Nejsi přihlášen
Neznate nedko tuto B6?
Kamos chce kupovat, tak jen jestli nekdo nevite neco vic o ni
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=162156
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Re: Neznate nedko tuto B6?
Meloun psal:...Za top stav s 25Kw by to i šlo...resp. by se to prodalo..ale tohle top stav nebude..
Cenu dělá to seškrcení,ale chtít víc jak +- 60 tisíc je využívání zbrklých nákupů omladiny
njn, ja sem kupoval taky za 75,ale to bylo 3 roky zpatky
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Datel psal:Meloun psal:Jestli neshání nutně s 25Kw,tak jich je mraky lepších...
Jestli jo,tak ať raději vydrží anebo ho o desítku sražte..A ty jsi ji viděl na vlastní oči?
Na fotce je to vždy lepší, než ve skutečnosti..
A ani na tý fotce mi nepřijde jako vyvoněná...
Když něco prodávám,tak to aspoň nablejskám a dobře nafotím...zřejmě na to prodávající sere a už tímhle přístupem by mě to odradilo...
Třeba už jen to sedlo,že?..prkotina-dobře..ale to je jedna věc k druhý..
A pokud myslí těch 75 vážně,tak viz můj názor nahoře...
PURE NAKED BIKE!
Fulltank psal:Meloun psal:Fulltank psal:za 83 si dovezl eSko s 25kw, 04,najeto 11000, jako nova foto v profilu. ale neprodavam jen rejpu
Nojo...esko..těch je tři
prave naopak
Nebylo by to špatný...kdyby se ten předek kajaku před řidítkama sundal..
PURE NAKED BIKE!
Zdar!
Tu motku odněkud znám ta je snad i moje.
Premýšlím co vám sem napsat hmmm
řeší tady někdo kvalitu 90kB fotky??? chachacha .... (fotka v profilu je bývalého majitele) no a co víc dodat... prodej je na přání family cena odpovídá
tomu jak moc se jí chcu zbavit no a jinak řešte dál rád si počtu
Kinetick psal:Zdar!
Tu motku odněkud znám ta je snad i moje.
Premýšlím co vám sem napsat hmmm
řeší tady někdo kvalitu 90kB fotky??? chachacha .... (fotka v profilu je bývalého majitele) no a co víc dodat... prodej je na přání family cena odpovídá
tomu jak moc se jí chcu zbavit no a jinak řešte dál rád si počtu
Takze se ji v podstate zbavit nechces?
Ja jen, jestli ma vubec cenu se domlouvat na nejakym okouknuti a podobne
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Fulltank psal:za 83 si dovezl eSko s 25kw, 04,najeto 11000, jako nova foto v profilu. ale neprodavam jen rejpu
Se tam fekalisticky škňůříš
Kinetick psal:Podiv MajoRe.BSE prodám ... prodám neprodám ... neprodám
ale dá se se mnou domluvit (na opravu sedla určitě)
Dar ... nedar
oblecena ... neoblecena
kde ja sem to uz videl?
No hale, info predavam dal a uvidime. On ti teda uz ten kamos psal sms prej, skrz vicero fotek do majlu, nebo co.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=164894
Taky se vam nezda ten kotouc a kilometry?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Meloun psal:Kotouč obráceně
Přelakovaný...víko na motoru..pomuchlaný svody..
Kam vy furt na takový střepy chodíte??
Tohle všechno má a s tím bych to klidně koupil, ale ne za tuhle cenu. 75tis. se posral!!!
Za 50 bych se rozmejšlel.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mr.BSE psal:Ondráš psal:Tohle všechno má a s tím bych to klidně koupil, ale ne za tuhle cenu. 75tis. se posral!!!
Za 50 bych se rozmejšlel.najdi za 50 B6 s 25kW
Povinná 20% sleva.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mr.BSE psal:Mour psal:Kotouč je v pořádku ..origoš
origos mozna,ale bud nanytovanej vopacne, nebo tam ma dva levy
...fakt že jo, třeba je má jenom přehozené pravý/levý kotouč - po opravě havárky. Jinak to bylo kdysi Esko, bo v 96 se na Enka nedělala madla.
Meloun psal:Za 60 klepáků mohl bejt váš...inzerát jsem dal přednostně na bandit stránky...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 40120n.jpg
je k mani ted?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Meloun psal:Za 60 klepáků mohl bejt váš...inzerát jsem dal přednostně na bandit stránky...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 40120n.jpgje k mani ted?
To bych to nepsal v minulým čase,kdyby byl...ale asi tejden to trvalo,než se prodal..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:mr.BSE psal:Meloun psal:Za 60 klepáků mohl bejt váš...inzerát jsem dal přednostně na bandit stránky...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 40120n.jpgje k mani ted?
To bych to nepsal v minulým čase,kdyby byl...ale asi tejden to trvalo,než se prodal..
no tak me s tim ted nevysirej
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Póla psal:Too Kinetick: ...vzdal jsi to brzy...nemáš za sebou ani jednu sezónu... snad ti ta plechovka vydrží dýl než motorka...
...třeba jednou dospěješ...
Ahoj, rozhodně nic nevzdávám, jen rodina vede 1:0 - nemám moc volného času (letos mám najetých téměř 40km), snad až malá vyroste ukecám aj Monču ať si udělá papíry a budu v tomto směru v poho jak Datel.
tohle je nový pozdrav? hm asi jsem ještě nedospěl, tak snad se někdy podaří
mr.BSE psal:Kelly01 psal:Jak vede rodina je život s motorkou navždy v
A všechno okolo jsou jen trapný žvásty kterýma si to člověk omlouváClovek si musi urcit priority
povidam dovez si to z nemecka za 50 no jeje tech tam je .. musis hledat
Fulltank psal:mr.BSE psal:Kelly01 psal:Jak vede rodina je život s motorkou navždy v
A všechno okolo jsou jen trapný žvásty kterýma si to člověk omlouváClovek si musi urcit priority
nerikej, ze nejsou a to sem jen tak letmo nakouknul http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc … Id=GERMANY
mr.BSE psal:Pana Kineticka neznam, nicmene vymenit fabii za BMW me prijde jako rozumnej krok
Za BMW 318is coupe (e36) bych vymenil plno veci
Co blbneš,vždyť je to jenom 4vál To je pro socky co chcou báwo,ale nemají na provoz 6tiválu
Jinak s těma plánama na návrat k motorkařením,přeju příjemný čekání,vodhaduju to tak na 20-30let
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Co blbneš,vždyť je to jenom 4vál To je pro socky co chcou báwo,ale nemají na provoz 6tiválu
Jinak s těma plánama na návrat k motorkařením,přeju příjemný čekání,vodhaduju to tak na 20-30let
me se libi, ze je to 1,8 se 140 ponikama
ale tak ze ses to ty,tak bych presel i na 330
ale za E36 coupe si uz teda stojim!
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Póla psal:Romane nemám ráda kariéristy,, kteří se dělají dobrými na úkor kamarádů....
A to že jsi prodal novou Fabii a koupil ojeté BMW fakt nechápu...
Bávo je jen o 2roky starší takže neřeším a výměna 1,4MPi 60HP za e46 323i 170HP
celkem pohoda, je to větší plechovka, spotřebu má jen lehce vyšší a hlavně hmm a proč Ti to vlastně vysvětluji někomu kdo hodnotí a veřejně pomlouvá někoho o něčem o čem vůbec nic neví.
Datle, kroť si tu slepici! :
Nevím jestli jí říkáš vše tak jak je nebo jí to trochu přimalováváš každopádně my spolu probléma nemáme tak co prosim Tě řeší?
Banditatom (Člen) 24.04.2008 15:16:01 Offline |
jojo měsíc zpátky jsem kámošovy přivezl s deuschlandu BMW 330 kupe 3l V6 r.v 2005 v plný palbě hezký kočár. jsem zvědavej až mě v tý potvoře sveze.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Fulltank psal:mr.BSE psal:Kelly01 psal:Jak vede rodina je život s motorkou navždy v
Povidam vem auto,vozejk...napis do nemecka ze tam prijedes.. smluvu sepises.. zaplatis.. frcis zadny problem a kdyz uz tam budes dovez si i to BMW jsou tam prekvapive taky o dost levnejsi
Fulltank psal:Povidam vem auto,vozejk...napis do nemecka ze tam prijedes.. smluvu sepises.. zaplatis.. frcis zadny problem a kdyz uz tam budes dovez si i to BMW jsou tam prekvapive taky o dost levnejsi
Bohuzel, nemecky nevladnu a kupec B6 si zatim vybral tu Kinetickovu, takze se tam zitra otocime a uvidime
BMW bych bral, ale... prece se nezbavim tak krasnyho, spolehlivyho a bezvadnyho auta jako mam ted?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 psal:No a že seš to ty,tak já bych se teda snížil k jednomu 4válu vot BMW.....M3 E30 To by mě aji ty 6tiválce ležely u
E30 uz me prijde moc stary, je to klasika, ale dneska uz hovno masirka
kdezto E36 coupe...to ju KURVA GANXTA OLD SCHOOL KCHAR PYCO
fakt se mi rada E36 libi
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Fulltank psal:Povidam vem auto,vozejk...napis do nemecka ze tam prijedes.. smluvu sepises.. zaplatis.. frcis zadny problem a kdyz uz tam budes dovez si i to BMW jsou tam prekvapive taky o dost levnejsi
Bohuzel, nemecky nevladnu a kupec B6 si zatim vybral tu Kinetickovu, takze se tam zitra otocime a uvidime
BMW bych bral, ale... prece se nezbavim tak krasnyho, spolehlivyho a bezvadnyho auta jako mam ted?
staci mit kamose co umi nemecky,ten ti to domluvi a jedes. Kdyz se chce de vsechno..
Stránky: 1