Nejsi přihlášen
Hořice 300 ZGH
Chtěl bych tam jet v neděli brzo ráno. Mám šanci ještě někde zaparkovat? KDe se tak nejlíp kouká na trati a co stojí za to? Dík za rady, jedu tam poprví
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Re: Hořice 300 ZGH
...zaparkuješ, případně půjdeš pár set metrů od auta k trati
...pěkný je to všude (od startu dolů, z města nahoru, potom zas dolu lesem, pořád v lese, zatáčka nahoru a už seš zas na startu) co chceš ty woe, když nevíš jak to tam vypadá
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Smoula.koumak (Člen) 10.05.2008 22:51:17 Offline |
koukni na jejich stránky (motoklub Hořice), tam je celá trať. Jinač mezi jednotlivýma závodama se dá projet dovnitř okruhu, místa na parkování je tam dost...
Bandit v lese :-))
Smoula.koumak (Člen) 11.05.2008 10:11:37 Offline |
jj, vloni jsem tam dorazil kolem poledne a noproblemo. A dokonce jsme projeli do toho vnitřku (od náměstí nahoru)
Bandit v lese :-))
jo jen tam nejezdi den dopredu na motorce a neprojizdej si trat,lidi sou tam na to alergicky uz 14 dni dopredu a volaj hned policajty...
ja sem se tam predevcirem omylem priplet a hned sem mel mestaky za prdeli...a sou hroooooozne nervozni
...sam mezi jebkarema...
V pohodě, jedu se jen podívat. Svůj um testovat nehodlám. Kurva jen se mi nebudou chtít tahat přilby sebou.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Marián psal:jo jen tam nejezdi den dopredu na motorce a neprojizdej si trat,lidi sou tam na to alergicky uz 14 dni dopredu a volaj hned policajty...
ja sem se tam predevcirem omylem priplet a hned sem mel mestaky za prdeli...a sou hroooooozne nervozni
Ve středu jsem tam navečír jel nějakej borec zkoušel vokruh a pod startem ho v druhý zatáčce záchranka lovila z lesa takže se nedivte že jsou lidi v Hořicích nasraný
Stránky: 1