Nejsi přihlášen
Re: 15. Bandit sraz "Masofka" 16.-18.5. 2008
3vkrvi psal:když to tak čtu, tak se tam musím ukázat. Snad vyjde počasí. Triko si jistě taky odvezu. Bandit píčo.
Máš to blbě. Musíš Bandit a nebo Bandit pičo.
Kratce, bo neni čas...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tom azet psal:Čus, je nás asi 5 kluků, ale jenom jeden má Bandita, pokud to nevadí, rádi dorazíme a chrupec dáme ve stanech. Díky za info. Tom z Janlonce.
Koukám, že se z toho stává masofka jak má bejt...
Loser psal:nakonec tam bude vic jebek nez bandasek. Snad to stihnem v noci vsechno vobchcat
Jo jo, ještě sem řikal kámošům z chaty - jeden má fichtla a druhej Simsona - budem sice vyjíždět o den dřív, ale když oni se tak těšej
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Loser psal:nakonec tam bude vic jebek nez bandasek. Snad to stihnem v noci vsechno vobchcat
neboj pivo dovodnuje dobre ja po jednom chciju jak pes
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:Loser psal:nakonec tam bude vic jebek nez bandasek. Snad to stihnem v noci vsechno vobchcat
neboj pivo dovodnuje dobre ja po jednom chciju jak pes
jo jo po gambrihnusu se fakt chčije a to tak že hodně
svět je cirkusovej stan
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2008 16:53:01 Offline |
upřednostňuju prostředky k tomu určené
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 29.04.2008 16:59:20 Offline |
K.a.s.y.m. psal:upřednostňuju prostředky k tomu určené
naprostý souhlas... experimentovat se nevyplácí...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2008 17:41:37 Offline |
pochybuju ,že takovej vůbec koupíš....zatím jsem viděl jen na bázi vody(po chvíli se drolí tzn.je na prd) a nebo silikonu...ten maže furt a já ho i upřednostňuju
sakra, o cem se to tady bavite???
co to ma co spolecneho se srazem??
to Šárka: slunicko, kdy my dve se domluvime??
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2008 19:21:43 Offline |
Bodlinka psal:sakra, o cem se to tady bavite???
co to ma co spolecneho se srazem??
to Šárka: slunicko, kdy my dve se domluvime??
to zjistíš na srazu co to s tím má společnýho
před srazem nechat zašit prdel radši jak tak koukam, za prve aby jste me neznasilnili a za druhe abych se neposral az po ceste prijde nejaka krizovka.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.04.2008 19:52:04 Offline |
ten lubrkant se hodí i jinam než na ale to se týká jen holek jinam se orientovat ani nehodlám sorry Zbyňo.
Progear 650 (Člen) 29.04.2008 19:57:48 Offline |
K.a.s.y.m. psal:ten lubrkant se hodí i jinam než na ale to se týká jen holek jinam se orientovat ani nehodlám sorry Zbyňo.
k tomuhle asi netřeba víc doplňovat...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. psal:ten lubrkant se hodí i jinam než na ale to se týká jen holek jinam se orientovat ani nehodlám sorry Zbyňo.
to asi nebylo na me, ze?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Šárka psal:tak schválně kluci něco sebou vesmu na bandita a uvidíme jací jste profíci
Šarý, tak to jsem zvedavej co ty zase vymyslis
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
Šárka psal:to Jani na to si zvykneš a domluvíme se tady v práci did tu bedeš ne?
Saru ja v GG budu od 19.5. coz je pondeli po srazu, takze se nedomluvime v praci
případně si to přítulka užije samaa ksakru kam to jedu...
Všechna zvěrstva o kterých si tu četla, jsou jen slabý odvar toho co se tam opravdu děje...
Souhlas!
Život není věčný, ale já ano...
Inkviz jak to vypadá s PičoHadrama? nahoďtřeba fotečku? Douhám že bude všeho dost...
REX psal:Tak jsem to tam byl očíhnout dnes....a vypadá to tam zajímavě ohniště hezkej plácek před na stanování hmmm dobrý mám i foto popřípadě
Foto na FTP /fotogalerie/Penzion DUHA
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
REX psal:REX psal:Tak jsem to tam byl očíhnout dnes....a vypadá to tam zajímavě ohniště hezkej plácek před na stanování hmmm dobrý mám i foto popřípadě
Foto na FTP /fotogalerie/Penzion DUHA
Tohle je taky vybavením hotelu? tak to se tam teda hodně těším...
Jinak to tam vypadá celkem k světu je tam i venkovní posezení připojené k hotelu tak že se nebude muset pro pivko daleko...
Michal GSX (Člen) 06.05.2008 19:00:34 Offline |
Kelly01 psal:Té pravé se už kazí zuby
Takže jídlo sebou
starej kocour a jakej má přehled
jsem zvědavej, co budeš řikat po svejch 10ti
jen chlap ví,co chlap potřebuje !
Michal GSX psal:Kelly01 psal:Té pravé se už kazí zuby
Takže jídlo seboustarej kocour a jakej má přehled
jsem zvědavej, co budeš řikat po svejch 10ti
Začne jim vyprávět o svejch nafukovačkách.
já bych řek že bude celkem prča pozorovat jak to bude vodjíždět po těch šutrech a štěrku
sem měl docela staženou prdel když sem tam zajížděl
f sobotu až to bude vodjíždět na vejlet ,po kalbě, na to bude celkem pjeqnej pohled
..asi si tam dám lavičku a pár pif a budu fšem fandit
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:já bych řek že bude celkem prča pozorovat jak to bude vodjíždět po těch šutrech a štěrku
sem měl docela staženou prdel když sem tam zajížděl
f sobotu až to bude vodjíždět na vejlet ,po kalbě, na to bude celkem pjeqnej pohled
..asi si tam dám lavičku a pár pif a budu fšem fandit
tobě stačí trávníček ....
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
Spidermila (Člen) 09.05.2008 09:49:59 Offline |
Mek psal:Jen se chci zeptat estli se nechysta nejaky hromadny uprk z Brna na masofku?
My tam pojedem se Slugim v sobotu rano. Ale ty tam asi pojedes uz v patek, co?
Jinak doufam, ze na me zbydou dve trika a mikina. Uz bych to po tech letech konecne oblik
Spidermila psal:Mek psal:Jen se chci zeptat estli se nechysta nejaky hromadny uprk z Brna na masofku?
My tam pojedem se Slugim v sobotu rano. Ale ty tam asi pojedes uz v patek, co?
Jinak doufam, ze na me zbydou dve trika a mikina. Uz bych to po tech letech konecne oblik
jj, ja jedu uz v patek hned po praci
Takže vážení,masofka bude coby duptak švára kerej tam žije upozornil spoluobčany na bandu magorů a tak ať radši ani nevylejzajRychňák(majitel penzijonu)říkal že uš se na nás těší a na lidi prej sere páč prej v neděli zas vypadnemjj bude to zvěřinec na kurvíííí
Jebat motorky :-)
Bandit 650A psal:Šárka psal:my s bodlinkou jedeme teky v pátek po práci co takhle v praze někdě někdy?
nezapomeňte mě tady
neboj, s tebou se uz automaticky pocita
v praze budu tak v 18 nejdriv asi
to je asi pozde, Sarka pracuje do pul 4... Zkus to jeste driv
v praze budu tak v 18 nejdriv asi
to je asi pozde, Sarka pracuje do pul 4... Zkus to jeste driv
zkusim no ze bych cca ve 4 odjizdel z Obecnice v praze sem na barandkau tak v 6 a jelikos prahu neznam neuhnu z jizni spojky nikam takze jedine nekde tam na pumpe se sejit
sonyk psal:Bodlinka psal:sonyk psal:
v praze budu tak v 18 nejdriv asito je asi pozde, Sarka pracuje do pul 4... Zkus to jeste driv
zkusim no ze bych cca ve 4 odjizdel z Obecnice v praze sem na barandkau tak v 6 a jelikos prahu neznam neuhnu z jizni spojky nikam takze jedine nekde tam na pumpe se sejit
sry chtel sem naspat v 5 kdyz odjedu ve 4
no ja do stanu snad pokud ho sezenu. ale problem ze v nedeli budu muset vyjet brzo ponevadz musim na zapas. takze uvidime jaka bude v sobotu rumova nalada
sonyk psal:no ja do stanu snad pokud ho sezenu. ale problem ze v nedeli budu muset vyjet brzo ponevadz musim na zapas. takze uvidime jaka bude v sobotu rumova nalada
No vogu, tak bych ti radil si na nedeli zrusit veskery plany (natoz nejaky zapasy). Budes rad, kdyz dorazis k veceru domu a nebudes mit nablito v helme
Loser psal:sonyk psal:no ja do stanu snad pokud ho sezenu. ale problem ze v nedeli budu muset vyjet brzo ponevadz musim na zapas. takze uvidime jaka bude v sobotu rumova nalada
No vogu, tak bych ti radil si na nedeli zrusit veskery plany (natoz nejaky zapasy). Budes rad, kdyz dorazis k veceru domu a nebudes mit nablito v helme
NN musim se vam nejak ubranit, zapas je moc dulezitej. a potrebuju tak na 11 - 12 vyrazit , mam dobry spalovani
Jelene to je mi lito kurna prijed autem
Ondráš psal:sonyk psal:mam dobry spalovani
Věř, že tak dobrý nemáš...
hej nestarste me !!!
bude nekdo mit sebou pristroj na mereni hladiny krve v alkoholu?
sonyk psal:Ondráš psal:sonyk psal:mam dobry spalovani
Věř, že tak dobrý nemáš...
hej nestarste me !!!
bude nekdo mit sebou pristroj na mereni hladiny krve v alkoholu?
mozna zase Newada. Ale i tak je to k nicemu, pze ver tomu, ze s nulou vodjizdet urcite nebudes
Loser psal:sonyk psal:Ondráš psal:
Věř, že tak dobrý nemáš...hej nestarste me !!!
bude nekdo mit sebou pristroj na mereni hladiny krve v alkoholu?mozna zase Newada. Ale i tak je to k nicemu, pze ver tomu, ze s nulou vodjizdet urcite nebudes
Budu ja mam totiz na benga stesti takze proste bez nuly nepojedu. a nestraste me zase toli kpit nebudu, dam naladicku pak vas chvilku pobavim a pak spat (tezko co?)
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2008 19:42:42 Offline |
bych řek ,že tam máš chybičku.....chtělo by to spíš přístroj na zjisťování krve v alkoholu...ten nebude muset mít takovu stupnici
Budu mit sebou pristroj na mereni cukru v krvi to je skoro to samy, protoze je vlastne slad a to je cukr
takze vam muzu narovinu rict, ze vsichni budete mi rano 4-7 mmol/litr a tim padem nikdo z vas nemuze nadychat protoze cukr bude v pohode a jesi teda nebude mit spis nekdo problem s
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2008 22:04:26 Offline |
Cipísek psal:Budu mit sebou pristroj na mereni cukru v krvi to je skoro to samy, protoze je vlastne slad a to je cukr
takze vam muzu narovinu rict, ze vsichni budete mi rano 4-7 mmol/litr a tim padem nikdo z vas nemuze nadychat protoze cukr bude v pohode a jesi teda nebude mit spis nekdo problem s
jako ,že bud o 4x - 7x víc na mol na litr než normálně tak to odjíždím až v pondělí večer
P.S. fakt netuším co ta jednotka znamená
Zažil jsem s Borákem (díky tímto Koldanovi) že jeden panáček nám po ránu pro sichr nabídl digitální!!! alkoholmetr který u nás "jednoznačně" vyloučil přítomnost alkoholu. Zajímavé bylo ovšem to,že přístroj nevzal v úvahu takové jevy že testované osoby zvracely a padaly jim motorky
Časem nám bylo zděleno že výrobek byl zakoupen v Lídlu v akci za 100kč
No ale ujeli jsme to
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. psal:Cipísek psal:Budu mit sebou pristroj na mereni cukru v krvi to je skoro to samy, protoze je vlastne slad a to je cukr
takze vam muzu narovinu rict, ze vsichni budete mi rano 4-7 mmol/litr a tim padem nikdo z vas nemuze nadychat protoze cukr bude v pohode a jesi teda nebude mit spis nekdo problem sjako ,že bud o 4x - 7x víc na mol na litr než normálně tak to odjíždím až v pondělí večer
P.S. fakt netuším co ta jednotka znamená
Já nechci dělat chytrýho, ale...
mmol (čti milimol) je dílčí jednotka látkového množství. Jeden mol je 6,023x10 na 23 (Avogadrva konstanta) molekul dané látky. Předpona mili značí že je to tisícina. Takže to znamená že v jednom litru krve budeš mít 4 až 7 krát 6,023x10 na 20 molekul toho cukru. Jestli nevěříš, můžeš si to spočítat.
Jsem si dal před spaním vodečku a začíná mi to myslet.
Nebo kecat...
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Cipísek psal:Budu mit sebou pristroj na mereni cukru v krvi to je skoro to samy, protoze je vlastne slad a to je cukr
takze vam muzu narovinu rict, ze vsichni budete mi rano 4-7 mmol/litr a tim padem nikdo z vas nemuze nadychat protoze cukr bude v pohode a jesi teda nebude mit spis nekdo problem sjako ,že bud o 4x - 7x víc na mol na litr než normálně tak to odjíždím až v pondělí večer
P.S. fakt netuším co ta jednotka znamenáJá nechci dělat chytrýho, ale...
mmol (čti milimol) je dílčí jednotka látkového množství. Jeden mol je 6,023x10 na 23 (Avogadrva konstanta) molekul dané látky. Předpona mili značí že je to tisícina. Takže to znamená že v jednom litru krve budeš mít 4 až 7 krát 6,023x10 na 20 molekul toho cukru. Jestli nevěříš, můžeš si to spočítat.
Nebo kecat...
Paneee
Máš pod čepicí!
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:jako ,že bud o 4x - 7x víc na mol na litr než normálně tak to odjíždím až v pondělí večer
Nebo kecat...Paneee
Máš pod čepicí!
Spíš pod parou...
Ondráš : čéče ty si chodící encyklopedie takhle dopodrobna to neznam vubec, ale vim,co to se mnou dělá a to jich tam mam nkědy i přes 20 mmol / litr no ted po 2 pivech nad tim mudrovat nebudu, zmerim a uvidime rano
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Cipísek psal:Budu mit sebou pristroj na mereni cukru v krvi to je skoro to samy, protoze je vlastne slad a to je cukr
Nebo kecat...
hezky pane sice je to chemie ze 7.tridy ZS, ale takle z rukavu bych to nevysypal
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Pavel Bandita (Člen) 13.05.2008 10:05:03 Offline |
tak to já jim tam zavolám at předem nachystaj mega várku jídla
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Cipísek psal:Budu mit sebou pristroj na mereni cukru v krvi to je skoro to samy, protoze je vlastne slad a to je cukr
ak nezabudneme, tak ti donesieme šparglu aby si vedel čo to je