Nejsi přihlášen
Re: Cesko - Svedsko Prazci 14.5.08
Loser psal:Nejdete nekdo cucet na tu vostudu nekam do knajpy? Se mi u toho nechce sedet doma a popijet lahvace
Mám dneska noční
To už vidim, jak zas budem jezdit celou noc
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Ondráš psal:Tak a kam jdeš ty?
jako ja? No ja prave zatim nikam. Cekam nejaky nabidky, ze me nekdo vezme do party nebo navrhne nejakou knajpu,kde maj dobry pivo (tim myslim plzen) a vetsi telku, abych na to aspon trochu videl
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Já nevim...
Masarykova kolej Dejvice. Nápoje za studentské ceny, plátno na promítání, ale asi tam budou lidi.
Sport bar v Kozí ulici. Plátno, Plzeň, celkem přijatelné ceny, otevřeno do 8 do rána, ale hrozná obsluha.
Víc nevím. U Zemana? To asi ne... Nebo jo?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Já nevim...
Masarykova kolej Dejvice. Nápoje za studentské ceny, plátno na promítání, ale asi tam budou lidi.
Sport bar v Kozí ulici. Plátno, Plzeň, celkem přijatelné ceny, otevřeno do 8 do rána, ale hrozná obsluha.
Víc nevím. U Zemana? To asi ne... Nebo jo?
u zemana asi tezko - tam maji malou telku a vod stolu bych na to nevidel
premejslim o tom celej den, ale nic me nenapada. V modranech je hovno, v centru to bude narvany .... jediny, co me napada, tak je pondelne kozickova nonstopka - tam meli vetsinou dany platno, ale je to tam docela maly, tak je mozny, ze si nebude kde sednout .... mozna pak jeste primo pod tim nonstopacem byla dalsi hospoda, kde mivali taky dany platno, ale uz jsem na tech luzinach rok nebyl, tak nevim, jak to tam ted vypada
Loser psal:premejslim o tom celej den, ale nic me nenapada. V modranech je hovno, v centru to bude narvany .... jediny, co me napada, tak je pondelne kozickova nonstopka - tam meli vetsinou dany platno, ale je to tam docela maly, tak je mozny, ze si nebude kde sednout .... mozna pak jeste primo pod tim nonstopacem byla dalsi hospoda, kde mivali taky dany platno, ale uz jsem na tech luzinach rok nebyl, tak nevim, jak to tam ted vypada
No já tam byl tak před měsícem.
Bohužel o kozičkovém pondělí už tam asi nejsou kozičky... Nebo alespoň v tohle nebyly. Jinak tam lidí moc nebylo. Tam bych klidně šel.
Progear 650 (Člen) 14.05.2008 14:06:51 Offline |
buhžel, jsem v MB.... kua
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
mehari psal:a já si šetřim játro na masofku
Já jdu zejtra do školy, Loser do Práce... Bude to v klidu... Kouknem na hokej a jdeme dom. Když nás to nasere, tak půjdeme i možná dřív.
Nedá mi to, ale celá léta si myslím, že Hnilička nemá v brance rfeprezentace co dělat
Je pravda, že někdy chytá fakt dobře, ale někdy jako
Viz dnešní pád při kontaktu se švédem na brankovišti a následné vyrovnání 2-2
Jinak hra pěkná jen trochu štěstí
The father of the little princess of the dawn
Ondráš psal:No my to sice nakonec neviděli, ale viděli jsme nádherné panorama na Prahu. A to za to stojí.
Akorat skardika ta vyhlodka nejak unavila ..... nahod sem ty fotky at ma ten kluk usata taky nakou pamatku
Aha a já celou noc brečel do polštáře, že s váma nemůžu u koukat na projekci hokeje...
Jináč při trestnym střílení sme dostali práci a vrátili sme se zrovna když hráli švédskou hymnu
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Loser psal:Ondráš psal:No my to sice nakonec neviděli, ale viděli jsme nádherné panorama na Prahu. A to za to stojí.
Akorat skardika ta vyhlodka nejak unavila ..... nahod sem ty fotky at ma ten kluk usata taky nakou pamatku
Nějak mi blbne BT u telefonu. Až se dostanu domu, tak si s tím pohraju.
Stránky: 1