Nejsi přihlášen
S na N
Zdarec ve spolek, nemáte někdo fotku jak to vypadá u nového modelu pokud se tam nechají budíky s Ska?
Nejde mi o to co se všechno bude měnit (to už tu bylo mockrát probrané)ale jen o to jak moc jsou ty budíky na první pohled vidět, jestli nějak moc netrčí atd..
dík za info
tož tak..
broukstipak (Člen) 31.01.2007 20:44:25 Offline |
Re: S na N
Mám taky eSko a strašně mě láká eNko, ale když vidím a čtu ty ceny, nevim, jestli není lepší to prodat a znova koupit.. Líběj se mi dvě světla vedle sebe jako u Triumphu.
broukstipak psal:Mám taky eSko a strašně mě láká eNko, ale když vidím a čtu ty ceny, nevim, jestli není lepší to prodat a znova koupit.. Líběj se mi dvě světla vedle sebe jako u Triumphu.
vono se ti do teho těžko kecá,dyž ani nevíme jakej stroj máš.ale pokud je to 600S tag sis už poradil,prodej a kup 1200N
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:broukstipak psal:Mám taky eSko a strašně mě láká eNko, ale když vidím a čtu ty ceny, nevim, jestli není lepší to prodat a znova koupit.. Líběj se mi dvě světla vedle sebe jako u Triumphu.
vono se ti do teho těžko kecá,dyž ani nevíme jakej stroj máš.ale pokud je to 600S tag sis už poradil,prodej a kup 1200N
Pravda
Stránky: 1