Nejsi přihlášen
Re: masofka nebyla :-(
Ondrasu, proc si vlastne jel dom dneska?
-----------------------------------------------
Ri(t)chi(y)e - vsak budou jiny a dalsi, ovsem tenhle byl fakt luxusni
akorat sem nejak nevidel vlacek
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Ondrasu, proc si vlastne jel dom dneska?
-----------------------------------------------
Ri(t)chi(y)e - vsak budou jiny a dalsi, ovsem tenhle byl fakt luxusni
akorat sem nejak nevidel vlacek
Já jsem večer v Praze hrál na jedný akci. Posral jsem si to, no... Jsme se tam ani nepotkali... Nebo jo?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mr.BSE psal:Tak tedkas mes nasrals voe
Leteli sme za tebou s Honzem na tu antuku, jak nejvetsi gayove a ty na me zapomenes?
Jo kurva už vím... Sorry. Jsem .
Stydím se a du se zahrabat.
Já měl celkem rychlý nástup, takže všechny, které jsem nepotkal tak během prvních 30 minut mého pobytu, tak prosím o pochopení.
Zvláště bych prosil toho, kterému jsem říkal, že je to moje 1188 (jedenáct osmdesát osm). Ten byl hustej.
Věděl co chci říct aniž jsem to dokázal říct a znal odpovědi na to na co jsem se ani nebyl schopný zeptat.
mr.BSE psal:richie psal:co je na tech cislech spatnyho? To jako volas nakymu gangu?
Kdyby jen gangu, ale ja sem videl na Nove, ze to sou nejaci ti neoNĚCOsti
To je infolinka vod kyslíku (operátor O2)...
Ondráš psal:Já měl celkem rychlý nástup, takže všechny, které jsem nepotkal tak během prvních 30 minut mého pobytu, tak prosím o pochopení.
Zvláště bych prosil toho, kterému jsem říkal, že je to moje 1188 (jedenáct osmdesát osm). Ten byl hustej.
Věděl co chci říct aniž jsem to dokázal říct a znal odpovědi na to na co jsem se ani nebyl schopný zeptat.
Ty vole, to jsem asi já, ne? Nějak matně si na to teda vzpomínám
jennys psal:Ondráš psal:Já měl celkem rychlý nástup, takže všechny, které jsem nepotkal tak během prvních 30 minut mého pobytu, tak prosím o pochopení.
Věděl co chci říct aniž jsem to dokázal říct a znal odpovědi na to na co jsem se ani nebyl schopný zeptat.Ty vole, to jsem asi já, ne? Nějak matně si na to teda vzpomínám
Podle profilu. by to odpovídalo.
Stránky: 1