Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 12.05.2008 19:12:27 Offline |
kde sehnat ložiska do převodovky
mám kuevský problém. přišli mi ložiska do převodovky no a ukázalo se, že jsou jinné. No tak parts depo a když jsem viděl tu cenu 9000 za dvě ložiska šel jsem do sraček. nevíte kde je sehnat levnější nebo kde je sehnat vůbec
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: kde sehnat ložiska do převodovky
...včechny ložiska co jsem kdy dosud potřeboval jsem sehnal zde: http://www.bearingshop.cz/ Tak si tam zkus brnknout a řekni jim co potřebuješ a snad ti pomůžou...Mají velký sklad a co nemají, to objednají.....
Já ložiska kupuju zde: http://www.arkov.cz/loziska-skf-ina-zkl-timken.html Je to sklad, mají tam všechno. Myslim ze originál v japoncích jsou nějaký TNT, ty tam neseženeš no. Český, Švédský, Německý. Záleží jakou značku zvolíš, někdo řiká že český nevydržej, někdo zas jo. Myslim že pokud není problém někde jinde tak vydržej.
Banditatom psal:mám kuevský problém. přišli mi ložiska do převodovky no a ukázalo se, že jsou jinné. No tak parts depo a když jsem viděl tu cenu 9000 za dvě ložiska šel jsem do sraček. nevíte kde je sehnat levnější nebo kde je sehnat vůbec
`
mas jejich oznaceni? Jestli chces, muzu ti zkusit najit SKF equivalent, na www.skf.cz pak najdes nejblizsiho distribitora
nevim, moto-prevodovku jsem rozebranou nevidel, ale tipnul bych tam valeckovy loziska??? Mozna NJ?
Banditatom (Člen) 13.05.2008 15:09:33 Offline |
tak prdlajs je tam totální atip tak. Nakonec originál suzuki za necelou pětku. Hold osud co se da dělat
Banditatom psal:tak prdlajs je tam totální atip tak. Nakonec originál suzuki za necelou pětku. Hold osud co se da dělat
Nesmysl...
To už bych raději pár kaček přihodil a sehnal celej motor...vykuchat,co potřebuješ-zbytek prodat..sice to bude trvat dýl,než se ti prachy vrátěj,ale vydělat na tom teoreticky taky můžeš..
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 13.05.2008 18:01:28 Offline |
názorný popis ložiska: kuličkové ložisko, které má po obvodu drážku pro péro a dírku pro čep zřéjmě!!! proti pootočení!!! Asi 20 telefonátu a x návštěv různejch ložiskáren a všude na mě hleděli jak na co to vlastně chci!!! No tak co je to běžné ložisko? jo a průměry taky perla.
Banditatom (Člen) 13.05.2008 18:41:50 Offline |
jo to souhlasím drážka vyfrézovat jde ale jak chceš frajere udělat díru do kaleného ložiska to by mohlo zajimavě dopadnout.
Banditatom (Člen) 13.05.2008 18:44:53 Offline |
za cenu totální likvidace x vrtáku a ložiska to fakt pude
Banditatom (Člen) 13.05.2008 18:59:11 Offline |
a čím to chceš vrtat? dírku 2mm?
Banditatom (Člen) 13.05.2008 19:11:19 Offline |
dobře no vyhůlodat tu dírku nebo koupit vorigo za 3850kč? jasná volba
Banditatom psal:dobře no vyhůlodat tu dírku nebo koupit vorigo za 3850kč? jasná volba
Psals za necelou pětku...
Už zlevnili??
Taky bych to neřešil a koupil...to ty jsi brečel,že je to drahý...chtěl jsem ti jen poradit alternativu..
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 13.05.2008 19:21:35 Offline |
jojo 3850 jedno ložisko!!! 1250 Kč no a druhý ložisko oproti 10tis je to luxus
ale dostali mě v pražský suzuki tam chtěli za jedno 5200 a za druhý 4300kč
no a v ostravský suzuki H3moto ceny výše uvedený
Banditatom psal:jojo 3850 jedno ložisko!!! 1250 Kč no a druhý ložisko oproti 10tis je to luxus
ale dostali mě v pražský suzuki tam chtěli za jedno 5200 a za druhý 4300kč
no a v ostravský suzuki H3moto ceny výše uvedený
jo jenze ta kurwa v H3 moto neprodava origo dily tak bacha na vec !!!! kdyz se ho ptas tak mu musis rict ze to chces origo jinak ti rekne cenu jineho vyrobce co ma ...
WD club member.
Banditatom psal:a čím to chceš vrtat? dírku 2mm?
................ snad to napíšu správně, ale jiný způsob je tzv. vyjiskřit (snad to není slang). Já jsem zalomil v karteru šroub a šikovní pánové mi na "jiskřičce" vyjiskřili do toho zalomenýho šroubu tvar asi 4-kovýho imbusu. Neptejte se mě jak se to dělá, neviděl jsem to, ale ten šroub s vyjiskřeným imbusem mám, klidně hodím foto pokud bude někdo chtít
Správně...
Jde všechno-dyk to poudám...
Kdybych sehnal to samý ložisko,ale bez drážek..dejme tomu za pětikilo,tak si dám tu práci a nechám tam ty nesmysly udělat...to by se ještě vyplatilo...kdyby ale i tak bylo dražší,tak na to srat a koupit originál..bez starostí apod...
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 14.05.2008 15:11:34 Offline |
vyjiskřit by to šlo ouplně v pohodě, ale otázka jestli to stojí za to? kolik člověk ušetří co? jo možná nějakou tu 1000, ale na to se můžu ... než se s tím srát (jo to jde a kua nevyšlo sorry kup další) tak to si raděj připlatím a koupím origo nový a je klid. bez stresu a v pohodě
Banditatom psal:vyjiskřit by to šlo ouplně v pohodě, ale otázka jestli to stojí za to? kolik člověk ušetří co? jo možná nějakou tu 1000, ale na to se můžu ... než se s tím srát (jo to jde a kua nevyšlo sorry kup další) tak to si raděj připlatím a koupím origo nový a je klid. bez stresu a v pohodě
Jestli je u vyjiskřovačky maník,kterej řekne "sorry-nevyšlo to"..tak to už mají nástrojárny kurevskou krizi...
Jedině,že bby se posralo něco přímo na mašině....
Všechno si to nejprv prohlídne na simulaci...v podstatě by to pokurvit ani nemělo jít,,ale stane se..lidskej faktor přecijen..
Jestli nemáš známý,tak bys asi neušetřil..to je pravda..
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 14.05.2008 15:24:35 Offline |
ve fabrice máme asi deset vyjiskřovaček jenže většina s nich je staršího data výroby tak pochybuju že jim něco řekně nějaká animace a kdyby jsi viděl ty maníky u toho tak by to byla poslední věc co by tě napadla nechat si tam udělat jaj dírku pač by to skončilo tragedii
Meloun psal:osiris psal:...jo jde, akorát žes nevěděl jak
Podceňovat mě můžeš například ohledně laků...(tam jsem v to jo..)nikoli však,co se týče obrábění..
...kecáš woe vidím do tebe jak do hubený kozy
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1