Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 28.04.2008 20:44:23 Offline |
Re: 2.,3.května CV, MO, Žatec, RA
a tso se pojede, pyla nebo kochačka?
luig psal:Pokud pojede barynek tak rovinky žádná vražda ale topspeeda honit taky nebudem, no a v zatáčkách se pole roztrhá na normální jezdce (pohodička) a Barynka (kochačka, krajinka...)
PS.: Jedu, to je jasný ne?
woe
Bandit 4EVER!!!
Tak draci, kdo ma zajem o zitřejší pojezdenicko, tak jsem dneska byl projet onu zajimavou trasu a bylo to následovně.
Chomutov-Žatec-po 227 přes Holedeč, Svojetín, Kněževes do Rakovníka. Z Rakovníka po 233 přes Pavlíkov-Zvíkovec-Terešov-Zbiroh-Lhota pod Radčem do vesnice Volduchy případně Oseka. A na zpáteční cestě z (Oseka) Volduch do Zvíkovce a tam je odbočka doleva směr Slatina (doufam že se nepletu) a dalo by se dojet do Rakovníka přes Petrovice a Lubnou). Je to tam plný kvalitního asfaltu, bez aut, prostě pohoda.
Ze Zdemyslic (cca 20km na jih odPlzně) jsem to jel do CV 2,5hodky, tak počítám tak na 5hodinek by to bejt mohlo i s pauzou na něco dobrýho
přidá se teda někdo?
Dalo by se pojezdit i kolem Křivoklátu kdyby měl někdo zájem
Bandit 4EVER!!!
luig psal:jinak Barynek je asi krapet zblblej tim volným dnem, asi má za to že je sobota nebo já nevim co mu zas hrabe. Tím zítřkem nemyslí zítřek jako pátek ale až sobotu
tož tak, no. Myslim samozřejmě sobotu
dík Luig
Bandit 4EVER!!!
to vysky: já bych to viděl na odjezd kolem 9-10 z CV. To bysme mohli tak za hodku, možná rychlejš bejt v Rakovníku; tak někde tam na benzíně třeba po směru jízdy. Bohužel se tam nevyznám, leda dát souřadnice GPS a Luig by nás už navedl
Bandit 4EVER!!!
WenzelB6 psal:to Barynek : náhodička - zejtra máme jízdu do Volduch s přespánim a pak dál se po Šumavje na víko. Dík za tip na trasu.
Neni zač, je to tam fakt luxusní. Tak si to užijte. Písni sem pak tu trasu po Šumavě, ať je další místo kam můžeme vyrazit
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Tak kdo se zítra přidá??? vysky, Negr? Jedete nebo na to prdíte?
Negr je zítra pracuje, páč je kokot a nejni schopnej si na pátek a sobotu udělat volno. A taky mu nefachčí bloody hell motorka. Ale přeju hezkou jízdu.
HM.
Stránky: 1