Nejsi přihlášen
tomtom mapy
Hodil byste mi nekdo na ftp programek tomtom home a mapu nemecka? Stacila by mapa Drazdan aby to bylo co nejmensi. Nemam tam slot na SD kartu a vnitrni pamet je jen 512MB
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Re: tomtom mapy
Tomtom home si stáhni na www.tomtom.com je zdarma.Bohužel mám akorát mapu západní evropy a ta je pro tebe velká.
Myšák psal:Mapu sem si stahnul...ted bych jeste potreboval poradit. Nevite nekdo jak to do toho tomtoma nacpu???
Předpokládám, že máš k navigaci nějakej kabel nebo nějak to komunikuje s kompem. Spoj to a nahraj to do mapěti. Já mám v kořenu paměťová karty aplikaci TomToma a taky dvě složky s mapama. Tzn. že mapy nejsou ve složce TomTom ale bokem. A je jedno jak se ty složky s mapama jmenujou. Prostě se mě to pak při zapnutí TT zeptá jakou mapu chci načíst. Předpokládám, že u tebe to nebude o moc jiný.
Ne asi
No covece dal sem to normalne do korenovyho adr. tam kde je slozka s eastern europe a dal sem to tam jako dalsi slozku, ale kdyz to zapnu tak to nabehne jako pred tim a kdyz chci prepnout mapu tak mi to tam nabidne jenom tu ee co tam uz byla. uff...snad sem to napsal trosku srozumitelne :)
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Myšák psal:No covece dal sem to normalne do korenovyho adr. tam kde je slozka s eastern europe a dal sem to tam jako dalsi slozku, ale kdyz to zapnu tak to nabehne jako pred tim a kdyz chci prepnout mapu tak mi to tam nabidne jenom tu ee co tam uz byla. uff...snad sem to napsal trosku srozumitelne :)
Rozumim...
Tak jedině zkusit původní smazat a nechat tam jen tu novou, pokud najede tak neni problém v mapě ale v aplikaci a nejde přepínat mezi mapama
Ne asi
Myšák psal:tomtom one v3
snazim se do toho narvat italii
Tak už mě napadá jenom jeslti sis stáhnul mapu pro správnou navigaci. Myslim jestli třeba pro One V3 neni jiná než třeba ty co stahuju já (Mobile 6, nebo Navigator, teď nevim přesně, prostě v symbianovim mobilu)...
Ne asi
Hele napadlo mě mrkni na http://www.mobilmania.cz je tam forum kde najdeš snad všechno a nebo tam nahoď dotaz, případně si projeď http://www.navigovat.cz třeba něco objevíš
Ne asi
pučmeloun400 (Člen) 04.05.2008 20:38:07 Offline |
Myšák psal:Hodil byste mi nekdo na ftp programek tomtom home a mapu nemecka? Stacila by mapa Drazdan aby to bylo co nejmensi. Nemam tam slot na SD kartu a vnitrni pamet je jen 512MB
Co to je za cypovina, ja mam v2 a slot tam je. Třeba mapa evropy má 2 giga a jak by jí tam dostali?
pučmeloun400 psal:Myšák psal:Hodil byste mi nekdo na ftp programek tomtom home a mapu nemecka? Stacila by mapa Drazdan aby to bylo co nejmensi. Nemam tam slot na SD kartu a vnitrni pamet je jen 512MB
Co to je za cypovina, ja mam v2 a slot tam je. Třeba mapa evropy má 2 giga a jak by jí tam dostali?
V3 slot nema.Je tam uz vsechno najebano,anebo si to tam pres TOM TOM HOME najebes sam.
...che palle !!!
pučmeloun400 (Člen) 04.05.2008 20:57:44 Offline |
yello psal:pučmeloun400 psal:Myšák psal:Hodil byste mi nekdo na ftp programek tomtom home a mapu nemecka? Stacila by mapa Drazdan aby to bylo co nejmensi. Nemam tam slot na SD kartu a vnitrni pamet je jen 512MB
V3 slot nema.Je tam uz vsechno najebano,anebo si to tam pres TOM TOM HOME najebes sam.
Ale pořád jsem zvědavy jak tam dostaneš tu Evropu, nebo pořád nahráváš nové mapy?
Nebo vozíš sebou pc?
Stránky: 1