Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » ND na tachec

richie (Člen)
05.05.2008 20:04:42

ND na tachec

Nevíte kde bych mohl sehnat ten otočněj čudlík na počítadle denních kilometrů na tachecu? Dííky

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
mr.BSE (Člen)
06.05.2008 16:06:10

Re: ND na tachec

Nebo jinak - vi nekdo jak ho dostat ven? Je jen nasazenej? Co je vevnitr - 1000hran? zavit?

Udelat ho pak by nebylo tak slozitygood

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Meloun (Člen)
06.05.2008 16:28:16

Vobrácenej závit...Když budeš jakoby utahovat, tak ho vlastně povolíš a vyšroubuješ..smile1
Nějaký dobrodruzi už tady řešili výrobu a nastal jim neřešitelnej problém s vyříznutím závitu s opačným stoupáním..headshakeevil

PURE NAKED BIKE!
maňas (Člen)
06.05.2008 16:32:07

Meloun psal:

Vobrácenej závit...Když budeš jakoby utahovat, tak ho vlastně povolíš a vyšroubuješ..smile1
Nějaký dobrodruzi už tady řešili výrobu a nastal jim neřešitelnej problém s vyříznutím závitu s opačným stoupáním..headshakeevil

to mě nepřijde jako neřešitelná situace,levej závit je běžná věc nebo snad né surprised

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Meloun (Člen)
06.05.2008 16:33:31

maňas psal:
Meloun psal:

to mě nepřijde jako neřešitelná situace,levej závit je běžná věc nebo snad né surprised

No mě to nevykládej..bigsmile

PURE NAKED BIKE!
mr.BSE (Člen)
06.05.2008 21:23:43

Meloune, mockrat diky. Du to testnout - jestli to ukroutim, tak te na sraze vykostim bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS