Nejsi přihlášen
WANTED : Servírky do moto hotelu a hospody na Troníček
Inkvizi, estlyvá to sem nepatří, tak to smázni... ďakujem pekně
"Mrožovi" se nedostává personál a tak jsem slíbil do dát k sobě i sem.
Servírky hledá nejen za ubytování a stravu ale i nějakou grešli. To je už na dohodě, do toho já nechcu vidět takže klidně ve vzdálených koutů, zn. veselý kolektiv a hosté velmi na úrovni
www.hoteltronicek.cz - Jílové u Prahy, Žampach
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Re: WANTED : Servírky do moto hotelu a hospody na Troníček
covece, sestrenka shani nejakou brigosku na cerven,tak ji tam mozna poslu - te harlejacke bande by se urcite libila - kozata devatenactka
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Progear 650 (Člen) 13.05.2008 12:29:59 Offline |
Loser psal:covece, sestrenka shani nejakou brigosku na cerven,tak ji tam mozna poslu - te harlejacke bande by se urcite libila - kozata devatenactka
a ze ses nepochlubil driv...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Loser psal:covece, sestrenka shani nejakou brigosku na cerven,tak ji tam mozna poslu - te harlejacke bande by se urcite libila - kozata devatenactka
P P Pppppp no neřikéééj
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Loser psal:uchylaci uchylni .... byste slintali jeste tyden, kdybyste ji videli
Tak ji tam pošli a jestli bude Mrož zase pořádat MDŽ, tak jí okouknem
...píšu okouknem
lůzr, kamaráde, ať se tedy ozve na 777 186 876 ... Honza o tom už ví
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
luboss psal:Loser psal:covece, sestrenka shani nejakou brigosku na cerven,tak ji tam mozna poslu - te harlejacke bande by se urcite libila - kozata devatenactka
OK, vyridim ... snad se toho holka nebude bat .... v hospode uz makala, tak by to tam snad mela zvladat v pohode.
Boraku, pockej na srazu - te princezne napraskam. Sestrenku si prznit nenecham ..... leda, ze bys mi na oplatku venoval tu svoji fesnou sukynku a basu plzni
kua, uz zde zase kseftuju s zenskejma ... aby si pro me za chvilu neprisli organi
Loser psal:luboss psal:Loser psal:covece, sestrenka shani nejakou brigosku na cerven,tak ji tam mozna poslu - te harlejacke bande by se urcite libila - kozata devatenactka
OK, vyridim ... snad se toho holka nebude bat .... v hospode uz makala, tak by to tam snad mela zvladat v pohode.
Boraku, pockej na srazu - te princezne napraskam. Sestrenku si prznit nenecham ..... leda, ze bys mi na oplatku venoval tu svoji fesnou sukynku a basu plzni
kua, uz zde zase kseftuju s zenskejma ... aby si pro me za chvilu neprisli organi
Hele panáčkové - abych to nevyžvanil na srazu já těm vašim princeznám a budete mít po
Jedině, že byste mi je půjčili a každej přidal ještě tu basičku plzeňskejch
jakypak pujcovani .... pujcit vam muzu tak akorat svoje spinavy trenule ....
Tady je drazba, takze prihazujte nejaky hodnotny dary a ja to pak nekomu vodklepnu. Zatim cekam na vyjadreni mistra skotaka z borakova
Loser psal:jakypak pujcovani .... pujcit vam muzu tak akorat svoje spinavy trenule ....
Tady je drazba, takze prihazujte nejaky hodnotny dary a ja to pak nekomu vodklepnu. Zatim cekam na vyjadreni mistra skotaka z borakova
Nejdřív sem hoď fotečku abych věděl za kolik stojí ?!?!?
Traktor patří na pole !!!
Bandit psal:Loser psal:jakypak pujcovani .... pujcit vam muzu tak akorat svoje spinavy trenule ....
Tady je drazba, takze prihazujte nejaky hodnotny dary a ja to pak nekomu vodklepnu. Zatim cekam na vyjadreni mistra skotaka z borakovaNejdřív sem hoď fotečku abych věděl za kolik stojí ?!?!?
To je podstatná informace (foto) - nebudeme kupovat zajíce v pytli to dá rozum
dobytci
Loser psal:jakypak pujcovani .... pujcit vam muzu tak akorat svoje spinavy trenule ....
Až se tohle sestřenka dozví, tak ti bude kilt na hofno, bo se nebudeš mít čim chlubit, bo sice orgáni nedorzí, ale ty budeš bez orgána.
jak dlouho ještě?
Takže tu byla nabídka fešná sukně a basa piv. To dorovnávám (sukni ti nechám podle výběru) a přihazuji ke skotské sukýnce i skotskýho wizoura. Já osobně teda preferuji Tullamore, ale nechám na tvém výběr. Teď prosím tu fotku.
P.S:Žes nám jí nepředstavil, když jsme byli u Tebe na návštěvě?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Takže tu byla nabídka fešná sukně a basa piv. To dorovnávám (sukni ti nechám podle výběru) a přihazuji ke skotské sukýnce i skotskýho wizoura. Já osobně teda preferuji Tullamore, ale nechám na tvém výběr. Teď prosím tu fotku.
No fotečka prý nebude !!!
Ondráš psal:Takže tu byla nabídka fešná sukně a basa piv. To dorovnávám (sukni ti nechám podle výběru) a přihazuji ke skotské sukýnce i skotskýho wizoura. Já osobně teda preferuji Tullamore, ale nechám na tvém výběr. Teď prosím tu fotku.
No fotečka prý nebude !!!
Lenka psal:luboss: a na červen a červenec na víkendy jedno nemehlo by nechtěl?
Leni, zavolej Honzovi, číslo tu je. Samozřejmě, že weekendy jsou největší masox
tak se neboj a volej do klubu ...
Ja preferuji Jamesona. A nepredstavil sem vam ji proto, protoze asi u nas nebydli. Bydli kousek od tech Hamru, kde sem delal tenkrat ten sraz.Chtela, abych pro ni prijel, ze by chlastala s nama, ale ja byl srab ji mezi vas vzit (kdyz sem vas skoro ani neznal). Dneska uz vas ale znam a vim, ze jsem tenkrat udelal dobre
Zawada: myslim, ze to nehrozi. Vot mala jsem ji vychovaval, takze by si nedovolila na me stahnout ruku
Loser psal:Ondráš psal:Takže tu byla nabídka fešná sukně a basa piv. To dorovnávám (sukni ti nechám podle výběru) a přihazuji ke skotské sukýnce i skotskýho wizoura. Já osobně teda preferuji Tullamore, ale nechám na tvém výběr. Teď prosím tu fotku.
P.S:Žes nám jí nepředstavil, když jsme byli u Tebe na návštěvě?Ja preferuji Jamesona. A nepredstavil sem vam ji proto, protoze asi u nas nebydli. Bydli kousek od tech Hamru, kde sem delal tenkrat ten sraz.Chtela, abych pro ni prijel, ze by chlastala s nama, ale ja byl srab ji mezi vas vzit (kdyz sem vas skoro ani neznal). Dneska uz vas ale znam a vim, ze jsem tenkrat udelal dobre
Zawada: myslim, ze to nehrozi. Vot mala jsem ji vychovaval, takze by si nedovolila na me stahnout ruku
No tak jí vem na pičosraz !!! ... kdyžtak jí povozím
nema cas - uci se na maturu (teda myslim). A rek bych, ze sem nepojede 200 kilaku jen proto, aby ji nekdo vozral a sprznil (tim nemyslim zrovna tebe)
Loser psal:nema cas - uci se na maturu (teda myslim). A rek bych, ze sem nepojede 200 kilaku jen proto, aby ji nekdo vozral a sprznil (tim nemyslim zrovna tebe)
Já bych jí povozil na moto,může si dát nebo a učení ji půjde hned líp ....a 200 není tak daleko !!! odkud je ???
Nadrženci!!
Stejně to vždycky dopadne nejlíp,když od toho hovno očekáváš...
Nic neplánovat,nezařizovat..popř. se ani neholit a nemejt..a najednou jak na potvoru jistej pich!
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 13.05.2008 19:17:59 Offline |
na vzhledu nezaleží po desátém je každá princezna co? no jo no!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
banditstránky ... teď už jen hromada keců
tohle byla a je relevatní nabídka práce na léto, ale bla bla bla bla
sorry, ale musel jsem to napsat.
Bailo psal:a to sis ještě nezvykl ? já bych teda rád věděl, kde je ta hospoda ... kde bude ta kozatá kočička ?
...Luba má pravdu, bejvalo to jiný ...je zvyklej na něco jinýho
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom psal:na vzhledu nezaleží po desátém je každá princezna co? no jo no!!!
Jooo jo to je sic pravda, ale do bratránka na jedný akci šila jedna nic moc pohledná slečna a když už měl pěkně nakoupíno tak jí povídá:"Říká se, že po desátym pivku je každá hezká, ale já jich už mám 12 a furt nic"
Tak nevím nevím možná je to až po dvacátym
Filous psal:Bailo psal:a to sis ještě nezvykl ? já bych teda rád věděl, kde je ta hospoda ... kde bude ta kozatá kočička ?
...Luba má pravdu, bejvalo to jiný ...je zvyklej na něco jinýho
nevím, jen jak sem nechodím denně, ale jednou za čas, je mi z toho trochu smutno, tak se mi smějte, no
osiris psal:...tak co takhle zkusit placenej inzerát bez blablablabla cos čekal, když jsi to sem psal ?
až bude hledat městský úřad zapisovatelku, pak to má smysl. Tohle je motorkářská věc, ale fajn.
Někomu to na prázdniny může helfnout s hledáním brigády
2 Luboss: My víme, že Troníček je tvoje srdeční záležitost, ale snad se kvůli tomu, že se téma stočilo na něžné pohlaví, nebudeš přehodnocovat svůj postoj k tomuto fóru, ne? A jak pasl Osiris... Cos čekal?
já bych to tu nezatracoval )) vě většině si každý všimne toho inzerátu a naopak se příjemně naladí, když se diskuze rozvede do jiných rozměrů. Jen tedy PROSÍM to info, grrrr, kde je ta hospoda a kolik tam bude v létě sestřenic ?
luboss psal:luzře, estlyvá sem nedáš fotku, dostaneš na deku
kua, kolikrat vam ma rikat, ze zadnou jeji fotku nemam ... az za mnou pristi mesic dorazi na prazdniny do curakova, tak vam udelam fotek, kolik budete chtit, ale musite si pockat.
Jo a s tou vypomoci u tronicka asi nic nebude ... psala, ze prej do toho nejde - se asi boji nebo co
Loser psal:luboss psal:luzře, estlyvá sem nedáš fotku, dostaneš na deku
kua, kolikrat vam ma rikat, ze zadnou jeji fotku nemam ... az za mnou pristi mesic dorazi na prazdniny do curakova, tak vam udelam fotek, kolik budete chtit, ale musite si pockat.
Jo a s tou vypomoci u tronicka asi nic nebude ... psala, ze prej do toho nejde - se asi boji nebo co
Vezmi ji mezi nás...
Stránky: 1