Nejsi přihlášen
Blinkry B12: originál díl vs. ty neoriginální
Čau,
chci se s Váma poradit..Měl jsem Bandita v servisu,borci mi ukopli levej zadní blinkr.Nechal jsem si poslat přes net novej z miramoto.cz za 590Kč,o víkendu při převažení motorky dodávkou mi ten samej pro změnu ukopl kámoš,co mi s ní pomáhal.Když se daří,tak se daří.Mám teď mašinu na seřízení v autorizovaným servise a tam mi borec nabídl origoš novej za 1100Kč,zda se mi to šíleně moc,ale prej ty z miramoto jsou čínský šunty a proto to tak lehce prasklo..Co vy na to?Dávat 1100 za jeden blinkr se mi zdá dost..
Re: Blinkry B12: originál díl vs. ty neoriginální
Davson85 psal:Čau,
chci se s Váma poradit..Měl jsem Bandita v servisu,borci mi ukopli levej zadní blinkr.Nechal jsem si poslat přes net novej z miramoto.cz za 590Kč,o víkendu při převažení motorky dodávkou mi ten samej pro změnu ukopl kámoš,co mi s ní pomáhal.Když se daří,tak se daří.Mám teď mašinu na seřízení v autorizovaným servise a tam mi borec nabídl origoš novej za 1100Kč,zda se mi to šíleně moc,ale prej ty z miramoto jsou čínský šunty a proto to tak lehce prasklo..Co vy na to?Dávat 1100 za jeden blinkr se mi zdá dost..
no co bys čekal v autorizovanym servise. Tam je drahý všechno Pokud nejsi socka, tak si ho kup, pokud jo, tak se mi dva doma válej (s oranžovym sklíčkem). V sobotu si jedu pro LED blikny, tak až je nainstaluju tak bych ti je mohl za symbolickou cenu přenechat. Případně jsou k dispozici i 2páry čirých blinkrů (v záruce) taky za symbolickou cenu. Ovšem ty už nejsou origo. Dyžtak dej echo na mejla.
Bandit 4EVER!!!
Dík,už jsem si to v profilu spravil,i když jsem to tam doprčič už zadával..možná chyba na drátě..Mám 1200N k4.S těma oranžovýma sklíčkama bych bral,ale plnou náruč jich nepotřebuju,taky chci jít do LED,ale další ivestice plánuju až na léto,páč teď čekám pozdrav za seřízení.Než dát 1100 za jeden sériovej,je lepší koupit za 3000 4Led vč. záslepek a redukcí,ne?
Davson85 psal:Dík,už jsem si to v profilu spravil,i když jsem to tam doprčič už zadával..možná chyba na drátě..Mám 1200N k4.S těma oranžovýma sklíčkama bych bral,ale plnou náruč jich nepotřebuju,taky chci jít do LED,ale další ivestice plánuju až na léto,páč teď čekám pozdrav za seřízení.Než dát 1100 za jeden sériovej,je lepší koupit za 3000 4Led vč. záslepek a redukcí,ne?
Mám stejně jen dva takže to bude jen půlka náruče
jj, s těma LEDkama máš pravdu. Ale bacha at maj homologaci. Třeba u Pola maj ted slevy na blikny za necelych 13Éček kus i s homo
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Fany psal:To Barynek: jsou ty blinkry bez poškození?Pokud jo , hod mně foto a cenu na viper@seznam.cz dik
jestli myslíš ty čirý tak o víkendu z domova. Tzn. nejdřív v pátek.
Nafot a nacen oboje
Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
Fany psal:barynek psal:Fany psal:To Barynek: jsou ty blinkry bez poškození?Pokud jo , hod mně foto a cenu na viper@seznam.cz dik
jestli myslíš ty čirý tak o víkendu z domova. Tzn. nejdřív v pátek.
Nafot a nacen oboje
jsem rychlej a proto to máč v mejlu už ve čt
Bandit 4EVER!!!
Fany psal:To Barynek: ale mně žádný mail zatím nedošel
viper@seznam.cz - jestli je to tenhle mejl, tak už je to odeslaný, asi zácpa někde
jinak mi pak klidně písni na mobil, je v profilu, nebudu na netu tak at to urychlíme, pro případ zájmu. Jo a ještě něco, občas smlouvám
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1