Nejsi přihlášen
Zapujceni nepromoku na masofku-Praha a okoli
Cau,
nemel by nekdo nahodou volnej jeden nepromok pro moji bodlinku? Pojede jen v riflich a bunde a jestli bude pocasi takovy,jaky slibuji v predpovedi, tak by to pro ni asi nebylo moc fajn
Diky za vsechny pomocne odpovedi
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Re: Zapujceni nepromoku na masofku-Praha a okoli
Loser psal:Luk psal:...kup ji aspon plastenku v ochranejch pomuckach. Ma aspon dobry boty? Ty bych taky resil...
nema vubec nic
tywoe moje tež nema nic a proto nejede...... nejlepší řešení.
Blu one.... old one
Loser psal:Luk psal:...kup ji aspon plastenku v ochranejch pomuckach. Ma aspon dobry boty? Ty bych taky resil...
nema vubec nic
...to má blbý, bude za rytířku ...aspoň kulicha na hlavu má??? ...aby jí nenafoukalo do uší
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 15.05.2008 13:21:24 Offline |
vogo lůzr rytíři kurva, né....
doba je temná...
cockin psal:muzu ti pucit plastenku-kombinezu od luisu ale je fakt husta, cela zluta jak pole pampelisek
...tu mam taky a vzadu je na ni slunce jak dava mraku do drzky
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
cockin psal:muzu ti pucit plastenku-kombinezu od luisu ale je fakt husta, cela zluta jak pole pampelisek
facht? No super ... to ji musi stacit - lepsi neco nez nic.
A jaka je to velikost?
Loser psal:cockin psal:muzu ti pucit plastenku-kombinezu od luisu ale je fakt husta, cela zluta jak pole pampelisek
facht? No super ... to ji musi stacit - lepsi neco nez nic.
A jaka je to velikost?
...no vidis a na nohy igelitky z tesca (mozna by byl lepci albert aby ji to ladilo), ruce strci k tobe do kapec a je vykryta
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
www.pracovniodevy.cz
tam seženeš nepromok za 80kč a na tu jednu cestu to stačí
Loser psal:Cau,
nemel by nekdo nahodou volnej jeden nepromok pro moji bodlinku? Pojede jen v riflich a bunde a jestli bude pocasi takovy,jaky slibuji v predpovedi, tak by to pro ni asi nebylo moc fajn
Diky za vsechny pomocne odpovedi
Si mi nasadil brouka do hlavy a tak bádám i já po nepromoku... "nejlevnější" za 1.300,-Kč v mém blíkzkém okolí... má to cenu za ty prachy..?
Život není věčný, ale já ano...
Živel psal:Loser psal:Cau,
Diky za vsechny pomocne odpovediSi mi nasadil brouka do hlavy a tak bádám i já po nepromoku... "nejlevnější" za 1.300,-Kč v mém blíkzkém okolí... má to cenu za ty prachy..?
..si piš..za ten pocit sucha a bezpečí to stojí..a nehledě k tomu,že můžu jet i s Jarkem..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Živel psal:Loser psal:Cau,
Diky za vsechny pomocne odpovediSi mi nasadil brouka do hlavy a tak bádám i já po nepromoku... "nejlevnější" za 1.300,-Kč v mém blíkzkém okolí... má to cenu za ty prachy..?
..si piš..za ten pocit sucha a bezpečí to stojí..a nehledě k tomu,že můžu jet i s Jarkem..
A na rukavice natáhnu ten Tvůj spešl nepromok co jsi vynalezl... jen je jejich využití po většinu roku inčí....
Živel psal:Pšán psal:Živel psal:
Si mi nasadil brouka do hlavy a tak bádám i já po nepromoku... "nejlevnější" za 1.300,-Kč v mém blíkzkém okolí... má to cenu za ty prachy..?..si piš..za ten pocit sucha a bezpečí to stojí..a nehledě k tomu,že můžu jet i s Jarkem..
A na rukavice natáhnu ten Tvůj spešl nepromok co jsi vynalezl... jen je jejich využití po většinu roku inčí....
...se Pšán ani nemusí převlíkati od práce...jen natáhne bundu a fičí
Živel psal:Loser psal:Cau,
nemá...já sem nemok koupila před pár lety a od tý doby leží na dně skříně
...Do you know that bad girls go to hell?...
Mour psal:Živel psal:Pšán psal:..si piš..za ten pocit sucha a bezpečí to stojí..a nehledě k tomu,že můžu jet i s Jarkem..
...se Pšán ani nemusí převlíkati od práce...jen natáhne bundu a fičí
..koukám,že z Vás dvou čiší čirá závist..
Lihy psal:www.pracovniodevy.cz
vogo, dobrej typ, ale do zitra mi to z ostravy do phy asi nedodaj
Loser psal:Lihy psal:www.pracovniodevy.cz
tam seženeš nepromok za 80kč a na tu jednu cestu to stačívogo, dobrej typ, ale do zitra mi to z ostravy do phy asi nedodaj
to nebylo myšlený přímo na ten shop...(sem ani netušil že ta stránka fakt existuje ) normálně zajdi do jakejchkoli pracovních oděvů a kup buď kalhoty a jacket zvlášť a nebo přímo lehkej atombordel na postřikování (tenčí, ten z tý tlustý gumy bude drahej) stojí to pár švestek...většinou sou teda zářivě žlutý, ale to snad neva.
Loser psal:Lihy psal:www.pracovniodevy.cz
tam seženeš nepromok za 80kč a na tu jednu cestu to stačívogo, dobrej typ, ale do zitra mi to z ostravy do phy asi nedodaj
v Praze jsou taky shopy s pracovníma oděvama...třeba www.brudra.cz
...Do you know that bad girls go to hell?...
nebo todle...šestajovice nejsou nijak daleko na moto si tam za chvilku
http://www.taspraha.cz/kontakty.htm
Lihy psal:www.pracovniodevy.cz
Dobrý !! Taky jsem na to koukala a hledám nyní v HK a okolí takovýhle obchůdek.. našla jsem Řempo Holoubek a našla jsem luxusní http://www.rempoholoubek.cz/eshop/ochra … modra.html
JIRKASILVER (Člen) 15.05.2008 20:31:53 Offline |
U pumpy igelitový rukavice na tankování ale jen tak pro holky co mají malý ruce
JIRKASILVER psal:U pumpy igelitový rukavice na tankování ale jen tak pro holky co mají malý ruce
Savou látku na ruku. Na to igelit od benzínky a na to rukavice. Tam se vejdeš i ty.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jsem koupila včera v pracovních oděvech v PU "nepromok" za stovku - zvlášť gatě a bundu tak su zvědavá jak to bude fungovat... na hadry jsem to navlíkla a vejdu se i v posedu to bylo celkem OK tak uvidíme...
Živel psal:Jsem koupila včera v pracovních oděvech v PU "nepromok" za stovku - zvlášť gatě a bundu tak su zvědavá jak to bude fungovat... na hadry jsem to navlíkla a vejdu se i v posedu to bylo celkem OK tak uvidíme...
..módní předhlídka před špíglem..skoro jako před nějakým plesem..jako bych to viděl..
Živel psal:Jsem koupila včera v pracovních oděvech v PU "nepromok" za stovku - zvlášť gatě a bundu tak su zvědavá jak to bude fungovat... na hadry jsem to navlíkla a vejdu se i v posedu to bylo celkem OK tak uvidíme...
Jen aby ti z toho po jízdě nezůstali cáry.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
A vobleces to i s botama? toze neznam nic horsiho nez uprostred kurevskyho lijaku sundavat boty abych se navlikl do nemoku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1