Nejsi přihlášen
Cukání přední brzdy
Zdravím. Mám takovej trošku problém. Loni mi tak nějak začala cukat přední brzda, a mám dojem že se to zhoršuje. Mám dojem že v jednom brzdiči špatně chodí jeden pístek a tak se ptám, jestli by to mohlo bejt tim A ještě bych se pražčů chtěl zeptat kam pro O kroužek na pístek v předním brzdiči na TeLe.. Už asi měsíc odvzdušňuju zadní brzdu a eště jsem to nestih a s tou cukavou přední mam špatnej pocit když vezu baťůžek
Dík
viz avatar:)
Re: Cukání přední brzdy
...hele na to nebude mít vliv volnej chod pístku/ů (když už jednou brzdíš, tak je tam), ale spíš křivej kotouč (nebo i ložiska)
...gumičku kup v nějakým krámu simerinky/ložiska a budeš jí mít "za babku"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
No asi mi to začalo dělat po tom kreši loni, ale nejde mi do hlavy o co by to dostalo ránu Kde se daj ty kotouče nechat přeměřit? Sem si tak nějak pořád myslel, že jsou kotouče lehce zvlněný aby pak jako odstrčily pístky když už nebrzdíš a řikal jsem si jestli třeba tim jak ten pístek nechodí zpátky, tak ten kotouč nekopíruje a cuká to. Ale asi je to fakt blbost
VikecB12 psal:Co z toho že byla škrcená,vodškrcená a pak vytuňěná,kdyš má v kotouče
No vono mi to do teď nedělalo problém, páč kdo brzdí prohrává a rači mrtvej než druhej, ale kvůli slečně to nějak musím vyřešit
škardík psal:Zdravím. Mám takovej trošku problém. Loni mi tak nějak začala cukat přední brzda, a mám dojem že se to zhoršuje. Mám dojem že v jednom brzdiči špatně chodí jeden pístek a tak se ptám, jestli by to mohlo bejt tim A ještě bych se pražčů chtěl zeptat kam pro O kroužek na pístek v předním brzdiči na TeLe.. Už asi měsíc odvzdušňuju zadní brzdu a eště jsem to nestih a s tou cukavou přední mam špatnej pocit když vezu baťůžek
Dík
Já bych řekl, že to tvoje TeLe zmutovalo (když vidělo jak na něm jezdíš) a samo si vytvořilo ABS.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ahoj když jsem koupil motorku byla bouraná a byly i zvlněné kotouče a rovnal mi je nějaký Jirka Kolář z Uhřiněvse. Řekl bych, že to udělal dobře většího puntíčkáře jsem neviděl a myslím to v dobrém. Jen je potřeba sundat plášť. Můžu ti sehnat kontakt jestli budeš mít zájem. Ahoj Olda.
Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil nepochopí.
škardík psal:No asi mi to začalo dělat po tom kreši loni, ale nejde mi do hlavy o co by to dostalo ránu Kde se daj ty kotouče nechat přeměřit? Sem si tak nějak pořád myslel, že jsou kotouče lehce zvlněný aby pak jako odstrčily pístky když už nebrzdíš a řikal jsem si jestli třeba tim jak ten pístek nechodí zpátky, tak ten kotouč nekopíruje a cuká to. Ale asi je to fakt blbost
...kotouče nejsou a ani nesměj bejt zvlněný a to ani lechce, páč pag to dělá přibrždění právje todle
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
škardík psal:Zdravím. Mám takovej trošku problém. Loni mi tak nějak začala cukat přední brzda, a mám dojem že se to zhoršuje. Mám dojem že v jednom brzdiči špatně chodí jeden pístek a tak se ptám, jestli by to mohlo bejt tim A ještě bych se pražčů chtěl zeptat kam pro O kroužek na pístek v předním brzdiči na TeLe.. Už asi měsíc odvzdušňuju zadní brzdu a eště jsem to nestih a s tou cukavou přední mam špatnej pocit když vezu baťůžek
Dík
a co vidle?? tlumi jak ma?? to muze taky bejt...
vono je to jako jednoduchý,prostě vyválíš motorku a když vezmeš ty kotouče hned a dáš je srovnat když jsou hnutý,tak je rovnač srovná a je to ok a fungujou dál..
ale když s nima půl roku či rok jezdíš že jo,tak je prostě zkurvíš,páč jednoduše se v těch zvlněnejch místech probrzděj a jsou v a nenávratně..
někdy pomůže přebroušení,ale fuck jen někdy..
takže: Škarďa si koupí nový kotouče
vOjTaB6 psal:V kanálech nigdy nespal...
Se slečnou se z něj stava kulturni člověk...
dlaždičky vyměnil za plovoucí podlahu...
Už si někdy šukal na plovoucí podlaze to musíš mít placatý kolena
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:vOjTaB6 psal:V kanálech nigdy nespal...
Se slečnou se z něj stava kulturni člověk...
dlaždičky vyměnil za plovoucí podlahu...Už si někdy šukal na plovoucí podlaze to musíš mít placatý kolena
pořád lepší než koberec
momentalně zavostalej
Jo a eště esli má cenu někde schánět jetý, nebo esli mám callnout pánům do tenaxu? Tam mi asi na moje starý unašeče nanejtujou jejich nový kotouče nee A ještě esli třeba někdo už od nich kotouče má, tak kolik to koštovalo a jak dlouho to trvalo?? Dík
Jo,zavolej do tenaxu,pak se pomodli než někde vezmeš za brzdy..
Jestli chceš dobrou radu,tak kup jiné kotouče ale rozhodně né samo domo tenax,mám je a vim vo čem mluvim..
Jinak tvoje jsou stejné s gsxr,haya,gsx14 atd,prostě hafo motorek takže tim pádem hafo kotoučů všude na prodej.
Každopádně nejřív bych doporučoval tvoje přeměřit jestli jsou v háji,nebo jeden nebo co vlastně.Ale svinovacím metrem to fakt nezměříš.
Stránky: 1