Nejsi přihlášen
Jak sa vám páčí moja máňa???
Zdar Bando,
tak jsem po nekonečně dlouhé zimě konečně dodělal všechny plánované opravy a úpravy na mojí Bandasce, trochu sem ju aj opucoval a naleštil, tož sa chcu pochválit a zjistit dle vašich názorů, jak sa ně dílo podařilo. Tady je pár (asi 20 ) fotek...
Re: Jak sa vám páčí moja máňa???
mr.BSE psal:libi...moc!
za kolik ses schopnej mi udelat ten kryt reteza a drzak SPZ?
No, kryt řetazu je přeleštěný origoš boš a jeden držák SPZ se mi ještě neohlý válí někde doma...
WenzelB6 psal:von ňaf ka. Pěkná. Jen co totok ty imbusy vzadu ? Dal bych je do barvy.
to ma na tazny zarizeni woe
ty kraaaaaaaaaaaaaaaaaso ! .............................................pekne vylesteny
ma to svy + i -
jako + bych videl lesteny rafky kol. to je jeste
blinkry
drzak SPZ
ale to suzukacky S na drzaku..to je sry, blestenej kyc...
ani tu kyvku bych v lesteny podobe nemusel, stejne jako ten airbox a kryt retezu,
tak nejak nevim ale na bandita se tyhle vylesteny zrcadlejici se veci moc nehodi... neni to cruiser bo chopper
moto je srdecni zalezitost
yello psal:mi psal:ci kravo fakt dobra no a ten kdo to ma takle flati jiste vý jak vypucovat svodi
To delas schvalne ty hrubky?
..jinak,mnohdy je tezke pochopit i bez tech chyb,cos chtel vlastne rict...
certamente di non ne každej je učitel safra. tak promiň táto.
svět je cirkusovej stan
JIRKASILVER (Člen) 07.03.2008 20:23:05 Offline |
Pěkně jsi si pohrál.Ty klaksony bych vyleštil nebo nechal nachromovat stačí ty
předky.Na novým modelu jsou na šroubek na starejch na nýt
Měl jsem to na svojí a šlo to k těm kelímkům
je to moc pekna masina, ale jaktoze nemas vylestene svody !!! me za to zdupali :D ale ja bych se na to pekne vysral takove picoviny .... http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=4977. Ale ja mam hranate zrcatka a doporucuju !!!
Nekteri ocasove to tady nedokazi ani ocenit ...
Marcus_86 psal:je to moc pekna masina, ale jaktoze nemas vylestene svody !!! me za to zdupali :D ale ja bych se na to pekne vysral takove picoviny .... http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=4977. Ale ja mam hranate zrcatka a doporucuju !!!
Nekteri ocasove to tady nedokazi ani ocenit ...
Sorry mladíku, ale tys to jenom umyl. Nechat nalakovat motorku a ještě nalepit logo jak trubka umí kdejaký lojza. Wencl si s tím pohrál a opravdu udělal Úpravy . Jediné, co se mu nepodařilo je, umýt motor zepředu a vyleštit svody
Wencl psal:Co je za průser s těma padákama?
tipoval bych, že se kolem nich v zatáčce votočíš....
teda říká se to
pěkný,ale nervy a trpělivost bych na to neměl
jinak je fakt,že extra neklopím,ale škrtnout si padáka mi přijde trochu přitažený za vlasy,možná někde na okruhu
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:pěkný,ale nervy a trpělivost bych na to neměl
jinak je fakt,že extra neklopím,ale škrtnout si padáka mi přijde trochu přitažený za vlasy,možná někde na okruhu
Škrtnout padákama není nic zvláštního. A obzvláště padáky na fotkách jsou k tomu jak dělané
Sorry chlapce, ale ja ji neumyval ... Jako na nejake tvoje kecy uplne seru. Ja si na tu masinu vydelal sam a jeste porad studuju. Predpokladam, ze tys v mojich letech jezdil na ukrajine.
ABik psal:Marcus_86 psal:je to moc pekna masina, ale jaktoze nemas vylestene svody !!! me za to zdupali :D ale ja bych se na to pekne vysral takove picoviny .... http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=4977. Ale ja mam hranate zrcatka a doporucuju !!!
Nekteri ocasove to tady nedokazi ani ocenit ...Sorry mladíku, ale tys to jenom umyl. Nechat nalakovat motorku a ještě nalepit logo jak trubka umí kdejaký lojza. Wencl si s tím pohrál a opravdu udělal Úpravy . Jediné, co se mu nepodařilo je, umýt motor zepředu a vyleštit svody
Markus,hoď se do klidu,napsal ti pravdu. Do každýho druhýho příspěfku sereš votkaz na tvůj bajk,bůhví jakej to není šperk a přitom je to volakovaná bořka Ale to je u nás každá druhá...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Moje ruce daly penizky :) Tys mozna v 22 cucak byl :) ... ale nerad bych se s tebou srovnaval :)
ABik psal:Vikec:
Děkuju ti předsedo, že ses mě zastal
Markus:
Je mi jedno, kdo ti dal peníze na motorku a tobě může být jedno, co jsem dělal, když jsem byl ještě cucák.
Loupežník650 (Člen) 09.03.2008 11:05:23 Offline |
mašina pěknáa hlavně mě zajímá ten kryt chladiče. Mám taky takovou mašinu a poraď kde ho mám sehnat dik
maňas psal:pěkný,ale nervy a trpělivost bych na to neměl
Maňas tak se někdy zastav, ukážu ti jak se daj trubkáče pěkně vyleštit o asfalt. A je to bez varování, bo stupačka jen trochu lízne a už leštíš trubkáče.
jak dlouho ještě?
Loupežník650 psal:mašina pěknáa hlavně mě zajímá ten kryt chladiče. Mám taky takovou mašinu a poraď kde ho mám sehnat dik
Kryt je made by myself, chce to jen vzít metr, šupléru, změřit chladič a rozměřit díry, pak sednout k PC, udělat .dxf a prohnat to laserem...a ja to fertich...
s těmahle padákama se nedostaneš ani na hranu gumy a škrtneš s něma a nemusí to být ani na okruhu. a dokonce nemusíš být ani v moc velkém náklonu,stačí aby se ti mašina trošku zhoupla na nerovnosti nebo jsi přibrzdil přední brzdou a už ho brousíš.
jinak mašina hezká,ale zlaté kola by jí slušely ještě víc
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Baron psal:ty kraaaaaaaaaaaaaaaaaso ! .............................................pekne vylesteny
ma to svy + i -
blinkry
drzak SPZ
ani tu kyvku bych v lesteny podobe nemusel, stejne jako ten airbox a kryt retezu,
tak nejak nevim ale na bandita se tyhle vylesteny zrcadlejici se veci moc nehodi... neni to cruiser bo chopper
s tím eskem by se dalo souhlasit,s tím vyleštěním ne,mně se to líbí a nemyslím,že by to měla být jen otázka krujzerů nebo čoprů.Taky sem leštil (vi profil) a přijde mi to,že k této motorce to celkem pasuje, určitě by mi to nesedělo k těm novým co se teď dělaj,fazery apod.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Baron psal:ty kraaaaaaaaaaaaaaaaaso ! .............................................pekne vylesteny
ma to svy + i -
blinkry
drzak SPZ
tak nejak nevim ale na bandita se tyhle vylesteny zrcadlejici se veci moc nehodi... neni to cruiser bo choppers tím eskem by se dalo souhlasit,s tím vyleštěním ne,mně se to líbí a nemyslím,že by to měla být jen otázka krujzerů nebo čoprů.Taky sem leštil (vi profil) a přijde mi to,že k této motorce to celkem pasuje, určitě by mi to nesedělo k těm novým co se teď dělaj,fazery apod.
Než tam mít nějaký paskvil smontovaný ze dvou kusů, jak to bylo předtím, a jak je to mimochodem origu, tak jsem to spáchal z jednoho...a zase než to udělat jakési hrbaté, dal jsem tomu aspoň nějaký určitý tvar, myslím si, že "eSko" k Suzuki sedí a vy si o tom myslete, co chcete
Tak to uzavreme:
kluk se zeptal,esi se nam libi jeho motyka.Komu se libi,je to ok,komu ne,a napsal mu co,tak si to obhaji a rekne,ze ho vlastne jeho nazor nezajima.Von je spokojenej,jemu se to libi,a to je hlavni.Tak to ma byt,a tak je to spravne...
...jenom at to priste nazve: CHVALTE MI MOU MOTYKU.
...che palle !!!
yello psal:Tak to uzavreme:
kluk se zeptal,esi se nam libi jeho motyka.Komu se libi,je to ok,komu ne,a napsal mu co,tak si to obhaji a rekne,ze ho vlastne jeho nazor nezajima.Von je spokojenej,jemu se to libi,a to je hlavni.Tak to ma byt,a tak je to spravne...
...jenom at to priste nazve: CHVALTE MI MOU MOTYKU.
OK, tak si mi to nandal, utřel mi nudli, každopádně díky, díky, díky, moje ego stoupá ke hvězdám...
Koldan psal:Baron psal:ty kraaaaaaaaaaaaaaaaaso ! .............................................pekne vylesteny
ma to svy + i -
blinkry
drzak SPZ
tak nejak nevim ale na bandita se tyhle vylesteny zrcadlejici se veci moc nehodi... neni to cruiser bo choppers tím eskem by se dalo souhlasit,s tím vyleštěním ne,mně se to líbí a nemyslím,že by to měla být jen otázka krujzerů nebo čoprů.Taky sem leštil (vi profil) a přijde mi to,že k této motorce to celkem pasuje, určitě by mi to nesedělo k těm novým co se teď dělaj,fazery apod.
Jak se tu stale rika. kazdyho vec... jak se mu to libi tak se mu to libi. Jedine co bych chtel jeste dodat je to ze at to lidi delaj jak chtej po svem.. tak je Bandit furt pekna motka... kua.. zkratka me stale oslovuje vic nez soucasny futuristicky ostre ladeny diodovy bez kulatyho radnyho laufu ikdyz vykonove vice potuneny motky ! Tudiz lidi zlati Banditacky.... kua BANDIT PICO !
BTW. kdo na to heslo BANDIT PICO vubec prisel a proc takhle... hua? jsem tu bazantem tak me to jen zajima.. pac me nekdo takhle oslovit tak uz zatinam zuby !
Baron psal:BTW. kdo na to heslo BANDIT PICO vubec prisel a proc takhle... hua? jsem tu bazantem tak me to jen zajima.. pac me nekdo takhle oslovit tak uz zatinam zuby !
Kdo se ujme a povypráví pohádku... Myslím, že nejlepší by to bylo od nějakého stařešiny.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Baron psal:BTW. kdo na to heslo BANDIT PICO vubec prisel a proc takhle... hua? jsem tu bazantem tak me to jen zajima.. pac me nekdo takhle oslovit tak uz zatinam zuby !
Kdo se ujme a povypráví pohádku... Myslím, že nejlepší by to bylo od nějakého stařešiny.
JJ plz!
Mně sa to nepáčí vůbec a teď vážně , nechceš mně prodat ten motooooooooooooooooooor? a teď už fakt vážně, rezervuju si to světlo nad značku.Až sa dám trochu do kopy, tak jedu k tom Pudichovi, chces vzít ten dekl?Jo jinak motka gud
Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
Fany psal:Mně sa to nepáčí vůbec a teď vážně , nechceš mně prodat ten motooooooooooooooooooor? a teď už fakt vážně, rezervuju si to světlo nad značku.Až sa dám trochu do kopy, tak jedu k tom Pudichovi, chces vzít ten dekl?Jo jinak motka gud
Motoru je pro ťa škoda, šak Ščugla má doma ten z R1, tak ho tam najeb, když ti to zadřel...A jako to světlo fakt sceš? Tož ja, vále sa mně furt doma. A kdyžtak k tom Pudichovi pojedu aj s tebů a ten bazmek mu ošvácu o dyňu...
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=145715
Editoval osiris (12.03.2008 21:15:48)
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Ritchy psal:Náhodou mooooc fešné. Jak jsi dělal ten držáček na plexi? taky laser?
jj, laser
Stanley Smith (Člen) 08.04.2008 01:40:19 Offline |
tak ty kola moc moc práce. jsi frajer. dlouhé zimní večery? máš obdiv! jen ten kryt chladiče? takový trošku rakousko-pouťový. Bandaska je přece nádherná na surovo nahatá.
Wencl psal:opec psal:a fakt to chceš prodat
Yes...
Sceš ju,cérku???
Stránky: 1