Nejsi přihlášen
???
The father of the little princess of the dawn
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2008 22:15:57 Offline |
Re: ???
s tímhle názorem souhlasím a jen po nedělní projiždce má ty samí osobní zkušeností co tam psal i on.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
The father of the little princess of the dawn
Spidermila (Člen) 13.05.2008 09:15:59 Offline |
Pekne. Skoda, ze jsou plechovkari tak zakomplexovani, ze to neuznaji. Nejsem schopen presvedcit ani cleny rodiny natoz sirou verejnost. Proste to chce cas a vic motorek.
Doufam, ze s rostouci zivotni urovni a avysujici se prumernou teplotou (prodluzujici se sezona) bude pribyvat motorek a zkusenosti s nimi.
s tím co píše na začátku článku nesouhlasím. Pokud ten motorkář jel víc než 90 a to podle všeho jel, tak je to chyba motorkáře a ne člověka, kterej neodhadne jeho rychlost a vjede mu tam z vedlejší. Souhlasím s tím, aby pokud někdo někoho sejme tak, že mu tam vjede z vedlejší a prokáže se, že ten na hlavní jel rychleji, toto bylo považováno za zaviněné tím, kdo překračuje rychlost. Osobně vždycky když přijíždím k takovým křižovatkám a vidím tam auto, tak brzdím.
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:s tím co píše na začátku článku nesouhlasím. Pokud ten motorkář jel víc než 90 a to podle všeho jel, tak je to chyba motorkáře a ne člověka, kterej neodhadne jeho rychlost a vjede mu tam z vedlejší. Souhlasím s tím, aby pokud někdo někoho sejme tak, že mu tam vjede z vedlejší a prokáže se, že ten na hlavní jel rychleji, toto bylo považováno za zaviněné tím, kdo překračuje rychlost. Osobně vždycky když přijíždím k takovým křižovatkám a vidím tam auto, tak brzdím.
94km/h
svět je cirkusovej stan
Monty Jack (Člen) 13.05.2008 12:11:11 Offline |
Zas na druhou stranu, pokud najíždím na hlavní a vidím, že se něco blíží a nevím jak rychle se to blíží tak tam nenajedu, né snad. Pokud mám hovno odhad tak je jedno jestli jede 80 nebo 110.
Otázkou je jestli ho vůbec viděl, potažmo jestli se vůbec díval.
Jinak samozřejmě v zájmu zachování tělesné inegrity a duševní rovnováhy je tu snad už každýmu jasný, že prostě musíme myslet i za (na) ostatní účastníky silničního provozu a na cestách s napojováním vedlejších komunikací to pod tu 100 stáhnout, aby když už nic jinýho, se neměli na co vymlouvat.
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Banditatom (Člen) 13.05.2008 19:10:22 Offline |
souhlas podobná zkušenost v německu a švýcarsku
jo hold žijeme " ve středověku" doufejme že se to zlepší
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1