Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ???

Baltazar (Člen)
12.05.2008 22:04:39

???

The father of the little princess of the dawn
K.a.s.y.m. (Člen)
12.05.2008 22:15:57

Re: ???

s tímhle názorem souhlasím a jen po nedělní projiždce má ty samí osobní zkušeností co tam psal i on.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Luk (Člen)
12.05.2008 22:28:59

hezky napsanygood

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Baltazar (Člen)
13.05.2008 09:07:37

The father of the little princess of the dawn
Spidermila (Člen)
13.05.2008 09:15:59

Pekne. Skoda, ze jsou plechovkari tak zakomplexovani, ze to neuznaji. Nejsem schopen presvedcit ani cleny rodiny natoz sirou verejnost. idontknow Proste to chce cas a vic motorek.
Doufam, ze s rostouci zivotni urovni a avysujici se prumernou teplotou (prodluzujici se sezona) bude pribyvat motorek a zkusenosti s nimi.

mi (Člen)
13.05.2008 09:20:07

ano stim se nedá nic neš souhlasit....

svět je cirkusovej stan
richie (Člen)
13.05.2008 09:24:05

naprosto souhlasim.... Většina motorkářů to na motorce umí, ti co neumí , většinou nejezdí". ... naprosto presne...

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
sonyk (Člen)
13.05.2008 10:11:45

jj moc doby a uplne presny.

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Eremi (Člen)
13.05.2008 10:54:46

s tím co píše na začátku článku nesouhlasím. Pokud ten motorkář jel víc než 90 a to podle všeho jel, tak je to chyba motorkáře a ne člověka, kterej neodhadne jeho rychlost a vjede mu tam z vedlejší. Souhlasím s tím, aby pokud někdo někoho sejme tak, že mu tam vjede z vedlejší a prokáže se, že ten na hlavní jel rychleji, toto bylo považováno za zaviněné tím, kdo překračuje rychlost. Osobně vždycky když přijíždím k takovým křižovatkám a vidím tam auto, tak brzdím.

S úsměvem jde všechno líp :o)
mi (Člen)
13.05.2008 10:58:40

Eremi psal:

s tím co píše na začátku článku nesouhlasím. Pokud ten motorkář jel víc než 90 a to podle všeho jel, tak je to chyba motorkáře a ne člověka, kterej neodhadne jeho rychlost a vjede mu tam z vedlejší. Souhlasím s tím, aby pokud někdo někoho sejme tak, že mu tam vjede z vedlejší a prokáže se, že ten na hlavní jel rychleji, toto bylo považováno za zaviněné tím, kdo překračuje rychlost. Osobně vždycky když přijíždím k takovým křižovatkám a vidím tam auto, tak brzdím.

94km/h

svět je cirkusovej stan
sonyk (Člen)
13.05.2008 11:29:06

jj pokud ten druhy jel rychle mel by mit urcity podil na vine

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Monty Jack (Člen)
13.05.2008 12:11:11

Zas na druhou stranu, pokud najíždím na hlavní a vidím, že se něco blíží a nevím jak rychle se to blíží tak tam nenajedu, né snad.idontknow Pokud mám hovno odhad tak je jedno jestli jede 80 nebo 110.
Otázkou je jestli ho vůbec viděl, potažmo jestli se vůbec díval.
Jinak samozřejmě v zájmu zachování tělesné inegrity a duševní rovnováhy je tu snad už každýmu jasný, že prostě musíme myslet i za (na) ostatní účastníky silničního provozu a na cestách s napojováním vedlejších komunikací to pod tu 100 stáhnout, aby když už nic jinýho, se neměli na co vymlouvat.headshake

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Banditatom (Člen)
13.05.2008 19:10:22

souhlas podobná zkušenost v německu a švýcarskugood

jo hold žijeme " ve středověkusmile2" doufejme že se to zlepšígood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS