Nejsi přihlášen
status_quol (Člen) 09.05.2008 00:11:31 Offline |
Barva na B6
Mam dilema moje B6 má dost jetej lak specielně na plastovejch dílech, rám a nádrž je ok ale předchozí majitel byl trošku čuně a motka stála venku pod plachtou špinavá a na plastovejch dílech se to dost podepslo takže jsou jemňounce poškrábaný a celej lak je díky tomu matnej s tím že ty škrábance jsou zblízka vidět. Rozleštit tempem to podle mě nepůjde prootže si myslim že není co leštit ta barva je sedřená právě už tim jak se na tom mrdlala ta plachta no a co mě teda te´d vrtá hlavou je kolik by mě cca mělo vyjít nechat nalakovat podsedlák přední blatník a masku na starý S v červený barvě + origo polepy tak jak tam mají být. Taky přemejšlim jestli se do toho vůbec pouštět z hlediska případnýho budoucího prodeje, zatim to neplánuju ale nejspíš časem něco jinýho vymyslim a motka neni ani bouraná ani padlá tak špekuluju jestli si tim spíš neuškodim v tom, že mi to pak nikdo nebude chtít věřit.
Re: Barva na B6
...tempem na hračky fakt ne, ale brusnou pastou a leštící pastou (na laky) si troufnu říct že jo - otázka je, jestli na to budeš mít ručně výdrž
...ceny za lakování se lišej v závislosti na kvalitě materiálu, kvalitě práce, potažmo kde je lakování prováděný (garáž vs. stříkací box)
...s polepama se můžeš pohybovat mezi 5ti a 10ti tisícema v závislosti na uvedenejch okolnostech
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 09.05.2008 12:59:26 Offline |
Proč by to tempem nešlo?jen to trvá dýl.Ale jsou na to lepší věci to je fakt.
přítulky SV stálo 2200 Kč (barva + krycí lak + to co je k tomu potřeba) a 3600Kč práce.samolepky u motolepa 400 Kč.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 09.05.2008 14:43:30 Offline |
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
status_quol (Člen) 09.05.2008 20:10:41 Offline |
No vono to totiž vypadá že už neni moc co leštit že ten lak je prostě sedřenej jao kdyby ho člověk vzal jemným smirkem a bojim se že když na to vezmu brusnou pastu tak to bude ještě horší
status_quol (Člen) 09.05.2008 21:13:14 Offline |
hele já to tekhle nemyslel se nečerti vono ten dotaz byl mířenej tak jako mírně na tebe nejsem úplně tupej a jde si všimnout kdo konkrétně lakům rozumí spíš sem tim chtěl říct že ten muj je domrdanej fakt fest
...ale kdepák, máš tam smajla ;)
...no a na to je právě brus. pasta a leštící :)) proč myslíš že to píšu ?
ps: než bys brusnou pastou (a nebo tou plachtou která to měla počubit) vodbrousil lak, to by sis dal
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
status_quol (Člen) 09.05.2008 21:26:22 Offline |
no ani nevíš jak rád bych ti to věřil ale vono to stálo pod tou plachtou dva roky v kuse hele tak mi ještě poraď ten ideální postup a správný přípravky když je tempo pro dětičky já nic jinýho neznám.. trpělivost by byla tý je hafo prachy na novej lak nejsou...
status_quol (Člen) 12.05.2008 00:15:08 Offline |
Osi tak se omlouvám ale bude změna plánu o víkendu mi to nějakej chlapec s ještě mokrým řidičákem nabral při couvání na předek takže leštění se odkládá a bude se muset opravovat hnutá vidlice a lakovat
status_quol psal:Osi tak se omlouvám ale bude změna plánu o víkendu mi to nějakej chlapec s ještě mokrým řidičákem nabral při couvání na předek takže leštění se odkládá a bude se muset opravovat hnutá vidlice a lakovat
takhle blbě ji zburatdoufam že toho klučka jsi tam nezlinčoval
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
status_quol (Člen) 12.05.2008 00:27:56 Offline |
nezlinčoval a měl sem kliku že ne jeho tatínek je nějak velmi ambiciozní a vypadá to že z toho ještě budu mít problémy já bylo by to na delší povídání teď jenom doufám že mi to pojišťovna opraví
status_quol (Člen) 12.05.2008 00:41:02 Offline |
díky snad jo
Stránky: 1