Nejsi přihlášen
poděkování
rád bych poděkoval,za pomoc při dnešním defektu
Palousovi,Osimu a Vorlovi ,za telefoní kontakty a tím pádem pomoc při opravě gumy,kterou se mi podařilo bodnout a jelikož sem osel tak sem krom spreje neměl nic
A mistru gumaři p. Beranovi za ochotu a spravení pryže i když byl státní svátek
samozřejmě kámošovi matějovi,který mě pryž přepravil a byl jedním z opravujících
díky všem moc
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Re: poděkování
maňas psal:rád bych poděkoval,za pomoc při dnešním defektu
Palousovi,Osimu a Vorlovi ,za telefoní kontakty a tím pádem pomoc při opravě gumy,kterou se mi podařilo bodnout a jelikož sem osel tak sem krom spreje neměl nic
samozřejmě kámošovi matějovi,který mě pryž přepravil a byl jedním z opravujících
díky všem moc
Máš sedět doma na zadkuty tele jedno bezknotovýna masofce povinně jako bejvalej poliš vyhulíš celýho špeka sám
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:maňas psal:rád bych poděkoval,za pomoc při dnešním defektu
díky všem mocMáš sedět doma na zadkuty tele jedno bezknotovýna masofce povinně jako bejvalej poliš vyhulíš celýho špeka sám
tele bez knotový to souhlasí,no ale ve finále to dobře dopadlo a zpátky se dorazi bez dalších obtíží
co se týče špeka,rád ponechám někomu jinému,třeba Bobulemu,sem zapřísáhlej nekuřák
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
bobule psal:nehulim, nechlastám a už ani nepíchám
žiju zdravě
i když jednoho šluka bych asi zvlád
...ty vole, uš to vopravdu nehul ...takle to dopadá, dyš se to s tema drogama přehání ...jag za mnou na masofce přídeš, že chceš něco ubalit, tag ti ji takovou ubalim, to uvidíš
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:bobule psal:nehulim, nechlastám a už ani nepíchám
žiju zdravě
i když jednoho šluka bych asi zvlád...ty vole, uš to vopravdu nehul ...takle to dopadá, dyš se to s tema drogama přehání ...jag za mnou na masofce přídeš, že chceš něco ubalit, tag ti ji takovou ubalim, to uvidíš
neboj nic za tebou pudu s tim pícháním
to jebu
Filous psal:bobule psal:nehulim, nechlastám a už ani nepíchám
žiju zdravě
i když jednoho šluka bych asi zvlád...ty vole, uš to vopravdu nehul ...takle to dopadá, dyš se to s tema drogama přehání ...jag za mnou na masofce přídeš, že chceš něco ubalit, tag ti ji takovou ubalim, to uvidíš
pjeknou trumpetu mu ubalíš že?
Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator) 12.05.2008 10:08:55 Offline |
Borák psal:hele houska nezapomeň si přibalit nějakou náplast
jako kdybys zas dostal vod někoho navoko
vogo von už má nachystaný nafukovací křidýlka na ruce a matračku kerou si bude kurtovat na záda bo jede zas bez pani, tak prej aby ty následky byly co nejmenší.... jináč schody tam maj betonový, tak bych doporučoval eště aspoň hokejovou helmu...
doba je temná...
Stránky: 1