Nejsi přihlášen
Re: ...origo bolt-on koncofka B12
...no dyť jo, dyštak
...jag seš starej, tag ............ na to sereš co mám asi tag teť s tebou dělat? dyš vostatním to mažu, no abych nebyl u vostatních za uplnou svini, tag ti to aspoň šoupnu do diskuze pičo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...no dyť jo, dyštak
...jag seš starej, tag ............ na to sereš co mám asi tag teť s tebou dělat? dyš vostatním to mažu, no abych nebyl u vostatních za uplnou svini, tag ti to aspoň šoupnu do diskuze pičo
dvojí metr
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Filous psal:...no jó, tag mě zlynčujte ...chtěl sem f dobrý víře někomu pomoct, páč vim, že to tady něgdo scháněl
Parťák: ..ser na ně , jinak ten výfuk tu kdosi opravsdu zháněl, ale asi tak nelépe cca za pětikilo???
Mour psal:Filous psal:...no jó, tag mě zlynčujte ...chtěl sem f dobrý víře někomu pomoct, páč vim, že to tady něgdo scháněl
Parťák: ..ser na ně , jinak ten výfuk tu kdosi opravsdu zháněl, ale asi tak nelépe cca za pětikilo???
...áááááááha...tag to uš ho asi nemam
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tak třeba já mám momentálně doma dva origoše na Varadero,netknutý a kdyš mě za ně někdo dá 1000-1500kč,tak je klidně nechám,co s nima taky kdyš je motorka už v A stejný je to u bandita,kdo ho už nemá a nechystá se ho zase koupit tak je mu k hovnu.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
taky potřebuju zas prodat nějaký zásoby verků z garáže,bo jednak tam mám bordel jako prase a druhak u nás už bída zastavuje hodiny,tak si na to mám založit taky speciální vlákno nebo jak na to? nějaký givi kufry mám třeba a tak no
Martin B12 (Člen) 07.05.2008 22:25:32 Offline |
KOVAL psal:vlastně bych teda prodal cokoliv asi co mám v garáži a doma momentálně
vogo Koval co by se mi hodilo?
street triple picco
voe neprodávej ten véfuck ......... nikdy nevíš kdy se ti bude hodit ......... i když je pravda že zrovna věci který mám doma schovaný jakože origoš nebo prstě koupený tak nějak do foroty kdyby náhodou tak ty mám teĎ při kreši celkem na piču a přitom sou to věci který sem čekal že při každým pádu budou prostě uplně jasně hned totálně v prdeli - véfuk, řídítka, blinkry ............. i když je pravda eže véfuk má naťuklej karbon alena to jak to letělo tak véfuku vlastně jakoby nic není, řídítka sou trochu kleplý ale taky vlastně hovno a největší mazec na překvápko sou blinkry ty sou snad dobrý všechny 4 a to je mám doma kua všechny 4 do zásoby!
Tak když už se to teda vyjímečně může, tak já mám taky jednu vyjímečnou nabídku. Nabízím origo vejfuk komplet se svodama, nepadlý, jako nový a to prosím ZADARMO!!!
Ano, čtete dobře.
Jo, abych nezapoměl, je to namontovaný na motorce a za tu bych teda chtěl těch 90 litříků. Rozdělávat to nebudu. Víc info plus foto v bazaru.
A kurva...
Stránky: 1