Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 23.04.2008 22:36:35 Offline |
Re: Ne 27. 4. Plzeň - Bečov - Mariánky a zpět
jedu v sobotu ostrov-kyselka-vary (oběd v lokomotivě) a pak bečov tam bych chtěl bejt tak okolo druhý-třetí, pojezdit a pak zpátky, ale záleží na počasí když bude hnusně, tak holt jindy, v neděli tam nemůžu...
doba je temná...
inkvizitorr psal:jedu v sobotu ostrov-kyselka-vary (oběd v lokomotivě) a pak bečov tam bych chtěl bejt tak okolo druhý-třetí, pojezdit a pak zpátky, ale záleží na počasí když bude hnusně, tak holt jindy, v neděli tam nemůžu...
Jak se vám moklo v Kadani?(alespoň myslím, že ty labutě byli tvoje) Ta zmoklá partička před kruháčema jsme byli my
Strýcfajtr !!!
škardík psal:Já je potkal u bečova a byli nějaký nasraný
Co dneska nějaká vyjížďka? Že bysme se sešli třeba v Plzni a zajeli do těch Mariánek - no a pak večer bysme jeli s tebou na Prágl.
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
inkvizitorr (Administrator) 27.04.2008 16:42:34 Offline |
XJelen psal:Jak se vám moklo v Kadani?(alespoň myslím, že ty labutě byli tvoje) Ta zmoklá partička před kruháčema jsme byli my
já sem si to myslel kadaň humáč, ale sotva sme vyjeli kolem řeky na klášterec tak sucho až do varů no a pak napiču bo bečov mokrej ale jináč pěkný čtyrkilo v sobotu
doba je temná...
inkvizitorr psal:XJelen psal:Jak se vám moklo v Kadani?(alespoň myslím, že ty labutě byli tvoje) Ta zmoklá partička před kruháčema jsme byli my
já sem si to myslel kadaň humáč, ale sotva sme vyjeli kolem řeky na klášterec tak sucho až do varů no a pak napiču bo bečov mokrej ale jináč pěkný čtyrkilo v sobotu
Mi povídej celou cestu von Sokolov přes Vary a Klášterec sluníčko a v Kadani chcanec a já vůl se s tím tak leštil u Žatce už to bylo zas OK, akorát že jsem tam píchnul a celej den jsem řešil zadní gumu. Mimochodem už nikdy sprej do gumy, dneskka jsem to nemohl dostat z mašiny sajrajt jeden pojebanej
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1