Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » kotouče (rovnání, kde?)

MiKu (Člen)
29.04.2008 20:04:49

kotouče (rovnání, kde?)

Kamarád mně požádal,jestli nevím o někom, kdo rovná kotouče, chce to na 4kolku, jen prosím nepište, že je to blbost, už mně znectily na motorkáříchhelp

Editoval osiris (29.04.2008 21:07:33)

Ice (Člen)
29.04.2008 20:35:05

Re: kotouče (rovnání, kde?)

myslím, že oprávněně idontknow

Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
K.a.s.y.m. (Člen)
29.04.2008 20:59:32

teoreticky se srovnat dají....zkus se v okolí poptat jestli tam není nějaká nástrojárna nebo kalírna...tam mají s těmahle prácema docela dost zkušeností.Problém je to ,že kotouče jsou tepelně namáhaný a je docela velká pravděpodobnost ,že se zkroutí znova.možná by bylo efetivnější je nechat udělat nový nebo nový koupit.
Ještě dotaz pod pojmem srovnat si přestavuješ co? to že jsou zvlněný z důvodu nějakýho nárazu ,nebo že mají nesouměrný povrch a desky na ně nesednou jak by měli?

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
harris (Člen)
29.04.2008 21:10:27

kotouče se rovnají normálně, já jsem si nechával rovnat kotouč u jednoho typka v Bystřici pod Hostýnem, má inzeráty v čmnkách, a byl jsem zpokojenej good vyjde to určitě levněji než koupě novýho kotouče. Klidně mu je po domluvě můžeš poslat poštou.

změna je život... měním čtyři za dva
harris (Člen)
29.04.2008 21:12:44

harris psal:

kotouče se rovnají normálně, já jsem si nechával rovnat kotouč u jednoho typka v Bystřici pod Hostýnem, má inzeráty v čmnkách, a byl jsem zpokojenej good vyjde to určitě levněji než koupě novýho kotouče. Klidně mu je po domluvě můžeš poslat poštou.

dokonce mám na něj číslo v mobilu, kdyby jsi měl zájem, tak pisni na icq good

změna je život... měním čtyři za dva
KOVAL (Člen)
29.04.2008 21:36:14

kotouče se fakt rovnaj uplně normálně..
na čtyřkolku bych se toho nebál už vůbec,akorát si pokládám otázku proč je potřebuje srovnat? jako důvod toho že jsou hnutý? u krešlý motorky na předek přihneš kotouče  tim že se hnou vidle,ale u čtyřkoly tomu nerozumim z kreše na předek to asi nebude a jestli sou hnutý tím že s nima tak kurevsky brzdil že to vodsraly a už sou z toho zvohejbaný tak to srovnání nepomůže..
jinak stačí když vezmeš jakoukoliv inzerci a kterákoliv firma co vopravuje krešlý rámy u motorek tak rovná i kotouče..

MiKu (Člen)
29.04.2008 21:38:10

harris psal:
harris psal:

dokonce mám na něj číslo v mobilu, kdyby jsi měl zájem, tak pisni na icq good

Dík moc mohl bys mi to napsat do S.Z.good

MiKu (Člen)
29.04.2008 21:46:22

K.a.s.y.m. psal:

teoreticky se srovnat dají....zkus se v okolí poptat jestli tam není nějaká nástrojárna nebo kalírna...tam mají s těmahle prácema docela dost zkušeností.Problém je to ,že kotouče jsou tepelně namáhaný a je docela velká pravděpodobnost ,že se zkroutí znova.možná by bylo efetivnější je nechat udělat nový nebo nový koupit.
Ještě dotaz pod pojmem srovnat si přestavuješ co? to že jsou zvlněný z důvodu nějakýho nárazu ,nebo že mají nesouměrný povrch a desky na ně nesednou jak by měli?

bohužel nevím, kámoš mi volal, zrovna, když jsem neměl čas s ním vykecávat, tak jsem mu slíbil, že se na rovnání poptám

MiKu (Člen)
29.04.2008 21:48:53

KOVAL psal:

kotouče se fakt rovnaj uplně normálně..
na čtyřkolku bych se toho nebál už vůbec,akorát si pokládám otázku proč je potřebuje srovnat? jako důvod toho že jsou hnutý? u krešlý motorky na předek přihneš kotouče  tim že se hnou vidle,ale u čtyřkoly tomu nerozumim z kreše na předek to asi nebude a jestli sou hnutý tím že s nima tak kurevsky brzdil že to vodsraly a už sou z toho zvohejbaný tak to srovnání nepomůže..
jinak stačí když vezmeš jakoukoliv inzerci a kterákoliv firma co vopravuje krešlý rámy u motorek tak rovná i kotouče..

Díky, zeptám se ho, sjedu je zkouknout a dám vědět

MiKu (Člen)
29.04.2008 21:51:20

Díky chlapáci, sjedu se na ně mrknout, zeptám se jak to dokázal a dám vědět, přebržděný nebudou

MiKu (Člen)
29.04.2008 22:10:11

harris , díky za sms, máš to u mně

Ice (Člen)
30.04.2008 07:42:12

U čtyřkolky je to asi buřt, ale u mašiny rovnat kotouč po nějakém crashi si myslím je dost hazard... Ten materiál po narovnání už nikdy nebude mít tu pevnost jako v originál stavu, alespoň je to můj názor, protože si nedokážu představit, že by při narovnávání procházel stejným technologickým a tepelným procesem. A brzdy jsou na mašině dost podstatná záležitost, na kterou se rád spolehnu... Ale jak říkám... můj názor... cool

Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS