Nejsi přihlášen
Pokus o krádež
Nazdar Bandiťáci
Tak jsem si do dneška myslel že se mi to stát nemůže. To že by mi někdo chtěl ukrást moji Banditku.
Ráno jsem si pěkně brzy vstal s tím že pojedu nakupovat do Brna. Zajel jsem služebním autem do druhé garáže kde mám motorku a soukromé auto. Garáž otevřená a bylo mi jasné že mě navštívil zloděj. Naštěstí mám motorku zaparkovanou tak že bez vyjetí auta s ní nikdo nehne. Rychle jsem vylítl z auta a šel zkontrolovat Motorku. Byla tam, ale dost poškozená. Asi na to měli spoustu času, protože odšroubovali držáky světla, ohli budíky a snažili se nějak - vypadá to na šroubovák odemknout řízení. Jinak pokradli úplně všechno co s motorkou souviselo a nebylo přibité k podlaze. Tak jsem od 8.45 do 12.30 lítal kolem toho a nevypadá to že bych si o víkendu zajezdil.
Teď musím vyřešit jak jí z tama dostat do servisu a hlavně do jiné garáže. Z tohoto podřadného Českého zřejmě černého národa bych se
Doufám že se nikomu nepřihodí nic co mě, strašně mě to sere a tomu člověkovi bych zlámal obě ruce na několikrát.
Vám ostatním přeji pěkné poježděníčko, já se budu jen koukat.
Bandit
GSX1250FA
Re: Pokus o krádež
Dej fotku jak vypadá okradená motorka
Z těchhle důvodů si platím garáž pod kamerama do kterých se leze přes kód
A do mojí vlastní garáže zajdu jednou za rok když potřebuji vozík
Ale zas stoupá v ceně,už mi nabízej 150000+,ale kam bych si dal vozíček
God Save The Queen!
LukinB6 psal:Nazdar Bandiťáci
Tak jsem si do dneška myslel že se mi to stát nemůže. To že by mi někdo chtěl ukrást moji Banditku.
Ráno jsem si pěkně brzy vstal s tím že pojedu nakupovat do Brna. Zajel jsem služebním autem do druhé garáže kde mám motorku a soukromé auto. Garáž otevřená a bylo mi jasné že mě navštívil zloděj. Naštěstí mám motorku zaparkovanou tak že bez vyjetí auta s ní nikdo nehne. Rychle jsem vylítl z auta a šel zkontrolovat Motorku. Byla tam, ale dost poškozená. Asi na to měli spoustu času, protože odšroubovali držáky světla, ohli budíky a snažili se nějak - vypadá to na šroubovák odemknout řízení. Jinak pokradli úplně všechno co s motorkou souviselo a nebylo přibité k podlaze. Tak jsem od 8.45 do 12.30 lítal kolem toho a nevypadá to že bych si o víkendu zajezdil.
Teď musím vyřešit jak jí z tama dostat do servisu a hlavně do jiné garáže. Z tohoto podřadného Českého zřejmě černého národa bych se
Doufám že se nikomu nepřihodí nic co mě, strašně mě to sere a tomu člověkovi bych zlámal obě ruce na několikrát.
Bandit
Nebudu se sáhodlouze rozepisovat, shrnu to do tří slov: jsou to kurvy!!!!!!!
změna je život... měním čtyři za dva
Kelly01 psal:Dej fotku jak vypadá okradená motorka
Z těchhle důvodů si platím garáž pod kamerama do kterých se leze přes kód
A do mojí vlastní garáže zajdu jednou za rok když potřebuji vozík
Ale zas stoupá v ceně,už mi nabízej 150000+,ale kam bych si dal vozíček
možeš ho zahaknout za jebku jako PAVika a mit ho v ty supermoderni garáži na kód
Bandit 4EVER!!!
Tak to upřímnou soustrast.Ještě že ti jí neukradli uplně,To já mašinou taky nevyjedu dokud neodparkuju auto.Jenže bydlím v baráku a garáž mam v zahradě a na zahradě psa.
Vím že se to lehce řekne ale skus si to nějak ošéfovat aby se to neopakovalo.
Lidi jsou kurvy.
Tak jsem to byl teď v podvečer okouknout. Podařilo se mi dostat ze zapalováví kousky kovu a nastartovat. Motorku jsem radši dal do jiné garáže a tu původní zase o něco více zabezpečil a i auto uvnitř. Už jen sehnat ukradená zrcátka, koupit novou helmu a rukavice a můžu zase jezdit. Zapalování počká. Tak to nakonec dobře dopadlo. Teď si dávám a je mi už lépe.
Dole přikládám 3 obrázky.
Bandit
Editoval osiris (26.04.2008 22:02:48)
GSX1250FA
no ci kravo na tej moravě to je kurva zvěřinec. tak pevný nervi stou zbitečnou opravou. aš uvydíš zaslanýho skulvenýho cikána na šlapacím kole stvejma vjecma ubyj ho a dovez ho knám na májce ho upálíme a fertig
svět je cirkusovej stan
maňas psal:no my jich tady máme taky hodně,proto se garáž bez alarmu neobejde
No nevím kolik jich tam mate vy .Ale tady v Chebu maj hnízdo.
Nejhorší je že když si budeš bránit svuj majetek ,tak budeš ještě rasista.No nis,škoda slov.Oni se snad přispusobí
Banditatom (Člen) 27.04.2008 13:07:42 Offline |
kurvy zlodějský hlavně, že se mu to nepovedlo dokončit parchantovi
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
LosBanditos (Člen) 27.04.2008 18:54:19 Offline |
LukinB6 psal:Nazdar Bandiťáci
Bandit
Užezad makovici
LosBanditos adios !
yello psal:Jak mate vsichni hned jasno v tom,ze to byli cerni...
Protoze bili nekradou,to je jasny,a pak,ono se to jako reseni primo nabizi,ze ?
Já myslim, že to byli žlutí
Ta bleskurychlá barevná analýza mě, přiznám se, taky trochu překvapila. Poirot by se měl červenat, že tak rychle nepozná barvu
tajnej psal:yello psal:Jak mate vsichni hned jasno v tom,ze to byli cerni...
Protoze bili nekradou,to je jasny,a pak,ono se to jako reseni primo nabizi,ze ?Já myslim, že to byli žlutí
Ta bleskurychlá barevná analýza mě, přiznám se, taky trochu překvapila. Poirot by se měl červenat, že tak rychle nepozná barvu
tajnej, bys měl přece vědět, že dřív za všechno mohli komunisti a teď černí!
S úsměvem jde všechno líp :o)
ou...jakej to je rok?podle fotek soudím že asi už starší..a já si říkal,že tu mojí plechovku nikdo chtít nebude...raděj si dám taky bächa...mám bezp.zámek..ale jinak tz dveře co mám v garáži i když v baráku jsou na hovno..ale jeden bandasku ze sklepa a pospátku určitěš jen tak nevytlačí......asi rychle dodělám plot a pustím psa
nemám slov... člověk se dře a pak někdo příjde a jsi vp....
Cvrček psal:ou...jakej to je rok?podle fotek soudím že asi už starší..a já si říkal,že tu mojí plechovku nikdo chtít nebude...raděj si dám taky bächa...mám bezp.zámek..ale jinak tz dveře co mám v garáži i když v baráku jsou na hovno..ale jeden bandasku ze sklepa a pospátku určitěš jen tak nevytlačí......asi rychle dodělám plot a pustím psa
nemám slov... člověk se dře a pak někdo příjde a jsi vp....
podle fotek je to právě novej typ viz nádrž, na tý se to pozná asi nejlíp
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1