Nejsi přihlášen
Re: Co sobota popř. neděle (26-27.4.08) - Pražáci
Lihy psal:Filous psal:Lihy psal:Sakra musí se přidat někdo rychlonohej a silnej mam špatnou baterku
...já nemůžu, tag abys se mnou nepočital
Joo, ty co se vymlouvaj na záda mám nejrači
...víš jag, hrozně rát bych ti pomoch, dyk mě znáš, ale dyš mě ty záda furt bólej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Lihy psal:Filous psal:
...já nemůžu, tag abys se mnou nepočitalJoo, ty co se vymlouvaj na záda mám nejrači
...víš jag, hrozně rát bych ti pomoch, dyk mě znáš, ale dyš mě ty záda furt bólej
ti neco pichnu a bude po bolesti
sharis psal:Kožak psal:A kam že to jedete ? rovně nebo se taky bude vobčas zatáčet taky bych jel
asi vobcas taky zatocime,ale moc to neumime
Já teda určitě ne. Ploška by mohla vyprávět.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Zdar bando,
a nechcete se pridat na tuhle akcicku?
http://www.suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=48
... ::: FULL THROTTLE A NEBUĎ TROTL!!! ::: ...
osiris psal:sharis psal:asi vobcas taky zatocime,ale moc to neumime
...a myslím, že taky budete vobčas fotit
Osi uz neco malo mam tak ti neco poslu,ale zatim toho moc neni byla jsem jezdit zatim jen 2x a to je kousek,ale neboooj neco ti poslu
nechces zavitat za nami do Prahy ?
JRK B6S psal:Zdar bando,
a nechcete se pridat na tuhle akcicku?
http://www.suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=48
zajimava nabidka,ale asi ne ...chtela jsem se spis projet nez neco takoveho a hlavne zase nemam tolik casu takze bych to chtela vyuzit na jezdeni
sharis psal:osiris psal:sharis psal:asi vobcas taky zatocime,ale moc to neumime
...a myslím, že taky budete vobčas fotit
Osi uz neco malo mam tak ti neco poslu,ale zatim toho moc neni byla jsem jezdit zatim jen 2x a to je kousek,ale neboooj neco ti poslu
nechces zavitat za nami do Prahy ?
...to víš, že někdy za váma přijedu, ale teď mám akci s autobusama
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:sharis psal:osiris psal:
...a myslím, že taky budete vobčas fotitOsi uz neco malo mam tak ti neco poslu,ale zatim toho moc neni byla jsem jezdit zatim jen 2x a to je kousek,ale neboooj neco ti poslu
nechces zavitat za nami do Prahy ?...to víš, že někdy za váma přijedu, ale teď mám akci s autobusama
Jo taaak tak to jooo ...
K.a.s.y.m. (Člen) 23.04.2008 21:50:30 Offline |
osiris psal:sharis psal:osiris psal:
...a myslím, že taky budete vobčas fotitOsi uz neco malo mam tak ti neco poslu,ale zatim toho moc neni byla jsem jezdit zatim jen 2x a to je kousek,ale neboooj neco ti poslu
nechces zavitat za nami do Prahy ?...to víš, že někdy za váma přijedu, ale teď mám akci s autobusama
levap něco říkal,něco o ustí na orlicí nebo někde okolo.....máte už zajištěný servisní kamiony? tyhle starý autobusy bejvají poruchový
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...kamaráde, vopravy my řešit nepotřebujem, tak nějak není proč (pokud s tím někdo nešlehne vo zem), takže až zas budeš něco vopravovat, tak si vzpomeň a nebo brkni, vodtáhnem tě :))
K.a.s.y.m. (Člen) 23.04.2008 21:58:02 Offline |
osiris psal:...kamaráde, vopravy my řešit nepotřebujem, tak nějak není proč (pokud s tím někdo nešlehne vo zem), takže až zas budeš něco vopravovat, tak si vzpomeň a nebo brkni, vodtáhnem tě :))
myslím,že nebude problém...do autobuse mě naložíš...nebudeš muset nic táhnout.když jsem viděl ten zavazadlovej prostor tak se tam ten můj prcek v pohodě vejde
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris psal:...kamaráde, vopravy my řešit nepotřebujem, tak nějak není proč (pokud s tím někdo nešlehne vo zem), takže až zas budeš něco vopravovat, tak si vzpomeň a nebo brkni, vodtáhnem tě :))
Hlavně aby vám neprdla poloosa. Ty starší Karosy to občas dělávaly. S upadlým kolem se blbě jezdí.
...ty woe, EšeLky jsou ok
ps: ale když to vezmeme vážně, tak hovno měl jsem jich na dvorku tak 60 kousků a fakt že nepraskaj (myslíš určo eLCéčka viď) ...a kolo při prasklý ose neupadne
Myslím "starý dobrý" zájezďáky (LC 735 a 6).
Tak jste měli nějaký dobrý serie. Otec dělá přes 30 let v ČSAD a když se dozvěděl, že do Chorvatska pojede tímhle, tak si chtěl brát sebou nářadí čímž na informační schůzce překvapil nejen lidi co s ním měli jet, ale hlavně delegáta. Asi nemoc z povolání.
A máš pravdu předsedo. Kolo neupadne.
Kožak psal:Takže kdy ,kde co a jak atd.
Kdy to netušim, to je na Sharis bo bude po noční. A kam? no něco kolem komína bo večer de zas na noc. Takže bych to viděl na nějakej okruh typu Sázava, Šternberk, Benešov nebo kolem karlštejnu. A nebo pokud tě napadá něco kolem vás tak řekni. Ps. Dubou se mi nechce....policajti, halda lidí atd...
Na Dubí sem byl dneska fízl žádnej a motorek jen pár, takže docela Na sobotu sem mluvil se Šárkou ta chce jet taky směr Karlštejn a dál až do dojčlandu, tak co to spojit dohromady bude nás víc a každýho přeperem
MRDAT!!!
Filous psal:Lihy psal:Sakra musí se přidat někdo rychlonohej a silnej mam špatnou baterku
...já nemůžu, tag abys se mnou nepočital
Se divim, že se vůbec vozejváš, bylo jasně řečeno rychlonohej a ty tak maximálně zvládáš rychle ubalit cígo.
jak dlouho ještě?
Kožak psal:Na Dubí sem byl dneska fízl žádnej a motorek jen pár, takže docela Na sobotu sem mluvil se Šárkou ta chce jet taky směr Karlštejn a dál až do dojčlandu, tak co to spojit dohromady bude nás víc a každýho přeperem
Opet to nezni spatne,ale pro me trochu nerealne bo z praci prijdu tak 8 rano nez bych se dostala pro moto atd... a nez by jsme se tam dostali tak by jsme to nestihli a chtelaj sem se trochu vyspat takze tenhle vikend ja rozhodne nekam az kolem poledne driv nestiham
Martin B12 (Člen) 25.04.2008 19:49:18 Offline |
Lihoměr + Sharis:kdyby jste se zítra odpoledne motali kolem tý Dubí dejte vědít
Jinak neděle po obědě klasika železnák ,kdyby se vám chtělo
street triple picco
Martin B12 psal:Lihoměr + Sharis:kdyby jste se zítra odpoledne motali kolem tý Dubí dejte vědít
Zitra nevim kde se budeme motat,ale ozveme se
Nedele jedeme taky na Zeleznak s HonzouB12 atd ...
Martin B12 psal:Lihoměr + Sharis:kdyby jste se zítra odpoledne motali kolem tý Dubí dejte vědít
A co to vzít kolem filousova vejkendovýho přes ještěd nebo tam někudy, ta cesta je luxusní
REX psal:Gratuluji k Zeleznaku ...asi vás trápí nepokřtěný motky v týhle sezoně že!? blázni je tam mokro vlhko
si myslim že to asi nebude uplně ono, minulej tejden přijela sestra s máti z Bedřichova a že prej se ještě lýžovalo....
no přesně tak. Mam to tam kousek, před 14dny jsem tam byl kouknout plechovkou a nic moc. Je to tam zavřený a moc tam nesvítí, pomalu to tam schne....drží se tam hodně vlhkost.
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
REX psal:no přesně tak. Mam to tam kousek, před 14dny jsem tam byl kouknout plechovkou a nic moc. Je to tam zavřený a moc tam nesvítí, pomalu to tam schne....drží se tam hodně vlhkost.
A co takhle hodit Mnichovo hradiště - českej dub, tam by to mohlo bejt už dobrý, a pak někam kolem. Já sem chtěl jet u nás na tu sázavu tam je to v rychtiku už vod února, ale zase severští jezdci by to měli hodně z ruky...
Lihy psal:REX psal:no přesně tak. Mam to tam kousek, před 14dny jsem tam byl kouknout plechovkou a nic moc. Je to tam zavřený a moc tam nesvítí, pomalu to tam schne....drží se tam hodně vlhkost.
A co takhle hodit Mnichovo hradiště - českej dub, tam by to mohlo bejt už dobrý, a pak někam kolem. Já sem chtěl jet u nás na tu sázavu tam je to v rychtiku už vod února, ale zase severští jezdci by to měli hodně z ruky...
A motku mam na ježdění a né abych jezdil jen po městě, jak ostatní buzny tak že pár setKm s tím nemam problém
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Taky se menej plany to je hruza ale zeleznak jsem jela ted ve ctvrek a bylo to docela pohoda a pak nahoru na Liberec a tam ... ale je mi jedno kam pojedu takze v nedeli a ted kdo jede ???
Ja + Lihy jsme jasny ... doufam
Rex kecá, zatáčky za Brodem jsou v pohodě. Jen naše opravdu vesnický silničky mají ještě na krajnicích píseček.
Mám zítra v plánu vyjet kolem 11, tak jestli to nevyjde a zdržím se, tak se na benzinku na vás přijedu podívat.
Stránky: 1