Nejsi přihlášen
Tak kdo ještě nevyjel?
kruci, venku je tak krásně, pod oknama řvou mašiny a já letos ještě nevyjel . Co nevyjel, já bandoura snad ještě ani neviděl . Přes den v práci, večer a víkend rekonstrukce bytu. Všechno se to ve mně kroutí a dme a nejrači bych to zabalil v práci a jel se aspon na chvíli projet - ale nemám ještě ani RP. Loni touhle dobou jsem už měl něco naježděno a to se mi zdála letos zima ještě příznivější.
Prostě je to na pendrek, takže až budete projíždět v Praze po Michelský, tak prosim potichu, páč by mě to mohlo připravit o poslední špetky soudnosti
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2008 13:48:19 Offline |
Re: Tak kdo ještě nevyjel?
To tě teda lituju.....já už mám najeto něco přes 300
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Polo
Já tě v tom nenechám Já taky ještě nevyjel a už mě to sere ale co se dá dělat....
už se těším jak malý harant...
Ahoj všichni, já taky čekám na počasí.Ještě mám baterku ve sklepě a čekám na příští týden.Má být docela pěkné počasí a už se nemůžu dočkat.Asi jsem jediná holka na tomhle fóru,takže jestli někdo o nějaké bláznivce víte,ozvěte se.Dáša
Progear 650 (Člen) 06.02.2008 20:04:10 Offline |
Neboj, jediná holka tu rozhodně nejsi.... vítej....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 06.02.2008 20:31:43 Offline |
No tak holt budeš muset dorazit do lepších krajin....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
NO, já mam ještě rozebráno a nemam čas, abych to dodělal, tagže to taky zatím vidím bledě.... Ale svrběj mě ruce, tak to zatím zaháním na compu při Superbike 2000
tů blond.i: vždyť u vás je motorkářů dost, zas tak velký exot tam být nemůžeš, když tam k vám zabloudím, tak vždycky nějakou motorku potkám...
Bandit rulezz!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 07.02.2008 11:07:44 Offline |
vOjTaB6 psal:NO, já mam ještě rozebráno a nemam čas, abych to dodělal, tagže to taky zatím vidím bledě.... Ale svrběj mě ruce, tak to zatím zaháním na compu při Superbike 2000
tů blond.i: vždyť u vás je motorkářů dost, zas tak velký exot tam být nemůžeš, když tam k vám zabloudím, tak vždycky nějakou motorku potkám...
Myslím,že mluvila o motorkářkách ne motorkářích.jedina tu rozhodně nejsi pár holčin tu je,ale ne všechny sem píšou
..tož vítaj
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
martin.vomy (Člen) 08.02.2008 17:13:20 Offline |
Dneska sem si dal asi 70 km a musím říct, že byla docela kosa. Ale stálo to za to
Filous psal:...letos mam najeto asik 500, ale enem blátem...a dneska pudu na prochajdu s pesou, páč Bandaska je rozhozená a štyrkolku sem rozbil
..blátíčkem..asi takhle http://www.gaskrank.eu/tv/quad/atv-quad … c-2589.htm
..a rozbils fest..asi jo,bo jsi synek šikovná a spravit bys to sám dokázal,být to nějaká capina..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..blátíčkem..asi takhle http://www.gaskrank.eu/tv/quad/atv-quad … c-2589.htm
no ty vole, to je masakr
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Pšán psal:Filous psal:...letos mam najeto asik 500, ale enem blátem...a dneska pudu na prochajdu s pesou, páč Bandaska je rozhozená a štyrkolku sem rozbil
..blátíčkem..asi takhle http://www.gaskrank.eu/tv/quad/atv-quad … c-2589.htm
..a rozbils fest..asi jo,bo jsi synek šikovná a spravit bys to sám dokázal,být to nějaká capina..
...čoveče, taky sem to teť f tejdnu fest zahrabal...uprostřet yeštětskejch lesů na jedný mítině, gde se zbíhali potůčky s tajícího sněhu...byl sem jag dyš sem spadnul do vypuštěnýho rybníka ...chvíli sem uš měl strach, že to tam budu muset nechat a dojít někam pro trachtor ...a ten smrat s toho bláta ...a jináč závady sou "prkotiny", ale je to v záruce, tagže se f tom nechci rejt, uvidim co na to prodejce ...ale myslim, že mi řekne, že sem tomu dával na a pošle mě do , tagže si to zbastlim sám...uvidíme, jag se k tomu postaví
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
blond.i psal:Díky,ale u nás v opičích horách na mě koukají jako na exota a to jezdím už přes 20 let.A holky na mašinách tady moc nefrčí.
Ahoj Blond.i já vím min. o čtyřech holkách a uměj držet krok. Až vyjedeš dej vědět něco podniknem. Jezdím pořád, jezdím rád.
Built to win. Kdo nepadá, jezdí pod hranice svých možností.
Ja na to seru teda jeste, zima jak cip a jeste sem k tomu nejakej nachripkovatelej , ale uz to opravdu hodne laka pojezdit
Spidermila (Člen) 11.02.2008 10:15:11 Offline |
Ja jeste nevyjel a jeste mesic nevyjedu. Nejsou prachy.
Bandit-Kralik (Člen) 13.02.2008 18:09:04 Offline |
Jsem take z tech co jesze maji Bandasku v garazi.Sice na ni delam,ale moc casu neni...Pri praci studuju a ted me ceka za par tydnu matura.....takze si vse vynahradim pozdeji
Marcus_86 psal:jj ja to znam, jen slysim nejaky randal, tak utikam k oknu a co nevidim ... nejaky dacan na masine ... tak si reknu to svoje KURVA, natahnu rukavice a padim taky :D
Jo to znám..Minulej tejden jsem jel ze šumavy, sluníčko, krása a v sušici dva motorkáři..Tak jsem si jen tak závistivě zašeptal..ti sráči..Ale všeho dočasu...Jinak můžu doporučit fajn penzion u kašperek - sauna, whirpool, pěkný bydlení a kalič domácí - jo a samo garáž na motku
Don´t worry, be Bandit!
tak když nepočítám jednu krátkou a zběsilou jízdu ve sněhu, tak jsem dal letos dohromady tak sto km začínám věřit, že pár těch mašin v bazárech s malejma Km nejsou stočený. Loni jsem měl toudle dobou už přes 2000km
a ty hajzlíci pod voknama pořád jezděj
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Spidermila (Člen) 25.04.2008 09:05:15 Offline |
Ja uz dneska vyjel! Diky Slugimu
Ted uz jen ty gumy, dat dokupy ty chrastici ventily a huraaaaaa
Stránky: 1