Nejsi přihlášen
|
Martin B12 (Člen) 25.04.2008 21:07:12 Offline |
Re: Východočeši sobota 26.4.08
Honza: v kolik a kde ?![]()
![]()
street triple picco
Honza B12 psal:V neděli v poledne máme sraz s Sharis, Lihym a dalšíma v železňáku u benzínky, tak kdo chce, v 11h nejpozdějc odjezd od OMV v Trutnově.
Kdyžtak jsem na telefonu
ty woe to budu muset vstavat dooost brzo, tak nevim, dneska je v plánu
, tak snad bych mohl no, kde je tam OMV mimochodem? Trochu se tam vyznam ale nevybavuju si tedka![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Honza B12 psal:V neděli v poledne máme sraz s Sharis, Lihym a dalšíma v železňáku u benzínky, tak kdo chce, v 11h nejpozdějc odjezd od OMV v Trutnově.
Kdyžtak jsem na telefonuty woe to budu muset vstavat dooost brzo, tak nevim, dneska je v plánu
, tak snad bych mohl no, kde je tam OMV mimochodem? Trochu se tam vyznam ale nevybavuju si tedka
Myslím OMV v Trutnově. V Brodě nevím co to je za benzínku. Ta na začátku zatáček, sraz tam v 12:00
Honza B12 psal:barynek psal:Honza B12 psal:V neděli v poledne máme sraz s Sharis, Lihym a dalšíma v železňáku u benzínky, tak kdo chce, v 11h nejpozdějc odjezd od OMV v Trutnově.
Kdyžtak jsem na telefonuty woe to budu muset vstavat dooost brzo, tak nevim, dneska je v plánu
, tak snad bych mohl no, kde je tam OMV mimochodem? Trochu se tam vyznam ale nevybavuju si tedka
Myslím OMV v Trutnově. V Brodě nevím co to je za benzínku. Ta na začátku zatáček, sraz tam v 12:00
Taky myslim OMV v Trutnove, ale kde to je, na začátku když přijíždíš od HK nebo kdepak? Do Brodu mě budeš muset odvýzt![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Honza B12 psal:barynek psal:
ty woe to budu muset vstavat dooost brzo, tak nevim, dneska je v plánu, tak snad bych mohl no, kde je tam OMV mimochodem? Trochu se tam vyznam ale nevybavuju si tedka
Taky myslim OMV v Trutnove, ale kde to je, na začátku když přijíždíš od HK nebo kdepak? Do Brodu mě budeš muset odvýzt
V Trutnově směrem na Náchod uprostřed města. Drž se cedule Náchod a nemineš![]()
luig psal:barynek psal:Tu Honza B12: Dík za ukázání super místa na ježdění, bylo to super!!!
A rád jsem vás všechny osobně poznal
Zas si prošoupal slidery nebo vyjímečně krajinka?
![]()
![]()
![]()
aj na krajinku aj na slajdry to je
ale ne každej jezdí jak bezmozek, totiž ty![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1