Nejsi přihlášen
Výměna brzdovky
Stal se mi takovej problém. Vypustil jsem starou brzdovku, nalil novou a snazim se ji namackat a vono furt nic packa jde mackat bez sebemensiho odporu. Tak se to snazim odvzdusnit, bublinky v hadicce jdou ale packa je furt měkká. Můžete poradit jak to dát do funkčního stavu.
Re: Výměna brzdovky
párkrát zmáčkni páčku a potom povol šroub co je přímo u nádržky,je tam jen jeden,u bendža,dej si pod to hadru ať ti to nepoleptá lak,pak se ti to teprve chytne a pak už klasika (je tam totiž velká bublina u vrchu)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
sukinrr psal:Stal se mi takovej problém. Vypustil jsem starou brzdovku, nalil novou a snazim se ji namackat a vono furt nic packa jde mackat bez sebemensiho odporu. Tak se to snazim odvzdusnit, bublinky v hadicce jdou ale packa je furt měkká. Můžete poradit jak to dát do funkčního stavu.
kdyby sis to našel ve starší dikusi,je to tam popsané,jak to tam natlačit,aby si nemusel dlouho odvzdušňovat
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Koldan psal:párkrát zmáčkni páčku a potom povol šroub co je přímo u nádržky,je tam jen jeden,u bendža,dej si pod to hadru ať ti to nepoleptá lak,pak se ti to teprve chytne a pak už klasika (je tam totiž velká bublina u vrchu)
Diky moc covece kdybyb jsi to nenapsal tak bych to asi sam nerozhejbal ale uz to jde takze jeste jednou dik
sukinrr psal:Koldan psal:párkrát zmáčkni páčku a potom povol šroub co je přímo u nádržky,je tam jen jeden,u bendža,dej si pod to hadru ať ti to nepoleptá lak,pak se ti to teprve chytne a pak už klasika (je tam totiž velká bublina u vrchu)
Diky moc covece kdybyb jsi to nenapsal tak bych to asi sam nerozhejbal ale uz to jde takze jeste jednou dik
a přitom stačí tak málo,že jo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Taky se na to chystám a mám dotaz - jak tu brzdovku dostanete všechnu ven? V manuálu je odkaz na nějaký zařízení, který to přes ten ventilek dole u třmenu vycucne. Nedá se to jenom vytlačit páčkou? Nebo se ta nová lije zezhora a podle barvy se pozná, kdy už doběhla k ventilu?
Díky za radu
Don´t worry, be Bandit!
roman.v psal:Taky se na to chystám a mám dotaz - jak tu brzdovku dostanete všechnu ven? V manuálu je odkaz na nějaký zařízení, který to přes ten ventilek dole u třmenu vycucne. Nedá se to jenom vytlačit páčkou? Nebo se ta nová lije zezhora a podle barvy se pozná, kdy už doběhla k ventilu?
Díky za radu
U Louise prodáváj něco podobnýho co popisuješ nejednoduší je nahoře v nádobce odsát kapalinu a za dolívání napumpovat páčkou dole vodzdušnovák povolit a znova dolu dej skleničku s hadičkou kterou nasadíš na vodzdušňovák aby to všude neteklo
...ani to neodsávej a neutahuj odvzdušňovák, páčkou to vypumpuješ a až potom dotáhneš odvzdušňovák
...je zbytečný se s tím matlat stejným postupem jako když to máš zavzdušněný
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Menil jsem minuly rok,zadnej problem.Vysal jsem starou,nalil novou,jedno zmacknuti,povoleni odvzdusnovaku.Opakovane zmacknuti,jednou,vypusteni.Neni asi dobre mackat vicekrat,delaji se bubliny.
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Stránky: 1