Nejsi přihlášen
Re: Masofka - HK - odjezd v pátek odpo?
...no nevím, ale na těch 25 minut jízdy myslím že spíš nikdo
(my budem vyjíždět tady od nás tak mezi čtvrtou a pátou, ovšem to si brnknem a hned startujem, takže pak to slejzání nebude delší než jízda samotná, ale když ti to vyjde, můžeš se tady přidat )
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...no nevím, ale na těch 25 minut jízdy myslím že spíš nikdo
(my budem vyjíždět tady od nás tak mezi čtvrtou a pátou, ovšem to si brnknem a hned startujem, takže pak to slejzání nebude delší než jízda samotná, ale když ti to vyjde, můžeš se tady přidat )
jestli říkáš 25minut, tak to ve tvým případě víc jak za 20 nebude
ale jo, mohl bych dojet aj k vám. Už vím, kde je ta slavná Královédvorská OMV (dnes jsem ji podpořil menší útratou ), tak bych se tam mohl objevit no..
jinak kdyby někdo z HK byl, tak se ozvěte
Bandit 4EVER!!!
osiris psal:...tak že ses woe nevozval kdyžs tady byl moh sem ti dát lepáka
a ten bude předtím, nebo až po tom, co si sednu na tvuj autobus? (to že si to pamatuješ, o tom nepochybuju ) jinak já se přihlásim, už víš jak vypadám, tak nebudu moct utýct
Bandit 4EVER!!!
Živel psal:Ziki, průser bo mladej co tam jede autem bude pracovně nahoře u Broumova a zatím to vypadá, že do HK se vracet v pátek už nebude. Ještě to vyzjistím co a jak a dám vědět. Ž
kdyžtak veme PAVika ne? na jebce to stejně dojem nezkazí
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Živel psal:Ziki, průser bo mladej co tam jede autem bude pracovně nahoře u Broumova a zatím to vypadá, že do HK se vracet v pátek už nebude. Ještě to vyzjistím co a jak a dám vědět. Ž
Co jsi tím chtěl jako říci ?!?!?
Život není věčný, ale já ano...
Živel psal:barynek psal:Živel psal:Ziki, průser bo mladej co tam jede autem bude pracovně nahoře u Broumova a zatím to vypadá, že do HK se vracet v pátek už nebude. Ještě to vyzjistím co a jak a dám vědět. Ž
Co jsi tím chtěl jako říci ?!?!?
že to elegantně splyne se zádí motocyklu případně řidiče
ináč jakože nic no
Bandit 4EVER!!!
Živel psal:Ziki, průser bo mladej co tam jede autem bude pracovně nahoře u Broumova a zatím to vypadá, že do HK se vracet v pátek už nebude. Ještě to vyzjistím co a jak a dám vědět. Ž
Jo no já se mnou to taky nevypadá nejlíp, nebudu mít hotovou motorku protože tehle tejden nestíhám , leda bych to odjel v tomhle stavu, uvidíme jestli mě zejtra Barynek překecá
Ziki psal:Živel psal:Ziki, průser bo mladej co tam jede autem bude pracovně nahoře u Broumova a zatím to vypadá, že do HK se vracet v pátek už nebude. Ještě to vyzjistím co a jak a dám vědět. Ž
Jo no já se mnou to taky nevypadá nejlíp, nebudu mít hotovou motorku protože tehle tejden nestíhám , leda bych to odjel v tomhle stavu, uvidíme jestli mě zejtra Barynek překecá
ty woe, koukej bejt hotovej v patek. Bude tam vrchni mechanik Loser tak ti to da dyžtak do kupy!
Jinak si piš, že za tebou zejtra vlitnu a uvidiš ten mazec. A u Kaštánka žádná přímluva
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:[ty woe, koukej bejt hotovej v patek. Bude tam vrchni mechanik Loser tak ti to da dyžtak do kupy!
Jinak si piš, že za tebou zejtra vlitnu a uvidiš ten mazec. A u Kaštánka žádná přímluva
...nic mi do toho neni, ale proc se do toho Losera vsude navazis? to jste tak dobry kamosi? nebo jen ze ma nakou povest tak si z nej kazdej muze delat prdel?
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Ziki psal:Živel psal:Ziki, průser bo mladej co tam jede autem bude pracovně nahoře u Broumova a zatím to vypadá, že do HK se vracet v pátek už nebude. Ještě to vyzjistím co a jak a dám vědět. Ž
Ziki, tak sorr, ale nedopadne to...
Živel psal:Ziki psal:Živel psal:Ziki, průser bo mladej co tam jede autem bude pracovně nahoře u Broumova a zatím to vypadá, že do HK se vracet v pátek už nebude. Ještě to vyzjistím co a jak a dám vědět. Ž
Ziki, tak sorr, ale nedopadne to...
To se nedá nic dělat, ale já pokud pojedu tak mám už od kámoše slíbený náký vybavení takže se sbalim, v pohodě ;-), Díky.
Ziki psal:Živel psal:Ziki psal:
Jo no já se mnou to taky nevypadá nejlíp, nebudu mít hotovou motorku protože tehle tejden nestíhám , leda bych to odjel v tomhle stavu, uvidíme jestli mě zejtra Barynek překecáZiki, tak sorr, ale nedopadne to...
To se nedá nic dělat, ale já pokud pojedu tak mám už od kámoše slíbený náký vybavení takže se sbalim, v pohodě ;-), Díky.
Můžu Ti jedině půjčit brašny a pavouka... Brašny jsem měla na SVéčku takže nevím zda by Ti padly na tu Tvoji krásku, ale není problém dnes či zítra dodat..
Živel psal:Ziki psal:Živel psal:
Ziki, tak sorr, ale nedopadne to...To se nedá nic dělat, ale já pokud pojedu tak mám už od kámoše slíbený náký vybavení takže se sbalim, v pohodě ;-), Díky.
Můžu Ti jedině půjčit brašny a pavouka... Brašny jsem měla na SVéčku takže nevím zda by Ti padly na tu Tvoji krásku, ale není problém dnes či zítra dodat..
Díky za nabídku, ale kámoš mi pučí sedlovky a tankvak, a tam už se narvu takže to mám pořešený
Luk psal:barynek psal:[ty woe, koukej bejt hotovej v patek. Bude tam vrchni mechanik Loser tak ti to da dyžtak do kupy!
Jinak si piš, že za tebou zejtra vlitnu a uvidiš ten mazec. A u Kaštánka žádná přímluva...nic mi do toho neni, ale proc se do toho Losera vsude navazis? to jste tak dobry kamosi? nebo jen ze ma nakou povest tak si z nej kazdej muze delat prdel?
no určitě to nebylo myšlený jako urážka. To rozhodně ne! Znám ho jen z fora, takže nemůžu říct, že jsme "tak dobrý kámoši". Ty ho asi znáš líp, podle reakce..
Jinak se tady nějak prezentuje tak se toho občas chytím, no. Jestli to vadí tobě, tak teda promiň, jestli jemu to nevim, bo to nenapsal.
Prostě to beru jako srandu, kterou si ze sebe Loser dokáže dělat. Já taky nejsem kdovíjakej expert a když si někdo rejpne tak co už...ostatně by to tady nebylo poprvé ani naposled
na srazu mi můžeš říct i další věci osobně, rád pokecám u
a už se nečerti tolik
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Luk psal:barynek psal:[ty woe, koukej bejt hotovej v patek. Bude tam vrchni mechanik Loser tak ti to da dyžtak do kupy!
Jinak si piš, že za tebou zejtra vlitnu a uvidiš ten mazec. A u Kaštánka žádná přímluva...nic mi do toho neni, ale proc se do toho Losera vsude navazis? to jste tak dobry kamosi? nebo jen ze ma nakou povest tak si z nej kazdej muze delat prdel?
no určitě to nebylo myšlený jako urážka. To rozhodně ne! Znám ho jen z fora, takže nemůžu říct, že jsme "tak dobrý kámoši". Ty ho asi znáš líp, podle reakce..
Jinak se tady nějak prezentuje tak se toho občas chytím, no. Jestli to vadí tobě, tak teda promiň, jestli jemu to nevim, bo to nenapsal.
Prostě to beru jako srandu, kterou si ze sebe Loser dokáže dělat. Já taky nejsem kdovíjakej expert a když si někdo rejpne tak co už...ostatně by to tady nebylo poprvé ani naposled
na srazu mi můžeš říct i další věci osobně, rád pokecám u
a už se nečerti tolik
v pohode, vycerpavajici vysvetleni osobne neznam ani jeho ani tebe takze je mi do toho jen sem nahodou otevrel par diskusi kde sis do nej rejp, tak mi to nak nesedlo taky rad pokecam, ale v patek to po tech 200 km v desti vidim spis na slivovici
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Živel psal:Chlapi, v kolik tedy kdo pojede z HK či blízkého okolí + přes co (Nová Paka nebo Trutnov) ? Bo jestli bude lít tak bych nerada jela sama, jelikož z lijáku mám staženou
bych to viděl tak mezi 16-17 z HK? Klidně bych se i jako projel lehce cestou tam... Ale trasa je mi ukradena, hlavne aby bylo hezky
Tak mi ti tu staženou když pojedeš s náma zase roztáhnem, aby ses necítila nesvá
Bandit 4EVER!!!
Živel psal:Chlapi, v kolik tedy kdo pojede z HK či blízkého okolí + přes co (Nová Paka nebo Trutnov) ? Bo jestli bude lít tak bych nerada jela sama, jelikož z lijáku mám staženou
kuks kolem 18.00 kafe a valím dáldvouvály berem
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Živel psal:Chlapi, v kolik tedy kdo pojede z HK či blízkého okolí + přes co (Nová Paka nebo Trutnov) ? Bo jestli bude lít tak bych nerada jela sama, jelikož z lijáku mám staženou
kuks kolem 18.00 kafe a valím dáldvouvály berem
radši jedu dřív,bo bych vás brzdil,jeud totiž pomalu
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Ziki psal:barynek psal:Navrhuju sejit se tedy mezi 16:45-17hodinou na čerpací stanici JET v Třebši
Já souhlasím, budu tam snad
ok, muzem se potkat třeba s Palousem na Kuksu..
Dej mi echo kdy budeš vyjíždět přesně po mobilu, je v profilu nebo na icq. Dík
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Živel psal:Chlapi, to nestíhám bo jsem v práci v PU, ale zkusím to tu umluvit a zmiznout dřív...
Tak jak s tebou: Stíháš?
Vidím to tak na půl šestou až šestou...
Živel psal:barynek psal:Živel psal:Chlapi, to nestíhám bo jsem v práci v PU, ale zkusím to tu umluvit a zmiznout dřív...
Tak jak s tebou: Stíháš?
Vidím to tak na půl šestou až šestou...
z Pce nebo v HK?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Živel psal:barynek psal:
z Pce nebo v HK?Z HK.
No půl šestá je pro jebku ještě přijatelná
Vždycky jsem byla a as pořád budu v téhle bandě jebkařem... A jsem na to hrdá !!
Hele, Chomutováku, tak jestli platí Tvoje tel. číslo v profilu tak Ti budu průběžně dávat vědět, jak to se mnou vypadá, ju?
Stránky: 1