Nejsi přihlášen
Re: jakou brzdovku???
pokud si ji ještě neměnil tak to udělej celý stejně tam je tak decka,nevím jak kdo já bych to viděl na DOT 4 ,ale sou mezi námi i mechanici třeba ti někdo poradí něco lepšího
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
pesulko psal:nazdarek tady sem zase ja pomalu mi dochazi brzdova kapalina v zadni kotoucovce jakou tam mam dolejt a jastli musim ten zbytek vylit nebo staci kdyz tam doleju novou
no, skontroluj ci nemas zodrate oblozenie
mne tiez dochadzala, chcel som doplnit a zistil som ze mam uplne zodrate brzdy
ale ak ju tam mas par rokov tak radsej vymenit
goco psal:pesulko psal:nazdarek tady sem zase ja pomalu mi dochazi brzdova kapalina v zadni kotoucovce jakou tam mam dolejt a jastli musim ten zbytek vylit nebo staci kdyz tam doleju novou
ale ak ju tam mas par rokov tak radsej vymenit
tak desky tam jsou nove takze jak rikate vyplivnu zbytek a dam ji celou novou akorat mali poddotaz jak to mam udelat KDE VYPUSTIT A KDE NALIT MAM SICE MANUAL ALE RADSI RADA OD SKUSENYHO FACHMANA
Born to be wild....born to be BANDIT...
pesulko psal:goco psal:pesulko psal:nazdarek tady sem zase ja pomalu mi dochazi brzdova kapalina v zadni kotoucovce jakou tam mam dolejt a jastli musim ten zbytek vylit nebo staci kdyz tam doleju novou
ale ak ju tam mas par rokov tak radsej vymenittak desky tam jsou nove takze jak rikate vyplivnu zbytek a dam ji celou novou akorat mali poddotaz jak to mam udelat KDE VYPUSTIT A KDE NALIT MAM SICE MANUAL ALE RADSI RADA OD SKUSENYHO FACHMANA
...vypumpuj ji přes vodvzdušňovák uplně stejně jako dyš vodvzdušňuješ a do nádopky dolejvej novou, ať si to nezavzdušníš...esis to nigdy neďál, nech si to vyměnit a koukej se dotyčnýmu na pazoury...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nádržka je schovaná pod pravým krytem pod sedlem,vodšroubuj víčko,pak hoď průhlednou hadičku (třeba z akvárka) na vodvzdušňovací šroub co je přímo na brzdiči,povol ho a začni pumpovat brzdou a dolejvat do nádržky jak ti radí Filous.Jakmile si už budeš myslet,že je tam jen nová kapalina,můžeš začít s odvzdušňováním.Tzn. utáhneš odvzdušňovák,začneš pumpovat brzdou tak dlůho,dokáď ti nezačne tuhnůt,přidržíš páku dole,povolíš odvzdušňovák,do hadičky vyskočí bublinky,páka ti půjde dolů,držíš ju tam,utáhneš odvzdušňovák a opakuješ tag dlůho dokáď ti pudou bubliny.Jo a můžeš to dělat na střídačku,páč na zadku sů vodvzdušňováky dva,z každý strany brzdiče jeden.Až to máš,doliješ hladinu kapaliny tag,aby byla mezi značkama max a min (ne víc, ne míň!) a seš spokojenej parchant
anebo to vypumpuj do sucha,nalij tam novů kapalinu,povol šrub co je přímo u pumpy,dvakrát zapumpuj,utáhni šrub a pak možeš pokračovat s odvzdušňováním jak je napsané nahoře
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Monty Jack (Člen) 15.05.2008 15:51:25 Offline |
qwerty psal:heleu guys ,
pls kolik je v B6 brzdove kapaliny ( bude stacit kdyz kupim 250ml nadobku nebo vice radsi?? )
thx
bude to stačit ...
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Koldan psal:nádržka je schovaná pod pravým krytem pod sedlem,vodšroubuj víčko,pak hoď průhlednou hadičku (třeba z akvárka) na vodvzdušňovací šroub co je přímo na brzdiči,povol ho a začni pumpovat brzdou a dolejvat do nádržky jak ti radí Filous.Jakmile si už budeš myslet,že je tam jen nová kapalina,můžeš začít s odvzdušňováním.Tzn. utáhneš odvzdušňovák,začneš pumpovat brzdou tak dlůho,dokáď ti nezačne tuhnůt,přidržíš páku dole,povolíš odvzdušňovák,do hadičky vyskočí bublinky,páka ti půjde dolů,držíš ju tam,utáhneš odvzdušňovák a opakuješ tag dlůho dokáď ti pudou bubliny.Jo a můžeš to dělat na střídačku,páč na zadku sů vodvzdušňováky dva,z každý strany brzdiče jeden.Až to máš,doliješ hladinu kapaliny tag,aby byla mezi značkama max a min (ne víc, ne míň!) a seš spokojenej parchant
anebo to vypumpuj do sucha,nalij tam novů kapalinu,povol šrub co je přímo u pumpy,dvakrát zapumpuj,utáhni šrub a pak možeš pokračovat s odvzdušňováním jak je napsané nahoře
na tom se nadá nic vytknout...
Koldan psal:nádržka je schovaná pod pravým krytem pod sedlem,vodšroubuj víčko,pak hoď průhlednou hadičku (třeba z akvárka) na vodvzdušňovací šroub co je přímo na brzdiči,povol ho a začni pumpovat brzdou a dolejvat do nádržky jak ti radí Filous.Jakmile si už budeš myslet,že je tam jen nová kapalina,můžeš začít s odvzdušňováním.Tzn. utáhneš odvzdušňovák,začneš pumpovat brzdou tak dlůho,dokáď ti nezačne tuhnůt,přidržíš páku dole,povolíš odvzdušňovák,do hadičky vyskočí bublinky,páka ti půjde dolů,držíš ju tam,utáhneš odvzdušňovák a opakuješ tag dlůho dokáď ti pudou bubliny.Jo a můžeš to dělat na střídačku,páč na zadku sů vodvzdušňováky dva,z každý strany brzdiče jeden.Až to máš,doliješ hladinu kapaliny tag,aby byla mezi značkama max a min (ne víc, ne míň!) a seš spokojenej parchant
Přeci bych jenom něco doplnil, konec tý průhledný hadičky kterou budeš vypumpovávat starou kapalinu ponoř do kapaliny a idálně jí před celou akcí taky nejprve naplň brzdovkou jinak ti to zezačátku začne zpětně tahat vzduch
Ne asi
luig: nezačne....ta kapalina jde samospádem dolů, vzduch to neveme.
no dělal jsem to v pondělí a nic to nenatahalo...natáhne to až při minimální hladině v nádobce.....
ale třeba mám jen nějakej unikát
...hans má pravdu, nenatáhne
...ani při vypumpovávání není potřeba dotahovát odvzdušňovák, ale vypumpovávat při současným dolejvání s otevřeným; dotahovat ho až při posledním natlakování a odfouknutí
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...hans má pravdu, nenatáhne
...ani při vypumpovávání není potřeba dotahovát odvzdušňovák, ale vypumpovávat při současným dolejvání s otevřeným; dotahovat ho až při posledním natlakování a odfouknutí
OK, tak uznávám svoji nevědomost a gratuluji Hansovi k výhře v tomhle našem minisouboji
Já měl zato že by si to cuclo když se ve všech návodech říká konec hadičky ponořit do čistý brzdovky atd...
Já to vždycky dělal stylem při zavřeným odvzdušňováku natlakovat a pak teprv povolit, utáhnout atd.
Ne asi
luig psal:hans psal:...natáhne to až při minimální hladině v nádobce.....
Já myslel ale zespoda, přes třmen, snad si rozumíme Že si to lokne horem pokud vyschne nádobka je jasný
no původně jsem taky myslel spodem, ale pak mě zarazila ta otevřená nádobka o který mluvíš.....tak jsem myslel, že mluvíš o natahování vzduchu shora....
ale každopádo si rozumíme
chyba v systému.....
čtu odvzdušňovák a myslím nádobku
Ondráš psal:Firma S&S přibírá nové zaměstnance. Nechcete se přihlásit?
bez připomínek.....
hans psal:Ondráš psal:Firma S&S přibírá nové zaměstnance. Nechcete se přihlásit?
bez připomínek.....
My se Spidim máme plnej stav, ale mohl bych se přimluvit. Znám se s majitelem S&S dobře.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
já už jsem s jedním přišel do styku při obchodní transakci. druhého jsem poznal při nějaké jejich firemní akci, tuším že to bylo na žampachu a pak ve zlaté koruně.
ale nějaká tlačenka by se hodila...
Stránky: 1