Nejsi přihlášen
![]() |
Spidermila (Člen) 29.04.2008 08:53:43 Offline |
Re: 1.máj brno-přerov
Kua ja bych jezdil. Ale manzelka me nepochvali
pelda psal:ve ctvrtek dopo planuju jizdu z brna do prerova...tam se zdrzim a odpolko ficim zase zpet....prida se nekdo?
jak pojedeš z Přerova, tak to vem přes Tovačov do Prostějova, je to super cesta, rychlí zatačky, bomba!, pak PV-VY po staré. užij si to! já můžu jet tak akorát do prdele s drátama v rameni kurva drát!
Bandit
změna je život... měním čtyři za dva
harris psal:pelda psal:ve ctvrtek dopo planuju jizdu z brna do prerova...tam se zdrzim a odpolko ficim zase zpet....prida se nekdo?
jak pojedeš z Přerova, tak to vem přes Tovačov do Prostějova, je to super cesta, rychlí zatačky, bomba!, pak PV-VY po staré.
užij si to! já můžu jet tak akorát do prdele s drátama v rameni kurva drát!
Bandit
díky za tip... pocházím puvodně z přerova takže znám
a máš recht
![]() |
Spidermila (Člen) 29.04.2008 11:27:23 Offline |
Slugi neser. Jak pojedes ty, tak se asi tezko ubranim a pojedu tez
pelda psal:SLUGI psal:mr.BSE psal:
todle ze je "ze by? " ? vot ktery doby prosim te?... woe
... to si tak jako sám pro sebe přemejšlím
není to nějaká psychycká porucha
... psychologický testy sem dělal několikrát a vždy sem prošel
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
![]() |
Spidermila (Člen) 29.04.2008 14:01:57 Offline |
mr.BSE psal:SLUGI psal:... psychologický testy sem dělal několikrát a vždy sem prošel
kolik bylo v obalce?
Vole, se Slugim chodim uz nejakou dobu na pivo a muzu potvrdit, ze je uplne v pohode. Zadne psycho. Zatim vzdycky jsem ho udrzel, jak se s penou u pusy sapal po krku nejakeho svalovce a nema prachy, tak do obalky tak leda ucet za piva
![]() |
Spidermila (Člen) 29.04.2008 14:35:08 Offline |
SLUGI psal:... a místo "keců" raděj vymejšlejte trasu na ten ČT
To nebylo tady. To bylo v diskuzi Tam uz mam jasno, ze pojedu. Tady resime Prerov, a to nevim, jestli pojedu
Spidermila psal:mr.BSE psal:SLUGI psal:... psychologický testy sem dělal několikrát a vždy sem prošel
kolik bylo v obalce?
Vole, se Slugim chodim uz nejakou dobu na pivo a muzu potvrdit, ze je uplne v pohode. Zadne psycho. Zatim vzdycky jsem ho udrzel, jak se s penou u pusy sapal po krku nejakeho svalovce
a nema prachy, tak do obalky tak leda ucet za piva
![]()
![]()
Vim, ze je v pohode, ac sem to podle foto necekal
Pohodar
Second Class Citizen
1130 Café Racer
![]() |
Spidermila (Člen) 30.04.2008 08:14:33 Offline |
Pocasi sice vypada nahouby, ale kdyby nahodou, tak bychom dali sraz ve 12:00 na OMV na jihu Blanska a pak okreskama smer Prerov. Po dalnici urcite nepojedem - to je nuda. A jak nevyjde pocasi, tak
![]() |
Spidermila (Člen) 30.04.2008 10:29:36 Offline |
nezapomen si plastenku
![]() |
Spidermila (Člen) 30.04.2008 12:31:44 Offline |
Ale jo, pusti. Neni problem. Ale to pocasi...
![]() |
Spidermila (Člen) 01.05.2008 07:26:36 Offline |
Je rano a radar hlasi jednu vlnu destovych mraku za druhou... Snad z toho nebude moc prset. Uvidime, jak to bude vypadat pred dvanactou.
![]() |
Spidermila (Člen) 01.05.2008 07:48:07 Offline |
no nevim. hypnotizuju radarove a druzicove zabery uz asi hodinu a netroufam si rict, ze nebude prset. prave prechazi jedna vlna, trochu mi zmokla masina, kterou jsem nechal pres noc pred barakem. pak to na par hodin vypada dobre, ale za tim se vali dalsi hromada mraku. takze mozna vyjedem a pak zmoknem
Datel psal:Medard teda tvrdí, že pršet nebude.........tak nevím
...až do minulýho tejdne jsem mu věřil, podle něj neměla za celou sobotu spadnout v celejch čechách ani kapka (což hlásil i během tý soboty jako aktuální), výsledek byl prochcanej den a 100 kiláků v dešti (takže nic lokálního)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1