Nejsi přihlášen
Vostrý Ondřej (Člen) 10.03.2008 18:29:55 Offline |
brzdový destičky??
Zdarec všichni,chci se zeptat.mam 12ku 01ku a potřebuji koupit přední destičky a nevim který,kamarád který pracuje přímo v suzuce mi doporučuje japonskou značku Versah ,že s nimi má dobrý zkušenosti,já je právě vůbec neznam,tak jestli o nich někdo něco neví.A vychází asi na 970kč za sadu na jeden kotouč,to je oproti origo od suzuki o 100% levnější
Jinak jaký by ste mi doporučili vy? V poměru cena/výkon
Nechci nějaký sračky,ale ani nějakej drahej extrém.
Dík
Re: brzdový destičky??
To máš v podstatě buřt..
EBC,SBS,BENDIX...
Nissiny budou vždycky dražší..
Slyšel jsem dost kritiky na Ferodo a Goldfren..
Takže něco z těch tří značek-jedno co,ale ať jsou sintermetalický..dojdi si do Elitu nebo ke známýmu automechanikoj třeba a druhej den je máš doma..
PURE NAKED BIKE!
Já jezdil na jebce loni SBS Street Excel a perfektně brzdily - až na to, že mi sežraly půlku kotoučů !Vrátil jsem se teď k ke zlatým Nissin no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Martin B12 (Člen) 11.03.2008 08:37:13 Offline |
braking
street triple picco
Vostrý Ondřej (Člen) 11.03.2008 18:38:33 Offline |
ta značka versah,je k vidění na adrese www.berantuning.cz
Tak na to mrkněte a poraďte, jaký rozměr. Diky moc.
Jinak co si myslíte o té značce??
Kelly01 psal:ydom psal:jakej je rozdíl,myslím ve vlastnostech při jízdě(brždění) mezi EBC sintrovanejma a normálníma....chci je jen na jednu sezonu...
normálně jim tohle řekni v krámě
ja se na to ptal a prej ty sintrovany o neco lip brzdi a min zerrou kotouce...
Vzdy muze byt hur :-)
Kelly01 psal:Tak jim řekni úplně jasně:
"Co to meleš o nějakým sintrování! Ti ty říkám že je chci na 1 slovy jednu sezonu"
A kydy o žraní si strč ty do ,bavím su tu vo jedný sézóně,kreténe
woe Kelly jsi to rozštíp
Bandit 4EVER!!!
obnovuju diskuzi....
ač uvyknut skvělým ()goldfrenům, byl jsem nucen dnes koupit bendixy. ještě si furt drbu hlavu - 1620,- na předek ... (dvakrát tolik co goldfreny)
stojej ty bendixy aspoň za to?? teda než je nandám, pak to asi poznám
mimochodem, když je na nich napsáno sinter-metallic-metálico-métallique, tak to znamená co?? je to kombinace?
hans psal:obnovuju diskuzi....
ač uvyknut skvělým ()goldfrenům, byl jsem nucen dnes koupit bendixy. ještě si furt drbu hlavu - 1620,- na předek ... (dvakrát tolik co goldfreny)
stojej ty bendixy aspoň za to?? teda než je nandám, pak to asi poznám
mimochodem, když je na nich napsáno sinter-metallic-metálico-métallique, tak to znamená co?? je to kombinace?
To znamená,že to sinter je pro tyhle tři jazyky neměný a metallic(jako kov)se říká(píše) jinak..
Asi se jim ten název nechtěl přepisovat celej no..
PURE NAKED BIKE!
Čest, včera koupený TRW sintermetallic road.... Na předek mě to s dph vyšlo na 1.560,- s jistou slevou majitele krámu, kterej je známej... Prej je jezdí už léta a je s nima spokojenej, tak uvidíme...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Stránky: 1