Nejsi přihlášen
Re: Potřeboval bych pár rad ohledne GSF600
Capri psal:Nazdarek lidi potřeboval bych vědět jestli je velkej problem sehnat bandita s 25kW psanejma v TP a za kolik ..další věc jak je to s cenama dílů (plasty sem tam nejakej ten motorovej díl) a pak jak je to s poruchovostí a co nejčastěji odchází a na co si dát pozor při koupi předem děkuji za odpovědi
http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- … atu=124374
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Capri psal:Nazdarek lidi potřeboval bych vědět jestli je velkej problem sehnat bandita s 25kW psanejma v TP a za kolik ..další věc jak je to s cenama dílů (plasty sem tam nejakej ten motorovej díl) a pak jak je to s poruchovostí a co nejčastěji odchází a na co si dát pozor při koupi předem děkuji za odpovědi
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Newtton psal:sonyk psal:http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=53595
taky 25kwale tahle se mi zdá je vojetá až na ráfek
je to mašina po Kakinovi,kerej se vo ni staral víc než slušně a zajetá je taky víc než dobře
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Newtton psal:sonyk psal:http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=53595
taky 25kwale tahle se mi zdá je vojetá až na ráfek
je to mašina po Kakinovi,kerej se vo ni staral víc než slušně a zajetá je taky víc než dobře
už mlčim už mlčim
Proběhl jsem si celou diskuzi, je jeden postřeh ke švadlence Madlence, pokud někdo vyrazí do Norimberku k her Detlev Louis a koupí si např. nákrčník, věřte nebo ne, ale ušily ho české švadlenky v Opavě. Mimo jiné, stéjné je to i s originál nákrčníky od BMW. Všechny byly spáchány švadlenkama Madlenkama. Zdař bůh
Sedlson psal:Proběhl jsem si celou diskuzi, je jeden postřeh ke švadlence Madlence, pokud někdo vyrazí do Norimberku k her Detlev Louis a koupí si např. nákrčník, věřte nebo ne, ale ušily ho české švadlenky v Opavě. Mimo jiné, stéjné je to i s originál nákrčníky od BMW. Všechny byly spáchány švadlenkama Madlenkama. Zdař bůh
nende vo to estli to šila ta ruka nebo druhá.kucí se snažili říct to,že pokud zajdu k sousedovic Madlence,kerá sice zašívá půl dědině monterky a šije záplaty na džíny,tag těžko můžu očekávat,že bude mít nějaké povědomí o tom jak by měly vypadat hadry na mašinu a o vhodném vybavení a materiálu nemluvě.je jasný,že pokud to pro Louise šijou v nějaké malovýrobě,třeba v Opavě,tak tam asi budou mít vhodné stroje na kůži,chrániče,pevné nitě,materiál ke kerému se Madlenka vod sousedů nedostane
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1 2