Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Jak ja Vam zavidim.

Bandit-Kralik (Člen)
15.05.2008 08:58:03

Jak ja Vam zavidim.

Uz nejakych par dnu je krasne pocasi a ja mam porad rozebranou masinu v garazi.Od zimy jsem jeste ani neskrtnul na zapalovani....Neni holt cas,koncim ve skole,do toho prace a ani nevim kde mi hlava stoji....Musel jsem se proste podelit.

mi (Člen)
15.05.2008 09:00:35

Re: Jak ja Vam zavidim.

neni čas a co děláš v noci? snad nespíš kdyš to máš rozebraný...idontknow

svět je cirkusovej stan
Kelly01 (Člen)
15.05.2008 09:03:26

Honí králiceevilidontknowsmile1

God Save The Queen!
Bandit-Kralik (Člen)
15.05.2008 09:12:48

Pres noc se ucim vse co jsem doposud nestihl a ze toho je....K masine se dostanu jednou za 14 dnu a to maximalne na dve hodiny....ale snad za tri tydne to skonci,teda pokud se mi podari odmaturovat....Ze ja blbec to neudelal pred vojnou.

Kelly01 (Člen)
15.05.2008 09:13:41

to máš blbýsmile1

ale zas budeš možná chytrejsurprised

God Save The Queen!
Marcus_86 (Člen)
15.05.2008 09:41:39

Ty jo, co delas ? To je vymluva ... ja na ni treba cas mam. S tim, ze mam ted zkouskove, takze si nas davaji ve velkem. Musim do 14 dni odevzdat bakalarku a to jeste nemam zadnou simulaci a teprve dodelavam teoretickou cast a nepocitam s obhajobama hned nato se statnicemi a prijmackama na magisterske studium. Ja maturoval s vyznamenanim a to jsem se ucil jen o svataku. A taky se pri tom jeste venuju moji holce .... proste nesmis delat porad kravinky ale makat !

harris (Člen)
15.05.2008 09:44:16

Ty budeš jezdit aspoň za tři týdny, ale co mám říkat já?? Motorku mi rozflákal magor v Seatu, já jsem měsíc po operaci ramene, dráty mi vytáhnou až tak za tři měsíce, jeho pojišťovna čeká s vyplacením peněz na ukončení policejního šetření, a pak teprve mužu koupit nějakou jebku, takže asi vyjedu až tak na podzim! smile2badsick Buď rád, že můžeš jít aspoň k motorce! mě zbyla jen sedřená přilba.

změna je život... měním čtyři za dva
Marcus_86 (Člen)
15.05.2008 10:30:19

Tak hlavne aby ses uzdravil na vsechno ostatni srat. Ale to je moc skoda te motorky :(

harris psal:

Ty budeš jezdit aspoň za tři týdny, ale co mám říkat já?? Motorku mi rozflákal magor v Seatu, já jsem měsíc po operaci ramene, dráty mi vytáhnou až tak za tři měsíce, jeho pojišťovna čeká s vyplacením peněz na ukončení policejního šetření, a pak teprve mužu koupit nějakou jebku, takže asi vyjedu až tak na podzim! smile2badsick Buď rád, že můžeš jít aspoň k motorce! mě zbyla jen sedřená přilba.

Bandit-Kralik (Člen)
15.05.2008 12:52:25

Mas pravdu kravin delam spoustu....chodim do prace a makam na baraku...

Marcus_86 psal:

Ty jo, co delas ? To je vymluva ... ja na ni treba cas mam. S tim, ze mam ted zkouskove, takze si nas davaji ve velkem. Musim do 14 dni odevzdat bakalarku a to jeste nemam zadnou simulaci a teprve dodelavam teoretickou cast a nepocitam s obhajobama hned nato se statnicemi a prijmackama na magisterske studium. Ja maturoval s vyznamenanim a to jsem se ucil jen o svataku. A taky se pri tom jeste venuju moji holce .... proste nesmis delat porad kravinky ale makat !

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS