Nejsi přihlášen
Re: praha a okoí HILFÉÉÉÉ.....
zrzule psal:plíííííís něni tu někdo s tranzitem kdo by zrzulce odvez moto do servisu???? chce se mi brečet, protože je před srazem a mě prostě ta moje vrána nejede..........
A copak s tim zas máš??
PURE NAKED BIKE!
prostě jedu....najednou to přestalo táhnout jako když dochází benzín ....ten tam ale je no a pak to začalo chcípat na neutrál a pak úplně......tak jsem to tlačila asi kilometr domů a teď tu sedim jak hromádka neštěstí.
ale asi tak před 3 týd jsem dobíjela baterku tak mě napadlo jestli nemůže být v pr.... ta věc na to samodobíjení.....víte co myslim.
A je to!!
zrzule psal:prostě jedu....najednou to přestalo táhnout jako když dochází benzín ....ten tam ale je no a pak to začalo chcípat na neutrál a pak úplně......tak jsem to tlačila asi kilometr domů a teď tu sedim jak hromádka neštěstí.
ale asi tak před 3 týd jsem dobíjela baterku tak mě napadlo jestli nemůže být v pr.... ta věc na to samodobíjení.....víte co myslim.
Přizvi narychlo nějakýho kamaráda..určitě nějaká prkotina..
PURE NAKED BIKE!
zrzule psal:prostě jedu....najednou to přestalo táhnout jako když dochází benzín ....ten tam ale je no a pak to začalo chcípat na neutrál a pak úplně......tak jsem to tlačila asi kilometr domů a teď tu sedim jak hromádka neštěstí.
Baterku přeměřit, ikdyž tou to asi nebude (svítí ti světla?). Sajrajt v nádrži nemáš? Svíce jsou suchý, mokrý, hází jiskru, není tam pecka? Ucpanej vzduchovej filtr (těžko)? Uklepanej drátek? Bordel v karburátorech? Co by to mohlo ještě bejt... Ani po příjezdu domu to nechytlo?
Samodobíjení? Myslíš to regulační relé (je tam relé, že jo)? To by to asi neudělalo hned...
Si dáme s Loserem místo hokeje Zrzulčinou Vránu. A Zbyňďa je na opravy expert. Ten to zvládne levou zadní a já se konečně něco přiučím.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
zrzule psal:kucííííí já potřebuju dodávku ma moto.........
Zkus Tomáše. Třeba si bude s autem někde lítat. Jednou si ho půjčil i na stěhování, ale neručím...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=313
a opravdu je tam benzin? taky sem se plasil co je az pak sem zjistil ze ho je tam malo tak sem prepnul na PRI pak RES a bylo mi hej nemusel sem tlacit
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Ondráš psal:zrzule psal:kucííííí já potřebuju dodávku ma moto.........
Zkus Tomáše. Třeba si bude s autem někde lítat. Jednou si ho půjčil i na stěhování, ale neručím...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=313
kdo to je??? já ho asi neznám viď???
A je to!!
zrzule psal:Ondráš psal:zrzule psal:kucííííí já potřebuju dodávku ma moto.........
http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=313kdo to je??? já ho asi neznám viď???
To je fuk, volej, ptej se, žádej, pros, času málo...
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
zrzule psal:Ondráš psal:zrzule psal:kucííííí já potřebuju dodávku ma moto.........
http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=313kdo to je??? já ho asi neznám viď???
Chodí s náma do hospody. Kdybys chodila taky...
A nezapomněla si třeba jen opravdu přepnout na rezervu?
Ahojky .... jsem to já , ale dneska bohužel nemůžu a auto jsem měl půjčená z práce takže bych se musel zeptat !!!
Traktor patří na pole !!!
co tu plašíte? jestli je to něco závažnýho tak ti to stejnak nikdio do pátku neudělá a jestli je to píčovina tak je to hotový za 5minut, takže neni kam spěchat Bych to v klídku prohlíd dotáhnul ty kontakty na baterce, otočil kohout na pri (na cca 5 minut) juknul pod nádrž a sedlo jestli neni skříplá ta hadic, vhnal hlodavce z airboxu, vytáhl banán z vejfuku a vo no to pojede. Hlavně nestresuj
Bandit psal:zrzule psal:Ondráš psal:Zkus Tomáše. Třeba si bude s autem někde lítat. Jednou si ho půjčil i na stěhování, ale neručím...
Ahojky .... jsem to já , ale dneska bohužel nemůžu a auto jsem měl půjčená z práce takže bych se musel zeptat !!!
Sorry, byl si jedinej kterej mě napad.
Ondráš psal:Bandit psal:zrzule psal:
kdo to je??? já ho asi neznám viď???Ahojky .... jsem to já , ale dneska bohužel nemůžu a auto jsem měl půjčená z práce takže bych se musel zeptat !!!
Sorry, byl si jedinej kterej mě napad.
JJ v poho .... když to bude nutné a půjčí mi ho tak rád pomůžu !!!!
zrzule psal:nevim jestli je to příčina.........ale kouká tam......
nechceš pro mě stejně přijet.....jet v kombošce mhd se mi nechce....
a splnili by jsme tu odpo vyjížďku kterou jsme plánovali
a už to jezdí?
No jedem s Ondrášem za tebou autem jako servisní vozidlo...
Akorát ještě sežeň klíč na svíčky
jste zlatíčka.....je to asi tak 5 min od tvého baráku....na tý velký křižovatce u proiru se dáč do prava nahoru....celou dobu rovně....míjíš po levé straně meteorologický ústav a pak je světelná na který se dáš do leva a na další hned do prava a jsi u mě.....sídliště po levé straně.....
jsem lepší než GPS
A je to!!
Progear 650 (Člen) 14.05.2008 16:49:23 Offline |
zrzko, jaktoze si na netu a pritom venku v kombosce?
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 14.05.2008 17:09:20 Offline |
možná se pletu,ale starej model nemá od nádrže přepad...takže mě tak napadá,že to bude hadička od podtlaku v kohoutu..to by to pak na Pri mělo chytit?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:možná se pletu,ale starej model nemá od nádrže přepad...takže mě tak napadá,že to bude hadička od podtlaku v kohoutu..to by to pak na Pri mělo chytit?
Hadička byla v pořádku na svém místě a ostatní díry na podtlak byly zalepené. Tím to nebylo, ale opravili jsme to a ještě stihli vyměnit koncovku, ikdyž je to teda provizoro jako svině, ale Zrzulce se to líbí.
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:možná se pletu,ale starej model nemá od nádrže přepad...takže mě tak napadá,že to bude hadička od podtlaku v kohoutu..to by to pak na Pri mělo chytit?
Hadička byla v pořádku na svém místě a ostatní díry na podtlak byly zalepené. Tím to nebylo, ale opravili jsme to a ještě stihli vyměnit koncovku, ikdyž je to teda provizoro jako svině, ale Zrzulce se to líbí.
Tak to je fajn .... a kde byl problém ???
Bandit psal:Tak to je fajn .... a kde byl problém ???
To asi nenapíšou, protože to určitě byla tak strašná píčovina že ani nemůžou.....vono taky co by ty inženýři jinýho opravili
Akorát mám trochu obavu o spidysovo zdraví, podle toho jak tu fčéra jančil se servizem to určitě odsrala minimálně 1 ampule morfia
jsme vcera vsici prisahali, ze sem nenapiseme, co tomu bylo. Ja se teda jen pochlubim, ze jsem stanovil spravnou diagnozu uz po telefonu (priznaky byly fakt ucebnicovy). Kdyz jsem tam dojel, tak ty trdla kolem toho skakali a provolavali ruzny kouzelny hesla, jak babky korenarky.
Tak jsem si vyhrnul rukavy, odehnal je od pacienta, kouknul na to a opet jsem zopakoval svoji diagnozu. Nikdo tomu nechtel verit, ale kdyz se to vyzkouselo, pacient razem ozil a mel se k svetu.
Ondras se Spidysem koukali jak neverici Tomasove a zacali se mi klanet a uctivat me jako velkeho motorkoveho guru.
Pak jsem jeste vytrel zrak typkovkovi v Bikerscrownu svymi vedomostmi (myslim,ze ani nesel vecer domu a celou noc studoval, co do ktere motorky patri za soucastky).
No a vecer jsme zavrsili basou plzni na petrine (snad vam sem ondras doda jeste fotky)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
spidys psal:Lže jak když tiskne
Nebejt mě a Ondráše, kdo ví, jak by to dopadlo
byste tam kolem toho poskakovali az do ted. Jediny, co se vam tim hopsanim povedlo,bylo, ze jste privolali ten brutalni chcanec.
voe, opravari
Tady se zase ukazalo, jake kvalitni sluzby muze nase firma S&S nabidnout. Zrzulko, faktura ti dojde co nevidet (nejspis zitra na srazu)
Vůbec ho neposlouchej Zrzulko - naše firma S&O nedělá za peníze a krom toho naše služby odvádíme rychle, levně, kvalitně
Takže zase klidně příště zavolej: 800 bandit pičo
zrzule psal:loser: Foto z jánských lázní....sedmý řádek od spodu a druhá foto zprava.......koukni se .....
myslis jako tu, jak tam Emiler drzi v ruce tuzemaka? A co jako?
Loser psal:zrzule psal:loser: Foto z jánských lázní....sedmý řádek od spodu a druhá foto zprava.......koukni se .....
no jak jsme si včera nemohli vzpomenout na to jméno....tak to byl emil....jak jsem ti říkala že to mám na kameře jak chlastáme....víš???
A je to!!
zrzule psal:Loser psal:zrzule psal:loser: Foto z jánských lázní....sedmý řádek od spodu a druhá foto zprava.......koukni se .....
no jak jsme si včera nemohli vzpomenout na to jméno....tak to byl emil....jak jsem ti říkala že to mám na kameře jak chlastáme....víš???
ahaaaaaaaa, tak ten me fakt vubec nenapadl
sonyk psal:takze s tim bylo co ? dobijeni?
Hovno tomu bylo...
Ale my to říct nesmíme, protože by nám prej pak neproplatila fakturu.
Ale Loser je fakt třída. Jak přijel, tak to začalo jít... Ale možná to bylo proto, že jsme ho nechali jen mluvit a všechno nářadí před ním schovali. Jako ho ta motorka viděla, tak si to rozmyslela a zase začala fungovat.
sak ja jsem jen teoretik - hlavni poradce S&S. Na manualni praci si najimame workose z externich firem. Prece nebudeme fakchat jeste pazourama ... staci, kdyz to voddreme hlavou, ne?!
A vis prece, ze jak mam naradi v ruce, tak jsem nebezpecnej (hlavne sobe teda)
Tak tady to je.
Omluvte sníženou kvalitu některých snímků. Je to z telefonu. Enjoy.
Najdete na našem FTP. adresář /fotkygalerie/skardikova_akce.
Chtěl jsem to dát sem, ale nechtělo se mi dostat pojeb za to, že je to velký a nechtělo se mi to ani zmenšovat a tak jako správný a regulí dbalý člen tohoto fóra jsem je dal jen do galerie.
Ondráš psal:Tak tady to je.
Omluvte sníženou kvalitu některých snímků. Je to z telefonu. Enjoy.
Najdete na našem FTP. adresář /fotkygalerie/skardikova_akce.
Chtěl jsem to dát sem, ale nechtělo se mi dostat pojeb za to, že je to velký a nechtělo se mi to ani zmenšovat a tak jako správný a regulí dbalý člen tohoto fóra jsem je dal jen do galerie.
Jo vodní kámen a dvanáctka to je prevíthezký bezvědomí taky to znám
Tak jsem taky dojezdil .... rano prijdu do garaze a tam pekne prekvapko v podobe hrabiku v zadni pneu a prazdnyho kola:(
Snad to stihnu do vecera nejak vymenit
S&S bohuzel nedela do gumTakze budu muset outsorcovat
Potrebuju nejakyho odbornika, kterej by mi pomohl vrazit tam ten knot (ja bych ho urcite narval do nejake jine diry) a pak jeste sehnat nejakyho pneuservisaka, kterej by mi to vopravil
Loser psal:S&S bohuzel nedela do gumTakze budu muset outsorcovat
Potrebuju nejakyho odbornika, kterej by mi pomohl vrazit tam ten knot (ja bych ho urcite narval do nejake jine diry) a pak jeste sehnat nejakyho pneuservisaka, kterej by mi to vopravil
Máš stěstí, že jsem šel kolem...
ok,tak ja ted sjedu do yacomi, koupim tu sadu sknotama a bombicku na dofouknuti - po dvanacte se ma probudit medved Kuba a prej by s tim taky pomohl - to zas bude tymovka
A ty uz mas prezuto?
Loser psal:ok,tak ja ted sjedu do yacomi, koupim tu sadu sknotama a bombicku na dofouknuti - po dvanacte se ma probudit medved Kuba a prej by s tim taky pomohl - to zas bude tymovka
A ty uz mas prezuto?
No já musím bejt ve 13h na Butovicích na autobuse.
Jsem ještě ve škole...
By mě pak jedině musel Izer hodit alespoň do Berouna a nebo byste mi půjčili helmu a jeli se mnou. Máma vám zatim udělá kafe a něco ucmuchtí.
Stránky: 1