelly01 (Člen)
17.03.2008 21:16:40

Filous je hysterik a vůlsmile1

Bohužel tak se vyrovnávají lidé s těžkou nemocísmile1je třeba mu pomocihelpsmile1

Cenu brýlí doufám znášsmokin

Jinak brýle 2 možnosti:
1.Zespodu vyvařit a závit(eloxu se nestane nic,neboj)
2.vyplácat to tekutým kovem,provrtat a zvrchu brejlí půlkulatá nerez matka(méně estetickésmile1)

Někde to mám fotku jak to vypadá,a vzhledem k úspoře 2500 za ten plíšek jsem to přežvejk..Hledej foto!!!

God Save The Queen!
Baltazar (Člen)
17.03.2008 21:17:21

Brejle seženeš na www.kellyshop.czgood

Kelly ta stará cos rozbil loni - modrobílá byla nádherná co tě vedlo k černýidontknow

The father of the little princess of the dawn
Kelly01 (Člen)
17.03.2008 21:18:51

Můj sen je technicky 100%,ovšem estetiky ratbajková motorkacool

God Save The Queen!
Filous (Člen)
17.03.2008 21:20:02

Baltazar psal:

Brejle seženeš na www.kellyshop.czgood

Kelly ta stará cos rozbil loni - modrobílá byla nádherná co tě vedlo k černýidontknow

...tu adresu máš špatně, je to www.kellyshop.mor

osiris (Člen)
17.03.2008 21:22:51

...kvůli dvoum a půl tisícům surprised to může udělat jen bastard headshake co ti udělala žes jí tak zkurvil sick smile1 nechutná socko idontknow smile1 tfujtajxl smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kelly01 (Člen)
17.03.2008 21:23:00

Doufám že plotýnku netrefísmile1

Ale z 1/2 metru už se na to dá dívatevil

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/PICT2987.JPG

God Save The Queen!
Filous (Člen)
17.03.2008 21:23:43

...Džone, prosimtě, Kelly je starej pán, co uš moc nevidí a eště míň si pamatuje, tag je mu jedno, esi má něgde ňákej svár nebo plech navíc, ale já mu to nezazlívam, aš budu v jeho vjeku, tag budu třeba taky takovej, jen se nenech zviklatsmile1smokincool

Filous (Člen)
17.03.2008 21:25:47

Kelly01 psal:

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … CT2987.JPG

...tys měl bejt klempíř, pertlování vokapů a parapetů by ti určitě šlo na jedničkusmile1good

John (Člen)
17.03.2008 21:26:05

Tak jsem se podíval na cenu těch brýlí a je rozhodnuto začnu to "bastlit"smokinsorry Filousi a brzo ty záda rozhejbejsmile1good

John (Člen)
17.03.2008 21:28:45

Kelly01 psal:

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … CT2987.JPG

Už asi taky blbě vidím,mě to příde fajnbigsmilegood

Kelly01 (Člen)
17.03.2008 21:29:42

Já je koupit muselsmile2

Sice tu původní mám,ale netroufnu si je svařit a nasaditsmile2

God Save The Queen!
Filous (Člen)
17.03.2008 21:30:44

John psal:

Tak jsem se podíval na cenu těch brýlí a je rozhodnuto začnu to "bastlit"smokinsorry Filousi a brzo ty záda rozhejbejsmile1good

...já vjeděl, že nemáš fkus, uš jen kvůlivá tomu, žes s krásný stříbrný uďál dvoubarevnousmile2 ...a díkesgoodbigsmile

John (Člen)
17.03.2008 21:32:57

Filous psal:
John psal:

...já vjeděl, že nemáš fkus, uš jen kvůlivá tomu, žes s krásný stříbrný uďál dvoubarevnousmile2 ...a díkesgoodbigsmile

Ja ja jak pravil tak bylo ...bigsmile

John (Člen)
21.04.2008 20:46:36

Tak pánové, dnes mi dorazila zásilka: držák, kryty budíků,plast pod budíky. To je ok,ale když jsem sundal budíky /asi po hoďce trápení/ páč sem pussy a nemoh jsem rozpojit konektor tak jsem zjistil hroznou leč pro mě naprosto typickou věc a to ,že ten origo držák budíků nemám kam dát sick poradíte co s tím pleas?help pokud možno bez vyvařování redface

Filous (Člen)
22.04.2008 08:14:47

John psal:

Tak pánové, dnes mi dorazila zásilka: držák, kryty budíků,plast pod budíky. To je ok,ale když jsem sundal budíky /asi po hoďce trápení/ páč sem pussy a nemoh jsem rozpojit konektor tak jsem zjistil hroznou leč pro mě naprosto typickou věc a to ,že ten origo držák budíků nemám kam dát sick poradíte co s tím pleas?help pokud možno bez vyvařování redface

...já to řikal, uš je to tadysmile2 ...prostě na tech Skovejch brejlích chybjej ty nálitky s dírama...jináč neš že tam kus matrijálu navaříš, vodvrtáš díry a řízneš závit to nevyešíš...a nebo bys moch šlehnout díry skrs, ale to je megaprasečina a uplně ně bolí, že mě něco takovýho napadlobigsmile

vOjTaB6 (Člen)
22.04.2008 08:44:18

Filous psal:
John psal:

...já to řikal, uš je to tadysmile2 ...prostě na tech Skovejch brejlích chybjej ty nálitky s dírama...jináč neš že tam kus matrijálu navaříš, vodvrtáš díry a řízneš závit to nevyešíš...a nebo bys moch šlehnout díry skrs, ale to je megaprasečina a uplně ně bolí, že mě něco takovýho napadlobigsmile

Cíťo...bigsmile
Ale jinak máš pravdu, je to prasečina. Volil bych jetý brejle...

Bandit rulezz!!!
Kelly01 (Člen)
22.04.2008 09:53:30

Aby ste se neposrali..
Vytmel to kovem,provrtej,a na brejlích budou 2 imbusový 6ky matky,vzhledem k tomu že to bude origoš držák ze spodu a ne jak na foto rychlý provizorium tak si těch hlaviček nikdo komu to neřekneš nevšimne..
Zvlášť když budou s půlkulatou hlavou tak barevně splynou s brýlemi..

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/DSC00914.JPG

Nebo si v balíku a chceš si na rady místních estétů hrát na hogo-fogo a pak kup nový,bo z Nka budeš těžko zhánět...

God Save The Queen!
VikecB12 (Člen)
22.04.2008 13:18:23

Touto dobou už Filous leží v agónii,jestli viděl tuto fotkubigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous (Člen)
22.04.2008 13:22:51

VikecB12 psal:

Touto dobou už Filous leží v agónii,jestli viděl tuto fotkubigsmile

...teť sem se probral a mam hadr na palicisick ...Kelly, vim, žes to ďál na přání a za minimální náklady, ale ruku na srce, neřikej mi, že se ti to líbí???idontknow ...mě by hamba fackovala za takovej bastlsmile2

VikecB12 (Člen)
22.04.2008 13:28:28

Kelly to určitě dělal tenkrát po té operaci vočí,kdyš ještě nevidělbigsmile Je to vážně nouzovka,skousl bych to leda na konci sezóny,jenom tak na dojetí,ale spíš asi nébigsmile

Kelly01 (Člen)
22.04.2008 14:22:35

nebavíme se o tomhleidontknow
ale o orig. držáku zespodu kdy na brejlích bodou vidět jen 2 estetické bobky(půlkulaté imbusy)good
No,tohle se mi sice moc nelíbí,pravda,ale neměl jsem orig držák a tvarovat to z plechu pod brejle se mi nchtěloheadshake

God Save The Queen!
John (Člen)
22.04.2008 15:34:47

Díky za rady asi to vyvrtám,jenom sem to nějak nepochopil s tím tekutým kovem,je to nutný?
Jo a ještě mě napadla jedna věc a ta položí asi i Kellyhobigsmile a to, že bych pod šrouby co držej řídítka nandal plocháče,který už jsem tam měl místo držáku a teprv na ten plocháč bych našrouboval ten držák ale je to asi pussyna redface

Meloun (Člen)
22.04.2008 15:47:04

Kelly01 psal:

Aby ste se neposrali..
Vytmel to kovem,provrtej,a na brejlích budou 2 imbusový 6ky matky,vzhledem k tomu že to bude origoš držák ze spodu a ne jak na foto rychlý provizorium tak si těch hlaviček nikdo komu to neřekneš nevšimne..
Zvlášť když budou s půlkulatou hlavou tak barevně splynou s brýlemi..
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C00914.JPG

Nebo si v balíku a chceš si na rady místních estétů hrát na hogo-fogo a pak kup nový,bo z Nka budeš těžko zhánět...

surprisedKlíčenka nazransurprisedbigsmile

PURE NAKED BIKE!
Kelly01 (Člen)
22.04.2008 15:57:41

Udělej to pořádně,kov myslím buď tuhej-jak plastelína pomačkáš 2-3 složky a namačkáš to zespodu,nebo takovej v dvou tubách,co je i po smíchání natolik tekutej že to s ním vyliješ.....

God Save The Queen!
mr.BSE (Člen)
22.04.2008 16:17:44

John psal:

Díky za rady asi to vyvrtám,jenom sem to nějak nepochopil s tím tekutým kovem,je to nutný?
Jo a ještě mě napadla jedna věc a ta položí asi i Kellyhobigsmile a to, že bych pod šrouby co držej řídítka nandal plocháče,který už jsem tam měl místo držáku a teprv na ten plocháč bych našrouboval ten držák ale je to asi pussyna redface

Jeste dve patra nahoru a ma Eifellovku bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
John (Člen)
22.04.2008 16:29:33

mr.BSE psal:
John psal:

Jeste dve patra nahoru a ma Eifellovku bigsmile

Prdelky? .......Přejdouevilbigsmile

John (Člen)
22.04.2008 16:33:01

Kelly01 psal:

Udělej to pořádně,kov myslím buď tuhej-jak plastelína pomačkáš 2-3 složky a namačkáš to zespodu,nebo takovej v dvou tubách,co je i po smíchání natolik tekutej že to s ním vyliješ.....

Tak jsem to snad pochopil, ještě mi prosím prozraď kde ten zázračnej tmel seženu a hned zítra to du zbastlit bigsmile zatím díkgood

John (Člen)
22.04.2008 16:36:19

A děkuji také všem" estétům "v čele s Filousem za projevený názorgoodbigsmile

VikecB12 (Člen)
22.04.2008 17:36:27

Možná než bych to paplal kovem bych zespodu na ty šroubky dal válečky dlouhý tak akorát,aby byly zarás ze spodní hranou brejlí,pak ten plech a nakonec podložku a matičku.smokin

VikecB12 (Člen)
22.04.2008 17:37:48

Jo,ale nevím kolik je tam místa,jestli by se ten váleček do té dutiny v těch brejlích vešelidontknow

Fulltank (Člen)
22.04.2008 19:31:25

John psal:
Kelly01 psal:

Tak jsem to snad pochopil, ještě mi prosím prozraď kde ten zázračnej tmel seženu a hned zítra to du zbastlit bigsmile zatím díkgood

OBI,Hornbach, ale i v dalsich sopech maj to skoro vsudegood

John (Člen)
22.04.2008 22:04:35

VikecB12 psal:

Možná než bych to paplal kovem bych zespodu na ty šroubky dal válečky dlouhý tak akorát,aby byly zarás ze spodní hranou brejlí,pak ten plech a nakonec podložku a matičku.smokin

Tak koukám, že si ses přidal mezi nás "bastlily" tož vítejgoodbigsmile a jinak s tou rourou celkem dobrá myšlenkagood já to snad nebudu potřebovat zkusím to přes ten plocháč nechce se mi oslabovat materiál na brýlíchidontknow

John (Člen)
22.04.2008 22:06:04

Fulltank psal:
John psal:
Kelly01 psal:

OBI,Hornbach, ale i v dalsich sopech maj to skoro vsudegood

Dík za radu good

John (Člen)
23.04.2008 21:50:27

Tak hotovo, dal jsem to na ty plocháče a vůbec to nevypadá špatně, hodil bych sem foto ale jelikož jsem lama tak to neumímbigsmilezatím zdargood

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS