Nejsi přihlášen
baterka
pro nekoho asi blbej dotaz, ale mate nekdo zkusenosti s reklamaci baterky (gelovy od banneru)?? mam ji ani ne rok a uz je v pr*eli tak jsem ji dovez tam kde jsem ji koupil a ten ji dovez na reklamaci a ze to snad bude do 14 dnu, ale uz me proste mr*a, protoze uz pred tim mi asi tak mesic nedrzela tak jsem ji porad nabijel (nabijeckou na gelovky a vubec si nezajezdil a myslim ze vam nemusim rikat jak rad bych jezdil!! Proto vas zadam o radu jestli nekdo ma s tim zkusenosti, jak dlouho to trvalo a tak, jestli se treba muzu nak branit aby mi prodejce poskytl treba nahradni a tak, beru vse co mi pomuze!! zatim dekuju
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Re: baterka
Nosorozec psal:pro nekoho asi blbej dotaz, ale mate nekdo zkusenosti s reklamaci baterky (gelovy od banneru)?? mam ji ani ne rok a uz je v pr*eli tak jsem ji dovez tam kde jsem ji koupil a ten ji dovez na reklamaci a ze to snad bude do 14 dnu, ale uz me proste mr*a, protoze uz pred tim mi asi tak mesic nedrzela tak jsem ji porad nabijel (nabijeckou na gelovky a vubec si nezajezdil a myslim ze vam nemusim rikat jak rad bych jezdil!! Proto vas zadam o radu jestli nekdo ma s tim zkusenosti, jak dlouho to trvalo a tak, jestli se treba muzu nak branit aby mi prodejce poskytl treba nahradni a tak, beru vse co mi pomuze!! zatim dekuju
na baterky je podstatne mensi zarucni doba, myslim, ze dokonce jen par mesicu
dobijeni je v poho to jsem premeroval!! tak ono to jede kdyz ji nabiju tak muzu jezdit ale pak to dyl stoji a je to v pr*eli jsem k tomu prisel po tejdnu a ani se to nehlo!! Ale docela by me zajimalo mam tam motoalarm ale ten byl celou dobu vypnutej nemate s tim nekdo zkusenosti jestli i tak neco neodbira?? dal bych sem i co to je zac kdybych to vedel ale zadnej smejd lacinej by to bejt nemel stal docela dost prachu!!
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Nevím,možná to nějakej odběr mít může,to se dá taky změřit. Todle je voda na můj mlejn,další člověk kterej má problém s elektrikou a má namontovanej alarm. Nemusí to tím být,opravdu může být v baterka,ale říkám furt že alarm na mašiňě je akorát na rozdrbání celé elektriky.Teda pokud má zapojený fšechny funkce
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Nosorozec psal:dobijeni je v poho to jsem premeroval!! tak ono to jede kdyz ji nabiju tak muzu jezdit ale pak to dyl stoji a je to v pr*eli jsem k tomu prisel po tejdnu a ani se to nehlo!! Ale docela by me zajimalo mam tam motoalarm ale ten byl celou dobu vypnutej nemate s tim nekdo zkusenosti jestli i tak neco neodbira?? dal bych sem i co to je zac kdybych to vedel ale zadnej smejd lacinej by to bejt nemel stal docela dost prachu!!
a neni spis mozny, ze by ti neco i pri vypnutym klicky vybijelo tu baterku? stacilo by malo jen nejakej odpor nebo podobne
Stránky: 1