Nejsi přihlášen
chrastění motoru
Po prvním svezení mi začalo něco chrastit.Ozývá se to jakoby by byli v ložiska v alternátoru,ale měl jsem ho venku a je v pořádku.Nevíte co by to mohlo být?Mám z toho špatný pocit.Jó a ještě když je studená tak to nedělá ale až se ohřeje.
Re: chrastění motoru
petrboy psal:Zdravim te
Ja mam taky ten problem , ale dela mi to tak od 4000 az do 6000 otacek ( potom uz neslisim nic ). neco jako chrasteni. v pravidelnem intervalu.. myslis ze je to ten alternator? Kolik te stala oprava?
Stejně to bude jenom nějakej šroubek nebo plech....
Na místě vytočit do příslušných otáček a chodit a poslouchat a poslouchat a zkoučet rukou podržet různý části. Možnosti jako altík bych si nechal opravdu nakonec
JJ odhalil Miras mel zase pravdu. Sice to nebyl sroubek, ale ten kryt pred chladicem,jedna gumka mi tam chybela a ono to pak rezonovalo, tak jsem tam dal zmrstovacku a operace se zdarila.. Este ze sem nesel jak trapos do servisu
Antikrist psal:Libor nx: Až opravíš podej info co a jak a za kolik. Taky mi v tom hajzlu rachtá.
Tak jsem dal altík borcovi ,co se zabývá jejich opravou a říkal mi,že je vše úplně vpořádku.Spíše je hlučnejší převod mezi spojkovým košem a altíkem a pak to vypadá ,že je altík v háji.Tak to už neřeším a aspoň mám jistotu,že alternátor je v pohodě.
Stránky: 1