Nejsi přihlášen
širší řidítka?...
chtěl bych se ještě zeptat, jaké koupit širší řidítka na B12S? Na bývalého Bandita jsem koupil jeté a byl to kup na prd...měly divný tvar a nešly tam použit-doteď je mám v garáži k ničemu...kdyby ste měl někdo zkušenosti s určitou značkou, tak dejte vědět-díky!
můj nový Bandit! Modrý je hezčí jak bývalý stříbrný!:-)
Re: širší řidítka?...
suzuki dělá milion typů motorek...
stejně tak jako osihiro dělá milion typů řidítek...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Adam psal:je mně jasné, že se řidítek dělají mraky-ale šlo mně spíš o to, jestli třeba někdo nemáte určitou značku a řidítka jsou tvarem OKa.
Tož třeba já mám duralové Lucasy...a sů gut
Wencl psal:Adam psal:je mně jasné, že se řidítek dělají mraky-ale šlo mně spíš o to, jestli třeba někdo nemáte určitou značku a řidítka jsou tvarem OKa.
a máš hrazdové nebo bez?
můj nový Bandit! Modrý je hezčí jak bývalý stříbrný!:-)
Adam psal:Wencl psal:Adam psal:je mně jasné, že se řidítek dělají mraky-ale šlo mně spíš o to, jestli třeba někdo nemáte určitou značku a řidítka jsou tvarem OKa.
a máš hrazdové nebo bez?
bez
Monty Jack (Člen) 14.04.2008 11:33:14 Offline |
Hoďte rovnou nějakej vodkaz .. kdo to má furt hledat
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack psal:Hoďte rovnou nějakej vodkaz .. kdo to má furt hledat
Built to win. Kdo nepadá, jezdí pod hranice svých možností.
wogové jedině Tagy a eště zlatý, při posledním pádu sa vobrůsilo jen závažíčko a mašina netknutá, vše s eopřelo o padák a řidítka,být tam originály,mám je v nádrži. Tagže sice sů drahé,ale voprava mašiny by byla dražší.Jo a vomezený dorazy sů taky moc dobrá Kellyvychytávka
TO Ondráš: hodnej,hodnej
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
a jak ze to omezujete ty dorazy ? Kelly mas nejaky instruktazni foto ? Dekuji ti Moraváku
Billy psal:a jak ze to omezujete ty dorazy ? Kelly mas nejaky instruktazni foto ? Dekuji ti Moraváku
Co třeba to zkusit vymyslet sám a nedávat starcům důvod k tomu, aby vás (mě ne-já jsem starej pardál) mladý měli za hňupy???
Se na to podívej...na dorazy,co tam jsou...a jak zmenšíme rozpětí otočení řidítek??
Navrtat díru-závit-šroubek s kontramatkou...anebo něco nalepit..apod...
PURE NAKED BIKE!
Seš mimo pardále
Přímo na krku je už díra na lešení,no tag tama protáhneš šrůbek,z každý strany dáš silnější plíšek a votočíš ho do vrtule a pozohýbáš tak,aby přiléhal k dorazům dole. Prostě dyž si votočiš řidítka a mrkneš dolů,no tag princip je vo tom,že mezi dorazy na brejlích a dorazem na krku je něco strčený a to něco je chycený právě tím šroubkem na krku. Kuwa snad sem to neřek moc technicky
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Seš mimo pardále
Přímo na krku je už díra na lešení,no tag tama protáhneš šrůbek,z každý strany dáš silnější plíšek a votočíš ho do vrtule a pozohýbáš tak,aby přiléhal k dorazům dole. Prostě dyž si votočiš řidítka a mrkneš dolů,no tag princip je vo tom,že mezi dorazy na brejlích a dorazem na krku je něco strčený a to něco je chycený právě tím šroubkem na krku. Kuwa snad sem to neřek moc technicky
Ale kdepak..
Tak za prvé-Billy konkrétně má eSko...
A za druhé-já už se na tuhle slavnou díru nějakej čas chystám dát držák tlumiče..
PURE NAKED BIKE!
charon GSF600s (Člen) 27.04.2008 15:43:00 Offline |
Draci, potřebuju hruby nastřel vyměny řiditek. Nechci byt překvapenej a stat kvuli tomu ze nemam klic nebo spravny vrtak. Nevite teda nekdo co potrebuju? b6s
Stránky: 1