Nejsi přihlášen
Benga fuck
před chvílí sem dorazil z Dubý, byla obšancovaná bengama jak nějakej uprchlickej tábor tak sem si dával ve vesnicích bacha a fakt jel 50, stejně si mě asi vesnici před Dubou zastavili a takovej mladej chcípák si tam na mě začal vyskakovat že už ho všichni motorkáři ser.. a jestli u mě najde jedinej nedostatek tak to mám za dva litry, nejdřív mě začal masírovat za 25 kw, že je to kravina atd. prostě sem se mu nelíbil, pak mi začal měřit i vzorek gum a stroskotal sem na prošlý lékárně. Ten zmrd to chtěl po mě zaplatit a když sem mu řekl že mám u sebe jenom 300, tak s výsměchem mi řekl ať si za ně koupím jinou a napsal mi blok na litr.
Můžu si za to sám, ale tohle bylo trošku moc nemyslíte??
žiješ jenom jednou, záleží na tobě jak dlouho!!!
Re: Benga fuck
Kotlas psal:před chvílí sem dorazil z Dubý, byla obšancovaná bengama jak nějakej uprchlickej tábor tak sem si dával ve vesnicích bacha a fakt jel 50, stejně si mě asi vesnici před Dubou zastavili a takovej mladej chcípák si tam na mě začal vyskakovat že už ho všichni motorkáři ser.. a jestli u mě najde jedinej nedostatek tak to mám za dva litry, nejdřív mě začal masírovat za 25 kw, že je to kravina atd. prostě sem se mu nelíbil, pak mi začal měřit i vzorek gum a stroskotal sem na prošlý lékárně. Ten zmrd to chtěl po mě zaplatit a když sem mu řekl že mám u sebe jenom 300, tak s výsměchem mi řekl ať si za ně koupím jinou a napsal mi blok na litr.
Jsou to zmrdi ... když budou chtít tak tě zjebou za cokoliv !!! byl nasranej a potřeboval to vypustit a odsral jsi to ty !!!!
Traktor patří na pole !!!
LosBanditos (Člen) 27.04.2008 18:59:32 Offline |
Kotlas psal:před chvílí sem dorazil z Dubý, byla obšancovaná bengama jak nějakej uprchlickej tábor tak sem si dával ve vesnicích bacha a fakt jel 50, stejně si mě asi vesnici před Dubou zastavili a takovej mladej chcípák si tam na mě začal vyskakovat že už ho všichni motorkáři ser.. a jestli u mě najde jedinej nedostatek tak to mám za dva litry, nejdřív mě začal masírovat za 25 kw, že je to kravina atd. prostě sem se mu nelíbil, pak mi začal měřit i vzorek gum a stroskotal sem na prošlý lékárně. Ten zmrd to chtěl po mě zaplatit a když sem mu řekl že mám u sebe jenom 300, tak s výsměchem mi řekl ať si za ně koupím jinou a napsal mi blok na litr.
na jednu stranu máš pravdu, ael pokud tady nemaj lítat kokoti co zabíjej lidi tak nemáš dostaneš bloček. Je to na piču že kvůli některým trpýme my slušny. (většina) je to daň za civilizaci
LosBanditos adios !
Kotlas psal:nevíte jestli je za to taky nějakej bodík??? aby toho nebylo málo
bodik urco ne.
A u nas 14 dni particka lidi vykradlaobchody a hospody a co voni delali? jeli za nama mei vesnicema 4 km. Jel sem s bratrankem vytunena CRX targa. mak nas stopli a zkoseli vsecko a ztroskotali sme na lekarne taky za 500. resili i bravu ze je spatna a tak hovadka. Misto toho aby honili zlodeje. si holt nevyberes
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Kotlas psal:nevíte jestli je za to taky nějakej bodík??? aby toho nebylo málo
za lékárnu body nejsou. To už by nejezdil nikgdo.
Jinak byl sem tam taky...stály tak haranti na přechodu a mávali fšem vokolo...nezastavil sem...kontrola papírů a...OK. Záleží jak se kerej vyspí, tenhle mě tam zaručeně viděl.
Příště narazim zas já na nějakej papiňák a
...je to stručný, proč tolik údivů ?
kotlasoj: proč tam teda jezdíš ?
sonykoj: ostatní občané to tak chtěj, aby policie honila neukázněný motorkáře (a že neukázněný jsme nepopřeš), takže vlastně dělaj svou práci naplno
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
to sem mel koukam kliku, jel jsem tam kolem mezi 4ou a 5ou, a zrovna se v Zelizech nejakej strachal z fabky.
no me rict do voci ze ho vsichni motorkari serou..., to by dopadlo blbe pri my zlucovity povaze...
abych predesel pripadnejm poznamkam - jel jsem ze Cvikova do Prahy, a to je fakt neprakticky pres Decin nebo Brno, jinak Dubou moc nevyhledavam, bo sem rozvaznej a vofafrnej, zvlast se zakonitou na zadech...
osiris psal:...je to stručný, proč tolik údivů ?
sonykoj: ostatní občané to tak chtěj, aby policie honila neukázněný motorkáře (a že neukázněný jsme nepopřeš), takže vlastně dělaj svou práci naplno
mě se to stalo prvně, chápu že tam měřej, taky bych nebyl nadšenej kdyby mi kolem baráku lítaly střelci jako blázen, to jim neberu, ale já jel ukázněně jen mě vytočilo že se mnou jednal jak se svým synáčkem a to nebyl o moc starší než já a litr za dva měsíce prošlou lékárnu se mi zdá taky docela dost Je to prostě moje chyba, to si neodpářu, ale on byl fakt debil
Rumcajs psal:to sem mel koukam kliku, jel jsem tam kolem mezi 4ou a 5ou, a zrovna se v Zelizech nejakej strachal z fabky.
no me rict do voci ze ho vsichni motorkari serou..., to by dopadlo blbe pri my zlucovity povaze...
abych predesel pripadnejm poznamkam - jel jsem ze Cvikova do Prahy, a to je fakt neprakticky pres Decin nebo Brno, jinak Dubou moc nevyhledavam, bo sem rozvaznej a vofafrnej, zvlast se zakonitou na zadech...
jo to doopravdy řekl, prej nám teď půjdou po krku prostě
Kolikrát vám mám říkat že Dubá je hnusbydlet tam f těch končinách co bydlíte tak rozhodně nemám motorku ale koloběžku páč větčí policejní hnus co se děje kol čurákova a ve stř.kraji není snad nikde f evropjeboha jak sem rát kde sembyl sem na dubej jednou a když sem viděl ty maséři jak do sebe perou kafe z výherního automatu a voblejzaj si mašiny jak ouchyláci tak sem se málem pochcal
Jebat motorky :-)
Baltazar psal:Jo dneska jsem tam tankoval, ale jel jsem jinudy a borci si tam vystavujou motyky a zvedaj si ego
jojo, proc a nac kdo jezdi Dubou je jedna vec, a bejt mistnak, tak me to taky sere jak mam motorky rad...
Ale hnus maximalni je, kdyz bengo prohlasi dopredu, ze ho motorkari serou..., pausalne, to bych teyce kousal, a mit sebou nekoho na svedceni tak bych asi tu stiznost podal, jojo, ja vim, je to boj s mlejnama...
mladý policajti sou kokoti všude nejen u ná v kocourkově. měl si jim voblest filcku jestli maj stk platnou jaky gumi. a pak mu říct že aš přídeš v pondělí do práce že jistě knim pošleš inspekci, přeptat se kde maj služebnu a to vše velmi klidným a uhlazeným hlasem jako inteligent, prostě divadlo. na mladyho kretena to někdy zabere a kdyš ne aspon má brouka v hlavě. jinak cz poliš sou líný budiškničemu a proto mrtvej policajt dobrej policajt a fertig
svět je cirkusovej stan
neukázněný i s batůžkem pro prach jsem tě skoro neviděl
Bandit 4EVER!!!
JIRKASILVER (Člen) 27.04.2008 22:25:41 Offline |
Kotlas normální to není.Chtěj Vás dostat pryč,znechutit Vám to.Představ si,že by jsi to měl dělat tak se musíš ze sebe pozvracet.
Klukovi dal měšťák za rychlou jízdu na skůtru 50cm3 pokutu 1000Kč.Jel prý 54km/h
v 15 letech opravdu pirát silnic.
Lékárničku nevozím vůbec vyjde to nastejno.
JIRKASILVER psal:Kotlas normální to není.Chtěj Vás dostat pryč,znechutit Vám to.Představ si,že by jsi to měl dělat tak se musíš ze sebe pozvracet.
Klukovi dal měšťák za rychlou jízdu na skůtru 50cm3 pokutu 1000Kč.Jel prý 54km/h
v 15 letech opravdu pirát silnic.
Lékárničku nevozím vůbec vyjde to nastejno.
to se nedivím že dostal litr ten skůtr mu měl jet max 40km/h ne?
mi psal:mladý policajti sou kokoti všude nejen u ná v kocourkově. měl si jim voblest filcku jestli maj stk platnou jaky gumi. a pak mu říct že aš přídeš v pondělí do práce že jistě knim pošleš inspekci, přeptat se kde maj služebnu a to vše velmi klidným a uhlazeným hlasem jako inteligent, prostě divadlo. na mladyho kretena to někdy zabere a kdyš ne aspon má brouka v hlavě. jinak cz poliš sou líný budiškničemu a proto mrtvej policajt dobrej policajt a fertig
cece ja bych snad ani nerek pausalne ze vsichni mlady benga jsou kokoti. Vono v tomhle pripade ten cajt tam asi nebyl proto, ze by nemel doma co lepsiho na praci..., takze zakonite votravenej, buhvi jakej pojeb dostali vod mistni vrchnosti... Chranbuh, ze bych se ho zastaval, takovy kecy nesmi z huby pustit ani kdyby ho bolely vsechny zuby a prave vyhorel barak.
pokud nekdo ma moral se timhle zabejvat, tak jedinou sanci vidim v tom, mit vcechno v cajku a vracet jim podobny kecy formou stiznosti a podobne... Ale jak rikam, je to boj s vetrnejme mlejnama a je lepsi jezdit, no nee??
PS cela Duba, o 50 km dal jsou nadherny silnice okolo Sloupu v Cechach, nikde skoro nikdo a klid. A zatacky jsou tam vesmes prehlednejsi nez na Duby
jooo, a jeste k tomuhle tematu - ve svedsku se muze v aute telefonovat a lekarnicka neni povinna, a presto tam je za rok min nez 500 mrtvejch na silnici, v porovnani s x u nas...takze asi ve dva mesice expirovanym obvaze to fakt nebude.
Kurvadoprdelepycablesk me takovahle tupa, arogantni buzerace tak strasne, ale velice sere!!!
Jen tak mimochodem k tomu švédsku. Je fakt, že zatáčku na cestě abys pohledal, ale cajti tam jsou precizní, když kontrola tak pro všechny. Alespoň jeden den v týdnu. Stáli na hlavním tahu a stavěli všechno. Žádné namátkové kontroly. Bylo jich tam 8 každý svůj chlast metr a odsýpalo to, zádné pičoviny, jako jak se máte a co bych vám ještě zkontroloval. Foknul jsis a fičel dál.
Kelly01 psal:K tématu..
Ve švédsku jsem měl nervy v kýblu na 600km dlouhé ovině od trajektu do Stockholmu kde je mám dojem 90km/h
A ti obrovští losi stojící ve vozovce taky nic moc
ted uz je tam mistama 110 , ale jinak souhlas, i kdyz cece, ono to neco do sebe ma...
ty losi (fakt sou to losi, sob je to maly v Laponsku) jsou docela pruser, rocne cca 30000 cresi, a videl jsem Fabku po kolizi... fuuuj. Neveril jsem tomu, dokud jsem z blizka nevidek hnedy chlupy
Baltazar psal:No a když losa trefíš a z místa ujedeš bez první pomoci tomu nebohému zvířeti, tak tě veřejně ukřižujou a to zcela bez diskuze.
To jako masáž srdce a dýchání z huby do huby ? ty voe bych byl f pasti, bych to za á neufoukal a za bé bych ho asi ani nedal do stabilizovaný polohy
Rumcajs psal:Baltazar psal:No a když losa trefíš a z místa ujedeš bez první pomoci tomu nebohému zvířeti, tak tě veřejně ukřižujou a to zcela bez diskuze.
ovsem takovy losi bifteky..., vubec nic spatnyho...
...mě to moc nechutnalo, maj takový sladký maso...ani salám s toho nejni dobrej...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Rumcajs psal:Baltazar psal:No a když losa trefíš a z místa ujedeš bez první pomoci tomu nebohému zvířeti, tak tě veřejně ukřižujou a to zcela bez diskuze.
ovsem takovy losi bifteky..., vubec nic spatnyho...
...mě to moc nechutnalo, maj takový sladký maso...ani salám s toho nejni dobrej...
tak zalezi na uprave, ono svedaci si "na sladko" libujou, maso, chleba a podobne... treba marmelada k smazenejm herinkum atd.
jeli sme v aute. pohodicka slunce sviti rychlost mezi obcema 60km/h. videly vytunenou karu a sli po nas jenze vse homologovany a vtp. ale samozrejme je to nase blbost(bratrankaú ze mel proslou lekarnu. stoji kurna 120 korun tak to za tri roky neni takovej problem
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Progear 650 (Člen) 28.04.2008 14:07:06 Offline |
dneska ve 12 tam nebyli, kdo byl to by řekl, že o výkendu tam budou prudit...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 28.04.2008 21:00:21 Offline |
Fulltank psal:Progear 650 psal:dneska ve 12 tam nebyli, kdo byl to by řekl, že o výkendu tam budou prudit...
ptz ve 12 je vobed
no právě....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Lihy psal:Baltazar psal:No a když losa trefíš a z místa ujedeš bez první pomoci tomu nebohému zvířeti, tak tě veřejně ukřižujou a to zcela bez diskuze.
To jako masáž srdce a dýchání z huby do huby ? ty voe bych byl f pasti, bych to za á neufoukal a za bé bych ho asi ani nedal do stabilizovaný polohy
no podle mého když trefíš takový zvíře,tak jedinej kdo bude potřebovat to dejchání z pusy do pusy ,budeš ty,ale od soba či losa nebo co tam maj za potvory bych si dovolením nedal
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
mi psal:mladý policajti sou kokoti všude nejen u ná v kocourkově. měl si jim voblest filcku jestli maj stk platnou jaky gumi. a pak mu říct že aš přídeš v pondělí do práce že jistě knim pošleš inspekci, přeptat se kde maj služebnu a to vše velmi klidným a uhlazeným hlasem jako inteligent, prostě divadlo. na mladyho kretena to někdy zabere a kdyš ne aspon má brouka v hlavě. jinak cz poliš sou líný budiškničemu a proto mrtvej policajt dobrej policajt a fertig
DEBILE!!!
Jezdím tak, abych dojel!
Všude narazíš na magora a právě takoví to kazí ostatním. Pak se nemůžou divit, že kvůli takovým magorům nikdo nechce zastavovat a dávají si různý debility na spzetky.
S poctivostí nejdál dojdeš, ale nepoctivej tam bude dřív.
Jezdím tak, abych dojel!
Čest pánové.... a dámy :o)
asi to nebude oblíbený příspěvek, ale když už jsem si tady přečetl vaši diskusi, tak mi t nedá, abych nereagoval.
to mi:
nepočítám se mezi nejstarší kusy, ale kokot taky nejsem, i když dle tvého vyjádření ano... co se tvých názorů týče, tak buďto měj na mašině všechno v pořádku a pak se chovej jako pako, nebo neměj a pak počítej s následky, protože pokud máš chování, tak nemyslím, že by se po tobě kdokoliv vozil... samo, že jsou takové případy, ale házet kvůli tomu všechny do jednoho pytle, to dělá jen někdo, kdo si potřebuje léčit své komplexy...
to JIRKASILVER:
smutný příběh... u nás v Ostravě máme nastavenu toleranci 10km/h nad rychlostní limit... a motorkáře nestavíme... jak to chodí jinde, bohužel.... :o(
to all:
chápu, že je vůči policajtům určitá averze, ale uvědomte si, že jich je hafo, co jezdí s váma a možná to ani nevíte... jsou to lidi jako každý jiný, a jsou mezi nima pitomci, co buzerujou za lékárníčku, stejně jako ti, co si pokecají o mašinách a pustí vás bez zbytečných keců... A v dnešní době, kdy je motorkář každý, i ten, co mu prostě papínek koupí k 21narozeninám GSX-Ro, aby nejezdil na nějaké rádoby plečce, je třeba, aby je někdo držel pod kontrolou, protože takoví rádoby motorkáři ohrožujou i nás...
Je to necelý měsíc, co v dlouhé táhlé zatáčce mě v mém pruhu jeden takový poděs sestřelil z protisměru, jen proto, že mu to nevyšlo a při předjíždění ho to vyneslo až do protisměru... Měl jsem za zády přítelkyni a dvakrát do zpěvu mi teda nebylo...
A jestli je u někoho měřítko toho, že někdo dělá svou práci "kokotismus", tak nerad přiznávám... jsem asi jeden z nich...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Ice psal:Čest pánové.... a dámy :o)
asi to nebude oblíbený příspěvek, ale když už jsem si tady přečetl vaši diskusi, tak mi t nedá, abych nereagoval.
to mi:
nepočítám se mezi nejstarší kusy, ale kokot taky nejsem, i když dle tvého vyjádření ano... co se tvých názorů týče, tak buďto měj na mašině všechno v pořádku a pak se chovej jako pako, nebo neměj a pak počítej s následky, protože pokud máš chování, tak nemyslím, že by se po tobě kdokoliv vozil... samo, že jsou takové případy, ale házet kvůli tomu všechny do jednoho pytle, to dělá jen někdo, kdo si potřebuje léčit své komplexy...
to JIRKASILVER:
smutný příběh... u nás v Ostravě máme nastavenu toleranci 10km/h nad rychlostní limit... a motorkáře nestavíme... jak to chodí jinde, bohužel.... :o(
to all:
chápu, že je vůči policajtům určitá averze, ale uvědomte si, že jich je hafo, co jezdí s váma a možná to ani nevíte... jsou to lidi jako každý jiný, a jsou mezi nima pitomci, co buzerujou za lékárníčku, stejně jako ti, co si pokecají o mašinách a pustí vás bez zbytečných keců... A v dnešní době, kdy je motorkář každý, i ten, co mu prostě papínek koupí k 21narozeninám GSX-Ro, aby nejezdil na nějaké rádoby plečce, je třeba, aby je někdo držel pod kontrolou, protože takoví rádoby motorkáři ohrožujou i nás...
Je to necelý měsíc, co v dlouhé táhlé zatáčce mě v mém pruhu jeden takový poděs sestřelil z protisměru, jen proto, že mu to nevyšlo a při předjíždění ho to vyneslo až do protisměru... Měl jsem za zády přítelkyni a dvakrát do zpěvu mi teda nebylo...
A jestli je u někoho měřítko toho, že někdo dělá svou práci "kokotismus", tak nerad přiznávám... jsem asi jeden z nich...
kua... oprava... málem "sestřelil" !!! ---- jinak bych tu teď asi nebyl
Ice :: ty ses bega ci co ???
no vzhledem k tomu ze jezdim bez ridicaku by se mi znami u polisu hodili ale ja proti bengum nic nemam a nikdy sem nemel ... kazdy ma svou praci a musi ji delat protoze v kazdy praci maj vedeni ktere se po nich ovzi kdyz neco flakaj .... takze gl
P.S. neboj dodelavam za ri tydny pokud dam zkousky tak bude
WD club member.
sem nečekal že je tady tolik policajtú. by mě zajímalo jak s vašim příjmem utáhnete motyku rodinu atd. žeby náký vedlejší příjem?????? jinak páni policajti jasně že všichni nejsou stejný jednoho osobně znám chodim s nim na pivo dobrej starší chlápek. s mladejma arogantníma policajtama mam skušenost v obci třebíč mi naměřili 54km/h chovali se jak kdybych jel 200km/h a následně 1bod weg a 3000kč protože tolerance je 53km/h. další příklad jedu s hospody pod vlimem s pkw červená lampička mává zastavuji přiznávám alkohol pak bla bla bla dostávaj 5000kč a já jedu domu jako by nic. takže asi tak předtim sem to přehnal omlouvám se! ale normálního policajta dnes u nás v kocourkově těško najdeš, a je to jen o lidech no nedivim se za ty peníze co si vyděláte chápu to že to vašich řad nejdou NORMÁLNÍ vzdělaný rozumný lidi,ale to mi tady neviřešíme.........
svět je cirkusovej stan
...ale kdeže, lopaťáka, výpitku, člověka bez střední školy, nebo někoho bez "jakžtakž" fyzičky ne (to jen naše společnost ze všech víceméně uměle dělá nesvéprávný idioty a vytváří mýtus)
...když něco provedu a druhej mě za to zjebe tak se cejtím ukřivděnej a ten druhej je kretén za to že mě líznul že jo ;)
Jsem pro prisny benga,ale ne šikanisty.Porad mame zakoreneny,ze jsou kokoti,ale uz je jina doba.Uz je to stary.Kdyby vam nekdo sejmul fotra,jelikoz se bengáč nechal podplatit a pustil vozralyho zpatky na silnici,mluvite jinak.A jen proto ,ze to byl starej kokot,co se nechal ukecat a uplatit.Mladej zasadovej by se nenechal.Jen at delaj svou praci.Kdo riskuje musi myslet i na nasledky a vedet,ze se mu to nemusi vyplatit.Howg.
Jsem zpět a rád 😎
...mě by se to za 54 nelíbilo taky, ale když jsi načtenej v radaru, tak s tím ten policajt už nic neudělá, mazat z toho nesměj, nemaj přístup :)
...prostě musíš bej tak šikovnej, nebo mít takový štěstí aby jsi v radaru nebyl ;)
Já si myslím že by benga neměli bejt.
Stačily by jen nějaký občanský hlídky. Tam by jsme se třeba střídali všichni.
Tím by se tam konečně dostali ty kvalitní kusy. A pak ty protokoly a dopisy...
"to neni špatný,ale cou místa kde s maturytou vyděláš výc... třeba..?"
Taky jsem pro spravedlivou ale přísnou dozorčí radu ČEZu. Ale ty jejich platy...
A že klidně odpojí elektřinu když člověk neplatí! To sou svině!
A taky Osi by ty barvy měl dávát v krámu zadarmo.
A taky poslanci by neměli bejt! Zákony stejně nepotřebujeme, tak na co tam jsou?
Jo a taky doktoři by neměli píchat injekce protože to bolí!
No, napadá mě toho spousta ale nechce se mi psát.
A kurva...
mi psal:sem nečekal že je tady tolik policajtú. by mě zajímalo jak s vašim příjmem utáhnete motyku rodinu atd. žeby náký vedlejší příjem?????? jinak páni policajti jasně že všichni nejsou stejný jednoho osobně znám chodim s nim na pivo dobrej starší chlápek. s mladejma arogantníma policajtama mam skušenost v obci třebíč mi naměřili 54km/h chovali se jak kdybych jel 200km/h a následně 1bod weg a 3000kč protože tolerance je 53km/h. další příklad jedu s hospody pod vlimem s pkw červená lampička mává zastavuji přiznávám alkohol pak bla bla bla dostávaj 5000kč a já jedu domu jako by nic. takže asi tak předtim sem to přehnal omlouvám se! ale normálního policajta dnes u nás v kocourkově těško najdeš, a je to jen o lidech no nedivim se za ty peníze co si vyděláte chápu to že to vašich řad nejdou NORMÁLNÍ vzdělaný rozumný lidi,ale to mi tady neviřešíme.........
No, nezlob se na mě, ale pokud něco tvrdíš a chceš, aby tě tu litovali, tak si ověř informace o postizích za rychlost. Při překročení rychlosti v obci do 20km/hod to není bod jeden, ale dva... a zákonem stanovená sazba 1.000,-. Takže nevím, za to ten bod a pokuta 3.000,- byla, ale za rychlost určitě ne...
K té tvé starosti uživení mé rodiny. Beru průměrný plat tohoto státu a myslím, že je to dost na to,abych vyžil. Mám přítelkyni a psa... Ani jeden z nich si nestěžuje na nouzi, i když vždycky by to mohlo být lepší... A ujišťuju tě, že vedlejší příjem, jaký naznačuješ nemám, pokud nejdu na nějakou fušku...
Přeju ti hezký den, a prvně si to srovnej v hlavě, než se tu budeš ztrapňovat v očích těch, kteří ty tvé bláboly prokouknou... Stačí k tomu průměrná znalost zákonů...
mi psal:no to je taky fakt večer to u pivince zjistim......pravě to je to že ten kdo něni schopnej najít si místo coš o něčem vypovýdá tak u policajtú ho vemou.
Mohu tě ujistit,že ty by jsi měl v příjmacím řízení problém... Minimálně co se českého jazyka týče...
mi psal:jo osi kdyš něco provedu chytí mě tak jasný zaplatim a táhnu, ale 54km/h v obci za tři litry a poslouchat jakej sem píčus od policajta to je úroveň lopatáka.
Jak už jsem říkal, jestli jsi zaplatil za 54km/h v obci 3litry, tak lopata jsi Budu se opakovat, ale zákonná a neměnná sazba za tvé překoročení rychlosti v obci, kde je 50km/h, a to ať už obecní, dána DZ B20a nebo DZ IP26a, je 1.000,-Kč
Když vidím, alespoň tady u nás, kdo všechno si koupil motyku a jak se na ní chová, tak upřímě, normálně bych tomu bral papíry na místě. A nedivím se Policajtům, že jsou na motorkáře nasraný. Přijde mi, že když jsem si kupoval motorku, tak to bylo ještě tak trochu jiný. Ted´ má motorku každej píčus, převážně z řad debílků s rovnym kšiltem na palici, jako masírku, ve městě samosebou na rovince zkoušej rychlostní rekordy. Minule týpek, litrový GSXR K8, jestli mu bylo 20 tak je to moc, frajersky předjíždí kolonu zprava, pak myška (stál sem na semaforu jako první), postaví se mi k vokýnku a začne to vytáčet jak do omezovače, v ksichtě výraz největšíhó Kinga na severu Čech. Jse vyloženě zhnusenej, co teď jezdí za lidi a abych pravdu řekl, láká mě to na ulici čím dál míň. Ještě že mám loď. Čus.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Ice psal:mi psal:jo osi kdyš něco provedu chytí mě tak jasný zaplatim a táhnu, ale 54km/h v obci za tři litry a poslouchat jakej sem píčus od policajta to je úroveň lopatáka.
Jak už jsem říkal, jestli jsi zaplatil za 54km/h v obci 3litry, tak lopata jsi Budu se opakovat, ale zákonná a neměnná sazba za tvé překoročení rychlosti v obci, kde je 50km/h, a to ať už obecní, dána DZ B20a nebo DZ IP26a, je 1.000,-Kč
no a sme tam kde sme byli. tak asi ten olicajt co mě tam za 54km/h buzeroval byl vlastně jen přísnej aha! tři litry byli ve správnim řízení a bylo to tak nevymejšlim si píčoviny a nechci aby mě někdo litoval. pouze realita a fakta chápeš!!!!!! jo moje psaná čeština je v píči ja vym a co jako sme tady ve škole???? jo a že někoho vifakuješ za jeho názor hm hm to si pašák jako většina mladejch přísnejch policajtú.
svět je cirkusovej stan
svět je cirkusovej stan
mi psal:Ice psal:mi psal:jo osi kdyš něco provedu chytí mě tak jasný zaplatim a táhnu, ale 54km/h v obci za tři litry a poslouchat jakej sem píčus od policajta to je úroveň lopatáka.
no a sme tam kde sme byli. tak asi ten olicajt co mě tam za 54km/h buzeroval byl vlastně jen přísnej aha! tři litry byli ve správnim řízení a bylo to tak nevymejšlim si píčoviny a nechci aby mě někdo litoval. pouze realita a fakta chápeš!!!!!! jo moje psaná čeština je v píči ja vym a co jako sme tady ve škole???? jo a že někoho vifakuješ za jeho názor hm hm to si pašák jako většina mladejch přísnejch policajtú.
No, ve správku budiž... Pro příště ti poradím... Zapamatuj si frázi, která je platná na 120% v případě, že se opravdu něčeho dopustíš a není možnost, že u správka se z toho vysekáš.... "Jakákoliv pokuta zaplacená na místě není tak velká, jakou dostaneš posléze ve spráním..."
Dále jsi psal,že jsi přišel o bod... Tak tě zklamu, přišel jsi o body dva...
Tvá čeština má k dokonalosti opravdu daleko, a těmi vulgarismy ji akorát podtrháváš a upozorňuješ na ni. Pokud jsi si toho vědom, tak trochu uber na úrážkách a napadání, a trochu to tím umírníš...
A k těm mladým přísným policajtům... To už musí posoudit lidi se kterýma jednám v terénu... Ale nemyslím si, že to je až tak hrozné... Obávám se však, že z toho projevu, kterým se tady prezentuješ, by jsi po jednání se mnou měl na policajty ještě horší názor, než máš teď...
hm hm urášky napadání uved příklad.......no při setkání stebou v roli já řidič co něco porušil a ty přísný cajt bych měl názor furt stejnej páč sem vyučenejch od rakušákú a němcú kteří na nás na čechy sou doslova vysazený a vjedomě buzerujou a šikanujou i kdyš je pravda že za poslední dva roky hodně ubrali.....jeden osobní dotas proč děláš cajta?? ptám se čistě ze zvědavosti.
svět je cirkusovej stan
mi psal:hm hm urášky napadání uved příklad.......no při setkání stebou v roli já řidič co něco porušil a ty přísný cajt bych měl názor furt stejnej páč sem vyučenejch od rakušákú a němcú kteří na nás na čechy sou doslova vysazený a vjedomě buzerujou a šikanujou i kdyš je pravda že za poslední dva roky hodně ubrali.....jeden osobní dotas proč děláš cajta?? ptám se čistě ze zvědavosti.
urážky a napadání? třeba tenhle tvůj příspěvek:
mladý policajti sou kokoti všude nejen u ná v kocourkově. měl si jim voblest filcku jestli maj stk platnou jaky gumi. a pak mu říct že aš přídeš v pondělí do práce že jistě knim pošleš inspekci, přeptat se kde maj služebnu a to vše velmi klidným a uhlazeným hlasem jako inteligent, prostě divadlo. na mladyho kretena to někdy zabere a kdyš ne aspon má brouka v hlavě. jinak cz poliš sou líný budiškničemu a proto mrtvej policajt dobrej policajt a fertig
stačí jako vzorek?
a dělám to proto, že mě to baví... je to práce jako každá jiná.... buzerace a dření lidí z kůže je jen názor těch, co většinou platí za svou hloupost a nejsou to ochotni zkousnout a nést za své přestupky odpovědnost... Chlap je u mě ten, co místo toho, aby tady nadával, tak přizná, že prostě zaplatil za to, co provedl... A to, jestli to bylo moc nebo málo, za to už prostě může byrokracie, kterou tady nestolil právní řád a naši zákonodárci...
jo urášky cajtú to jo to máš recht, ale to sem psal někde nahoře že sem to přehnal atd. jinak mohu porovnat práci české policije a policie jinde v evrovpské uniji a stoho pramení múj názor. mislim třeba to že neš dojedu s vídně do londína tak uvidim vkaždim státě několik policistú, v čechách od budějc po ostravu žádnýho a kdyš vydim jak se u nás jezdí a nikde žádnej bič tak to muj názor je umocňuje. jinak sem velmi slušný řidič krom pokuti za 54km/h v třebíči za poslední 10let nic ani jinde v evropě. a to najedu měsíčně zhruba 14000KM.
svět je cirkusovej stan
mi psal:no jestli dorazíš na masofku tak to rozvedem u
bohužel asi ne, časově to nedávám... ale během sezóny se určo potkáme, mám v plánu letos toho nalítat víc... a u toho raději probereme mašiny a ženské, práci bych tam netahal...
Kožak psal:Hm pěkná debatka Ice řeknu jen jedno ... stím heslem POMÁHAT A CHRÁNIT ..... ste si nasrali do bot .... vrchol výsměchu
v klidu... já mám na autě modrej pruh... jsem zvědavej, co tam vymyslí nám
a jo, máte pravdu, že to lidi akorát tak krká....
Ice psal:Kožak psal:Hm pěkná debatka Ice řeknu jen jedno ... stím heslem POMÁHAT A CHRÁNIT ..... ste si nasrali do bot .... vrchol výsměchu
v klidu... já mám na autě modrej pruh... jsem zvědavej, co tam vymyslí nám
a jo, máte pravdu, že to lidi akorát tak krká....
Ty si u měťaku v porubě? Z tama mam až na 1 případ celkem dobré zkušenosti zatím sem vzdycky i dobře při kontrole pokecal ......teda až na strážníky tuším č.603 a 124 jestli se nepletu s nima sem se hadal snad 20 minut než po nás hodili naše občanky a ani se neomluvili jak sme je zvedali ze zeme
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
Ne přímo Poruba... mám celoměstskou působnost... Pár kluků od tama znám, i bajkeři tam jsou... teda jeden, co byl už dělá zkušebního komisaře na dopravce... šel na lepší.... :)
na hňupa narazíš všude... bohužel...
ps: ty čísla už neplatí.... podle nich je nepoznám... teď jsou čtyřmístné...
mi psal:osi co ja vim tak klasickej chodec 18000Kč hrubýho to neni špatný,ale cou místa kde s maturytou vyděláš výc... třeba..?
Ty kua co to meleš? ja v 18 nácti mašinu utáh s 8 000 ,- čistého a to jsem platil byt z toho (4000) a splátku (2000) a dalo se kua.... brigády po práci.... vše de když se chce... a 18 nebo 16 hrubého je pohodička.... s tím vyžiješ spoko.... jen třeba se vzpamatovat a přestat nosit bíle adydasky pyčooo
Blu one.... old one
misi psal:mi psal:osi co ja vim tak klasickej chodec 18000Kč hrubýho to neni špatný,ale cou místa kde s maturytou vyděláš výc... třeba..?
Ty kua co to meleš? ja v 18 nácti mašinu utáh s 8 000 ,- čistého a to jsem platil byt z toho (4000) a splátku (2000) a dalo se kua.... brigády po práci.... vše de když se chce... a 18 nebo 16 hrubého je pohodička.... s tím vyžiješ spoko.... jen třeba se vzpamatovat a přestat nosit bíle adydasky pyčooo
jasně v 18cti bes drahé manželki a rodiny ´je to jinak tak co to plácáš ......
svět je cirkusovej stan
mi psal:misi psal:mi psal:osi co ja vim tak klasickej chodec 18000Kč hrubýho to neni špatný,ale cou místa kde s maturytou vyděláš výc... třeba..?
jasně v 18cti bes drahé manželki a rodiny ´je to jinak tak co to plácáš ......
to jsi nepsal... psal jsi chodec s 18nacti..... tak ti pišu kua...
Blu one.... old one
misi psal:mi psal:misi psal:
Ty kua co to meleš? ja v 18 nácti mašinu utáh s 8 000 ,- čistého a to jsem platil byt z toho (4000) a splátku (2000) a dalo se kua.... brigády po práci.... vše de když se chce... a 18 nebo 16 hrubého je pohodička.... s tím vyžiješ spoko.... jen třeba se vzpamatovat a přestat nosit bíle adydasky pyčooojasně v 18cti bes drahé manželki a rodiny ´je to jinak tak co to plácáš ......
to jsi nepsal... psal jsi chodec s 18nacti..... tak ti pišu kua...
.....
svět je cirkusovej stan
Stránky: 1