Nejsi přihlášen
Likvidace nebezpecneho odpadu(obalu od mot. oleje)
Zadrec bando jelikos tu jsou lidi vsech profesi a zastani a tak tak se vas musim zeptat
Vymenil sem olej v moto a aute.
Vyjety olej sem udal ale co s obaly od oleje? jak je legalne a ekologicky zlikvidovat? Do plastu to hodit nemuzu kdyz je to od oleje? A nevim esli se to muze nejak vymejt?
jak to delate vy?
Prosim nekamenovat
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen) 08.05.2008 16:09:59 Offline |
Re: Likvidace nebezpecneho odpadu(obalu od mot. oleje)
zajeď normálně na větší benzínku a tam maj přímo kontejnery na tyhle "nebezpečné obaly"
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:...švihni s tym do popelnice a je...
Tak to dělám já, ale nejhorší je, že se mi do toho obalu vejde i ten vyjetej oil, nekurvim nějak planetu pro případný potomstvo hnědočské menšiny tedy do budoucna většiny?
jak dlouho ještě?
olej se přes zimu spálí v olejákách a obal holt popelnice,ve finále bych řekl,že stejně tam jsou horší věci ,než neco jako butel ve který nic není
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
KOVAL psal:von tady je Honziku za ekologickýho aktivistu?
to bych asi neměl psátm že ten vyjetej volej leju do ma na uhlí a je z toho báječný teplíčko..
teda z tý flašky taky no..
...dneska na chalupje taky skončil f uhlí a dokonce i s pánve po smažení řísků
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jak uz tu zaznelo...prodejce by mel vzit zpet vyjetej, sbernej dvur, kontejnery u benzinky na nebezpecnej odpad
s tim ostatnim si naivne troufam doufat, ze prehanite
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
to je takovej problem to vzit a zajet na benzinku to vyhodit?
vyjetej olej davam kamosovi, ten to veme do prace a tam to ekologicky likvidujou spolecne s mazacima emulzema na cnc apod.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
luig psal:Starej vypustit, nalejt novej, vyjetej nalejt do toho prázdnýho obalu případně do PET lahví a krásně uložit do popelnice
I Barynek neměl nic proti
Lepší je ho v tý PETce promíchat s pilinama a hodit do kotle. Prý se tomu říká Ostravská raketa.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Spidermila (Člen) 12.05.2008 12:24:36 Offline |
nechapu co je na tom tak sloziteho to zavezt na benzinku
Spidermila psal:nechapu co je na tom tak sloziteho to zavezt na benzinku
ja taky ne dyt je to dneska celkem jednoduchy se tehle veci ekologicky zbavit a vetsinou to ani nic nestoji!...pripomina mi to chovani jak za komancu, vsecko nekam vylejt,spalit nebo hodit do lesa
Mour psal:Á naší mladí ekologové , kvůliva kerým se lejou do benzínu ty eko sračky, následně samo že vyšší cena všeho atd atd
olej do šlamu a piksla do kontajnera
ale ale ale... To ze nezaseru pulku lesa litrem oleje neznamena, ze sem "zelenej az na pudu". Jen trosku slusne vychovanej...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Spidermila (Člen) 12.05.2008 13:27:54 Offline |
Mour psal:Á naší mladí ekologové , kvůliva kerým se lejou do benzínu ty eko sračky, následně samo že vyšší cena všeho atd atd
olej do šlamu a piksla do kontajnera
ty "eko" primesi do benalu jsou neco jineho. s tim ani nesouhlasim. volove zvysi produkci repky na ukor jinych plodin a zacne drahnout zradlo. to je paradni ekologie
radej to nebudu resit nebo mi praskne cefka
Monty Jack (Člen) 12.05.2008 14:56:58 Offline |
Všechny větší spalovny komunálního odpadu dneska jedou na takovejch teplotách a s takovýma odlučovačema na výstupu, že to bez větší ekologické zátěže schroupnou.
Takže popelnice není tak špatný řešení.
Rozhodně lepší, než to vylejvat kamkoli, nebo pálit doma.
Sběrný ekodvory taky nejsou od věci.
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack psal:Všechny větší spalovny komunálního odpadu dneska jedou na takovejch teplotách a s takovýma odlučovačema na výstupu, že to bez větší ekologické zátěže schroupnou.
...no a pag že nejsem ekolok ...zas takový hovado nejsem, abych to lil něgde do pole nebo lesa, ale abych se třema špinavejma flaškama jezdil někam do zbjernýho dvora??? ...no a abych si to u místních grínpís vylepčil, tag pet flašky házim do specijelního kontejnéru
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Monty Jack psal:Všechny větší spalovny komunálního odpadu dneska jedou na takovejch teplotách a s takovýma odlučovačema na výstupu, že to bez větší ekologické zátěže schroupnou.
ted jde o to jestli se komunal vozi do spalovny nebo na skladku...i kdyz skladky sou taky ruzne zabezpeceny proti pruniku do okoli takze v podstate pro lenochy je popelnice proti paleni nebo liti do skarpy celkem prijatelny reseni
Ty seslapany PETky vam budiz pricteny k dobru
A vod čeho se asi vymysleli čarodějnice??
Nee,tak jako klasika...soused mi to bere celej cacnej,jak mu pak kotýlek pěkně hoří...
No a ty flašky do kontejneru...když už o to zakopávám,tak si udělám vejlet a hotovo..
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1