Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Zdravení motorkářů

Baltazar (Člen)
30.04.2008 07:29:36

Zdravení motorkářů

Tak a už nezdravím, bo bych si musel přidělat jednu zdviženou paži na řidítka. Tady je tolik motorek, že bych musel asi zastavit a jen kynout davu a na to fucknebo bych hodil někde tlamu.idontknow
Jo a taky proto, že mám BMW, PIČOass

The father of the little princess of the dawn
Banditatom (Člen)
30.04.2008 07:35:55

Re: Zdravení motorkářů

neboj na podzim budeš rád, že nějakou motorku uvidíš vono se to přes léto vyčistíevilbigsmile

a jinak banditpussypussypussysmokin

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ice (Člen)
30.04.2008 07:43:40

Bajkerů je jak sraček, co si budeme povídat... Zdravím, když mi to okolnosti dovolí, a když si vůbec všimnu, že kolem mě nějaký jede...goodBANDITpussy

Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Monty Jack (Člen)
30.04.2008 08:47:08

Baltazar psal:

Tak a už nezdravím, bo bych si musel přidělat jednu zdviženou paži na řidítka. Tady je tolik motorek, že bych musel asi zastavit a jen kynout davu a na to fucknebo bych hodil někde tlamu.

To dělej jak šalináři ... jenom vyhoď levej blinkr bigsmile

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Spidermila (Člen)
30.04.2008 08:59:14

Jak se mi nechce zvedat ruka, tak jen bliknu dalkovym. Ono to na bandasce S dobre vypada goodgood

osiris (Člen)
30.04.2008 09:03:18

...zdravím smile1, když minu netečnýho, zakleju si vždycky do helmy: "kokot namyšlenej" fuck bigsmile
ps: je vidět i když jen zvedneš prsty z gripu smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator)
30.04.2008 09:12:07

osiris psal:

...zdravím smile1, když minu netečnýho, zakleju si vždycky do helmy: "kokot namyšlenej" fuck bigsmile

vogo tys nečet že má bíemdabljůheadshakeheadshakeheadshakesurprisedsmokinbigsmile

doba je temná...
mr.BSE (Člen)
30.04.2008 09:16:55

inkvizitorr psal:
osiris psal:

vogo tys nečet že má bíemdabljůheadshakeheadshakeheadshakesurprisedsmokinbigsmile

tim chces rict, ze tohle plati "kokot namyšlenej" fuck bigsmile ?

bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
osiris (Člen)
30.04.2008 09:34:21

inkvizitorr psal:
osiris psal:

...co to je za sráč ? surprised bigsmile

Filous (Člen)
30.04.2008 09:48:52

osiris psal:
inkvizitorr psal:
osiris psal:

...co to je za sráč ? surprised bigsmile

...hroznejsickbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
30.04.2008 09:50:33

a jé, milovník bawomotorek se nám vyjádřilbigsmile dokavaď to nebudete mít z dílny tak tam už nejdu bo mi z těch kurev co lítaj vzduchem jebnebigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Filous (Člen)
30.04.2008 09:58:38

inkvizitorr psal:

a jé, milovník bawomotorek se nám vyjádřilbigsmile dokavaď to nebudete mít z dílny tak tam už nejdu bo mi z těch kurev co lítaj vzduchem jebnebigsmilebigsmilebigsmile

...dneska si tu děfku německou snat vodvezegood ...zaplať satanbigsmile

Borák (Člen)
30.04.2008 10:02:37

ses jako Filous zamiloval do germánskejch strojů jooo surprisedidontknow
už i ty surprised
tak do tebe bych to neřek evilsmokinbigsmilebigsmilebigsmile

...nikdo nevojebe Ježíše...
Baltazar (Člen)
30.04.2008 10:05:00

sem vjeděl že dloubnu do vosího hnízda
bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Bandití hnízdo už to není, kdejakej prďola má nějakou jebkuevilsmokinsmokinbigsmilebigsmilebigsmile

Filous (Člen)
30.04.2008 10:08:05

Borák psal:

ses jako Filous zamiloval do germánskejch strojů jooo surprisedidontknow
už i ty surprised
tak do tebe bych to neřek evilsmokinbigsmilebigsmilebigsmile

...sem do nich celej blázenbigsmile ...to uš rači vidim na dílně Huskvarnu, Husaberka, Apríliji, Kadživu, číňana nebo jinýho egzota neš tydle pastisicksicksick

bigsmilebigsmilebigsmile

Borák (Člen)
30.04.2008 10:14:16

dyš sme tak u těch jebek
kdepak je ta pohádka jak prosťáček probouzel po zimě labutě
to nemůžu najít a rád bych si zvednul po ránu náladu helpsmile1smokin

30.04.2008 10:14:36

Filous psal:

...sem do nich celej blázenbigsmile ...to uš rači vidim na dílně Huskvarnu, Husaberka, Apríliji, Kadživu, číňana nebo jinýho egzota neš tydle pastisicksicksick
bigsmilebigsmilebigsmile

ty toho naděláš čéče bigsmile

doba je temná...
30.04.2008 10:15:28

Borák psal:

dyš sme tak u těch jebek

hele tu bych bejt tebou ani nehledalfuckfuckfuckbigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Filous (Člen)
30.04.2008 10:20:27

...voni f tom bavorsku dělaj docela dobrý pívo a bratwursty, ale motorky??? ...to jim furt ňák nejde, voni to furt klonujou s autama a to pag nevíš, esi se máš vobjednat do auto nebo moto servisubigsmile ...nevíš, esi f tom je volejovej filtr autovej nebo motorkovej, samá suchá spojka, převodofky zvlášť, blikadla na vobou stranách a spousta dalších pičovin, no tragédi ...sem byl ve Stodůlkách pro ňáký díly a byl sem tam jag v Jiříkovje viděnísurprised ...ta sorta lidí, co se tam pohybovala??? ...znám pár lidí, co maj auto s vrtulí a zodpovjedně prohlašuju, že ze fšech štyrech je mi na blití a f tom bramboráckym stánku se mi to snat i potvrdilo, páč vječí koncentraci snobů a jejich zhejčkanejch paniček uš sem dlouho nevidělsmile2 ...prostě mam vůdčí tý značce averzi...ofšem trochu to vylepčuje místní štyrka Vorel, Tajnej, Americkej a teť uš i Baltazbigsmile

osiris (Člen)
30.04.2008 10:28:57

baltazaroj: jebku jo, ale ne polomrdku bigsmile bigsmile

Mour (Člen)
30.04.2008 11:04:55

Borák psal:

dyš sme tak u těch jebek

Milé děti, bylo, nebylo, v dáleké šíré Itáli.
Sedli si takhle před dvaceti lety Fabrício a Mário, dali makovice dohromady, ukradli línejm němcům motor a ruka spatlanejma vod špaget,  se jali  vytvořit hypermoderní pičovinu ...
A představte si děti, že se na širým světě našli prosťáčci, co si tu pičovinu koupili.
Bylo nebylo, nocovali takhle motyky ( a pičovina ) spolu, přes tu hnusnou zimu. Jen co slez ten bílej xindl, přijel si překrásnej princ pro svou milovanou Bandasku. Jako vždy, vždyť to znáte - zapnul PRI, i když nekuřák zahulil, prubnul točit a jako obvykle hovno, inu tasil statovací kabely a věčí japoncej brácha vdechnul Bandasce život. Nádhera.

Pičovina vopatrně vodhrnovala deku a valila voči jak to může bejt snadný ...Po nějaký době, jal se prosťáček pičovinu taky probudit. Byl to takovej vesnickej chasník, kromě chromu pramáločemu hověl, na bradě měl hnusnej dlouhej chlup. Nachystal růžovou kombošku, co se jí snažil mág Hubik přes zimu zalátat, připravil nový Glovry, umyl Uvex a šel na to. Sundal pičovině deku, zavrtěla vejfukama, vobá zvhli ...Přes slzy dojetí jen těžko hledal štěrbinu kam by zasunul šém ...Co vám budu děti vykládat, nakonec jí našel i když si trochu porejpal nádrž, brejle i budíky ...Zapnul to, labutě rozsvítili kassu, ručičky se splašily, pičovině zazářili voči a pumpa dala šťávu. Jak to ci fix je ? A jó, spojka, přepnout zdechávač a tlačítko startu - jasně, dem na to holka !Jak si to rozmyslel, taky udělal a vono hovno !Inu, když se nestalo nic, začal prosťáček propadat panice, nastoupilo popření skutečnosti - to přeci nejni možný, dyk je ta píčovina skoro nová ...Poté začal donekonečna vopakovat celej proces, ale výsledek byl pořád stejněj. Pad na podlahu, jako by ho podťal a začal brečet - už to nebylo dojetím, propadal panice a hysterii.Náhle však uviděl na konci tunelu světlo - vzpomněl si na čaroděje, kterej sídlí kdesi v Holešovicích - jeho kvelb se menuje Aspirit nebo tak nějak a začal trápit mobil.
Duchaři byly z jeho zážitku snad špatnější než von - kontaktovali Mária, Fabrícia, dokonce i Emílio musel šlehnout pizzou a věnovat se tý píčovině. Vymejšleli, jak změněj dráhu satelitu Nasa, aby mohli do tý píčoviny poslat jiný jedničky a nuly, nakonec mu řekli, že jediná šance je připojit pičovinu u šamana na diagnostiku, pardón na skleněnou kouli, aby zjistili kdo jí uhranul ... Takže po nějakém čase se k pičovině přimotal cituji " místní vesnickej mechanik ", ale většinou ho děti znáte spíš jako krásnýho prince z naší pohádky a povídá, pojď prosťáčku, přestaň bulit a vokaž mi to ...
Šli k pičovině, vodborník kouká a poslouchá, všechno se zdá normální, světla svítěj jak sviň, klakson troubí, pumpa žene krev tam kam má, je to divný, ale dokonce z toho ani nic nechčije, jenom ten starter se ne a ne rozeběhnout a pak to děti našemu princi došlo ...
Princ totiž musel vyslovit kouzelný zaříkávadlo, aby se pičovině chtělo rozeběhnout - probíhalo to asi takhle: Prosťáček už to zase zkouši, ale bez úspěchu, v tom odborník na slova vzatý praví: " Vyřaď tu dvojku pičo a zkus to znova " a jak to prosťáček udělal, vobluda zařvala :)))

To vám bylo radosti děti, jedli, pili, radovali se a esli nepošli tak lejou do dneška ...
bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Borák (Člen)
30.04.2008 11:15:24

jo jo jo to je fono
opět slz ve vočích a Andrzen má u mě pifo

vjětšinou už u Duchařů nevidim na monitor bigsmilebigsmilegood

Fik-B6S (Člen)
30.04.2008 11:18:29

Hej tak to je drnégoodgoodgoodgood
to si uložím...bigsmile

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
Baltazar (Člen)
30.04.2008 11:20:26

opjet sem se málem pomočil, poprsknul monitor, a spadl ze židle.
bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

jen musím ač nerad připustit, že jsem musel vyslovit taky kouzelné zaklínadlo

"sklop stojánek PIČO" a pak už to šlo, ale prv jsem slzy ronil co za JEBKU jsem domů přivezlbigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmileredfaceredfaceredface

sonyk (Člen)
30.04.2008 11:43:06

zdravim kdyz to desmile1 a picuju na ty co nezdravismile1

jinak moc krasna pohadka

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Ice (Člen)
30.04.2008 12:25:15

krásná pohádka... goodpussybigsmile

ross (Člen)
30.04.2008 14:47:27

bigsmilebigsmilebigsmilegoodgood mám rád pohádky s dobrým koncem, kde princ je chujbigsmilegoodbigsmilegood

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
jennys (Člen)
30.04.2008 15:38:45

Tak tuhle pohádku budu vykládat dětem před spaním, ale až trochu povyrostoubigsmilegood

Banditatom (Člen)
30.04.2008 16:02:27

bigsmilegooddo byl dojákbigsmile mám rád happyendyredfacebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
vorel (Člen)
30.04.2008 21:41:08

filous vogo sem se málem nasral

jinak autec jer banda kokotů i bez zákazníků, stojíš u pultu s nápisem náhradní díly a ten kokot se na tebe pár minut ani nepdívá, fakt banda sráčů, boha kde je ten smajl se šavlej

řikám si hurikán
Dado (Člen)
01.05.2008 00:38:41

hezký to bylogoodgood, ale je fakt že už jen ta jejich příloha, co cpali dokdejakýho motočasáku byla psaná jak kdybi fšecko na světě co nemá vrtuli na nádrži, bylo úúplný hovno světa. trošku tý nadčlověčí filosofie do toho ti hoši z reichu nafrkali. No holt si to musej začít kupovat normální lidi,aby se z toho stala normální motyka a né lék na mindrák namachrovanej podnikatelů a zbohatlíčkůsicksick

blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
John (Člen)
01.05.2008 18:58:50

Já zdravim skoro furt a dokonce i ty "bouchače" na Gertrůdáchbigsmile

maňas (Člen)
01.05.2008 20:42:17

taky se snažim zdravit,však mě neubyde,ale někdy to prostě nevyjde,dneska sem byl v jedný zatáčce poblíš bejváku tak překvapenej dvou kusů,že sem ani prsty nezdvihnul

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Radek-Ban (Člen)
02.05.2008 03:22:46

...zdravimsmile1 ale už mě to taky přestává bavit surprisedmotorek je už jak sraček a v někerejch lokalitách aby jsi měl ruku zvedlou pořád tak už jen zvedám prsty z gripugood

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
vlada1200 (Člen)
02.05.2008 22:17:56

Zdravím téměř všechny, protože si jezdím jen tak pijánko, ale už mě to taky nebaví. V Anglii se zdraví pokynutím hlavy do strany, protože pravou rukou to tam dost dobře nejde, ale stejně na to tam většina sere. Naučil jsem se to tam a není to špatný!

Schválně Bandiťáci zkuste to a alespoň se od ostatních odlišíme!!!!idontknowhelpevil

Jezdím tak, abych dojel!
SLUGI (Člen)
02.05.2008 22:58:55

... Vás teda tímto všechny zdravím  evil  good

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
pet (Člen)
02.05.2008 23:40:16

Přestal jsem zdravit a radím vám nezdravte taky.
Tak dlouho jsem tou rukou mával,až jsem najednou potřeboval přibrzdit a už jsem ležel,mašina dobitá já taky.....badbadbad

Takže až se potkáme tak se nedivte

Ice (Člen)
03.05.2008 00:11:08

Bandit 650A psal:

...zdravimsmile1 ale už mě to taky přestává bavit surprisedmotorek je už jak sraček a v někerejch lokalitách aby jsi měl ruku zvedlou pořád tak už jen zvedám prsty z gripugood

i to zvednutí prstů z gripu je pozdrav... nebo probliknutí dálkovýma... maličkost, ale počítá se... cool

Radek-Ban (Člen)
03.05.2008 01:44:15

souhlasim a je to vidětsmile1

Fulltank (Člen)
03.05.2008 10:26:47

pet psal:

Přestal jsem zdravit a radím vám nezdravte taky.
Tak dlouho jsem tou rukou mával,až jsem najednou potřeboval přibrzdit a už jsem ležel,mašina dobitá já taky.....badbadbad

Takže až se potkáme tak se nedivte

ja teda zdravim levou rukou bigsmile idontknow

Kožak (Člen)
03.05.2008 19:38:09

vlado 1200 ..a na kterou stranu že to mám sebou fláknout bigsmile

MRDAT!!!
mazo (Člen)
03.05.2008 20:00:15

ked kyvnes hlavou, tak uz nebudes mat na vyber. tak sa nemusis bat bigsmilebigsmilebigsmile

Vidieť a byť videný je základ bezpečnosti. Vedieť predvídať je dokonalosť.
ross (Člen)
03.05.2008 22:55:28

vlada1200 psal:

Zdravím téměř všechny, protože si jezdím jen tak pijánko, ale už mě to taky nebaví. V Anglii se zdraví pokynutím hlavy do strany, protože pravou rukou to tam dost dobře nejde, ale stejně na to tam většina sere. Naučil jsem se to tam a není to špatný!

Schválně Bandiťáci zkuste to a alespoň se od ostatních odlišíme!!!!idontknowhelpevil

za chvilku to kejvání budeš mít plný brejle stejně jako zvedání prackyheadshake

já teda zatím zdravím, ve Znojmě je to ještě únosný

mi (Člen)
04.05.2008 08:52:55

vlada1200 psal:

ty bydlíš na tom anglický zdegenerovaným a negramotným a špinavim ostrově????   jak múžeš někoho zdravit kdyš ty i on stojíte v zácpě......no aspoň pokecáte POLSKYsicksick

svět je cirkusovej stan
Živel (Člen)
05.05.2008 09:18:28

Zdary! Už mě zdravit nijak moc nebaví bo bych musela mít pazouru stále hore nebo to jsou čůra, který ani nekývnou.... fuck

Život není věčný, ale já ano...
Borák (Člen)
05.05.2008 09:21:00

Terko jak to že nazapínáš skype idontknow

roman.v (Člen)
15.05.2008 12:25:29

Zdravíte benga na motorce? Taky jsou to motorkáři...

Don´t worry, be Bandit!
Filous (Člen)
15.05.2008 12:39:45

roman.v psal:

...já jo...a vječinou i vodpovídaj...

osiris (Člen)
15.05.2008 12:40:35

...jo

Živel (Člen)
15.05.2008 13:12:28

Borák psal:

Terko jak to že nazapínáš skype idontknow

V práci mi nejde nainstalovat pač to tu mají zakázané a doma do PC už nečučím když to provozuji celý den v robě... sickbigsmile a ještě malý detajl... zapomněla jsem vstupní hesla... smile2bigsmile

Život není věčný, ale já ano...
Radek-Ban (Člen)
15.05.2008 13:18:35

roman.v psal:

jo zdravim a většinou taky odpovídajsmile1

mr.BSE (Člen)
15.05.2008 13:30:52

Zdravim benga i autoskoly, bengac i instruktor odpovi temer vzdygood

Second Class Citizen
1130 Café Racer
ross (Člen)
15.05.2008 21:02:52

roman.v psal:

u nás ještě benga motorky nemajíheadshake

...si nějakej chudej region nebo co?

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS