Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 14.05.2008 19:15:24 Offline |
rada s plechovkou plosím!!!
tak trošku jinak holt došlo i na mě muj cliouš mě nasral do tý fáze že se stěhuje do cizí garáže a to rychle. No volba na nový vůz padla na Peugeot 1.8 16V nebo škoda octavia 1.6, 1.8 16v benzín nebo 1.9 tdi. No peugeota jsem zavrh pač to jsou prej potvory poruchový a oktava bere hlavní cenu, ale jakou kua benzín nebo diesel? poraďte pár z vás se o oktavě tu bavilo najezdím ročně cca 20tis v plechovce to už je na považenou jestli nafta nebo benzín. kuju moc
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 14.05.2008 19:51:53 Offline |
Re: rada s plechovkou plosím!!!
vážně uvažuju nad 1.8 16v jede a spotřeba je celkem jakeš takeš, ale ne turbo benzín to je na posrání když se to posere to aby člověk banku vykrad. 1.9 tdi ta by byla uplně fajn( v recenzíc psali o spotřebě 4,5-6l/100)ovšem nafta jde nahoru a to markantně a cena poviného ručení je vyšší oproti 1.8
K.a.s.y.m. (Člen) 14.05.2008 19:57:09 Offline |
turbo benzín nechceš a do turbo dieslu by jsi šelten turbo benzín je na opravu levnější jak nafta zvlášt když budeš mít pumpe diesel.(jeden vstřik asi 11 000)
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 14.05.2008 20:04:37 Offline |
1.9 tdi 66-81kw je pumpedise??? ne???? nevím ptám se??? co jsem cetl v ruzných recenzích tak ten turbodiesel hodně chváli. jsem s toho volaaký zmetený do boha
Banditatom psal:1.9 tdi 66-81kw je pumpedise??? ne???? nevím ptám se??? co jsem cetl v ruzných recenzích tak ten turbodiesel hodně chváli. jsem s toho volaaký zmetený do boha
to já taky nevím, vím jen že to má tutok označení zkus luige, měli ochcávku a myslim že byl spokojenej, tak ti k tomu asi i řekne víc než já
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 14.05.2008 20:17:21 Offline |
barynek psal:pumpe-düse (jako tryska) nemr*dam, jen upřesnuju, tak
to máš asi pravdu....já nevím jak se to píše a německy nevládnuty motory jsou dobrý a myslím ,že ta nejslabší má normální rotační čerpadlo až ty výkonější mají systém tryska-čerpadlo.
Já jen reagoval na to ,že turbo v benzínu nechce,ale v dieslu jo...přitom případná oprava nebo výměna je u obou stejně drahá.Jen u dieslu jsou šíleně drahý ty vstřikovače.
pokud chce diesla a nemusí mít nutně super výkon radil bych tu 68 kW menší spotřeba slušný jízdní vlastnosti a slušná životnost.Ale to mu tu poradí povolanější..já jsem na auta s ve znaku
Banditatom psal:1.9 tdi 66-81kw je pumpedise??? ne???? nevím ptám se??? co jsem cetl v ruzných recenzích tak ten turbodiesel hodně chváli. jsem s toho volaaký zmetený do boha
ty starsi TDI maj klasiku a pak ty novejsi dostavali ( PDčko). Urcite bych bral klasicky TDi ptz na ty je fakt spoleh
Banditatom psal:vážně uvažuju nad 1.8 16v jede a spotřeba je celkem jakeš takeš, ale ne turbo benzín to je na posrání když se to posere to aby člověk banku vykrad. 1.9 tdi ta by byla uplně fajn( v recenzíc psali o spotřebě 4,5-6l/100)ovšem nafta jde nahoru a to markantně a cena poviného ručení je vyšší oproti 1.8
kdyz se nechavatam jezdim pod 5 1.9tdi rok 98 jen cerveny i nevim kolik je to vykon. nafta je o korunu drazsi takze 5 * 32 proti 7 x 31 na 100 spocitej si to sam
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom psal:vážně uvažuju nad 1.8 16v jede a spotřeba je celkem jakeš takeš, ale ne turbo benzín to je na posrání když se to posere to aby člověk banku vykrad. 1.9 tdi ta by byla uplně fajn( v recenzíc psali o spotřebě 4,5-6l/100)ovšem nafta jde nahoru a to markantně a cena poviného ručení je vyšší oproti 1.8
1,8 není na 100% 16v je to 20 v a je to nejnepovedenější motor vw proto začali dávat turbo a později přestali vyrábět vůbec(bez turba) žere jako tank. 1,6v je lepší 75 Kw oproti 74Kw menší spotřeba.
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:pumpe-düse (jako tryska) nemr*dam, jen upřesnuju, tak
to máš asi pravdu....já nevím jak se to píše a německy nevládnuty motory jsou dobrý a myslím ,že ta nejslabší má normální rotační čerpadlo až ty výkonější mají systém tryska-čerpadlo.
Já jen reagoval na to ,že turbo v benzínu nechce,ale v dieslu jo...přitom případná oprava nebo výměna je u obou stejně drahá.Jen u dieslu jsou šíleně drahý ty vstřikovače.
pokud chce diesla a nemusí mít nutně super výkon radil bych tu 68 kW menší spotřeba slušný jízdní vlastnosti a slušná životnost.Ale to mu tu poradí povolanější..já jsem na auta s ve znaku
šak jasný, s autama jsem na tom podobně jako ty, prostě
Jinak pokud vim tak se dělaly i SDI, což by vzhledem k opravě mohlo vyjít levnějc, když tam nejni turbo ne? (teda aspon myslim)
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 14.05.2008 21:32:11 Offline |
mi psal:nafta u nas stojí 33kč benzín 29Kč no a pořizovací cena naftáka a udržba a poviný ručení těškej motor brzo dou do háje předky atd. bych šel do benálu....
souhlasim s Tebou.... oktávka 1.6 , ale jenom jednička. s dvoujkou to nejede...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
mi psal:nafta u nas stojí 33kč benzín 29Kč no a pořizovací cena naftáka a udržba a poviný ručení těškej motor brzo dou do háje předky atd. bych šel do benálu....
kurna u nas nafta 32,5 benzin 31,2 omv
Jinak 1.8 20V jede pekne a spotreba prijatelna do tech 8 l kdyz to mu neslapes na krk
Jednoduchý počty 1.9 diezel,spotřeba 5l . 33 =165 kč na 100km
1.8 benál, spotřeba 7l . 31=217 kč na 100 km
rozdíl v ceně je 52 kč na 100km
na 1000km je to 520 kč
při naježděných 10 000km za rok je to 5200kč
pořizovací cena auta benál + nafta rozdíl cca 30 000 kč tak při naježdění cca 10 000km ročně se ti to bude vracet asi tak 6 let + vysoká pojistka, drahý rozvody a celková údržba.
kruci sám se divim
1.8 20V 110kw je jasná volba,ovšem pokud chceš jak tady píšou předřečníci držet spotřebu na 8L tak to není nic pro tebe(nechápu co si tenhle motor koupí aby se předvedli a pak s tím jezdí jak posraní za 7L),a kup si 66kwTDi...
God Save The Queen!
Láska k motocyklu začíná až při jízdě na čtyřválci
bože... to je kec...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Hele ta 1,8 za 7 l s velice lehkou nohou na dálku město klidně 12l prumer 9l kolegy dcera má 1,6 kombi město 11l mimo město 6,5l lehká noha průměr 8l jo jesti čtete průměr z palubního počítače tak zhuba přičíst +0,7L.
Michal Dk psal:Hele ta 1,8 za 7 l s velice lehkou nohou na dálku město klidně 12l prumer 9l kolegy dcera má 1,6 kombi město 11l mimo město 6,5l lehká noha průměr 8l jo jesti čtete průměr z palubního počítače tak zhuba přičíst +0,7L.
mel sem a v klidu 50 obec 90 mimo kolem 6,5 - 7 , ale jak mile bylo nejaky agresivni predjizdeni bylo to vejs, rekl bych ze ten naftak je nejidelanejsi. jak na spotreba tak na jizdni komfort, samozrejme pokud najedes rocne aspon 10000 km jinak se to ani nevyplati.
mit prachy beru hend octavku v nafte
já tedy nevím ale ty 1.8 byli dost na nejlepsi motory jaky do toho davali jsou ty 1,9 TDi 66 nebo 81 kW!! jinak ty PDecka meli myslim 74 kW co davali do tech poslednich taky nejsou spatny ale jsou nachylny na naftu kdyz je spatna nebo je v ni bordel tak je oprava dost draha protoze jeden vstrik stoji dost pres 10tis a tim to nekdy nekonci! osobne bych volil kdyz benzin tak tu 1,6 a kdyz naftu tak tu 66 nebo 81 kW zalezi hodne kolik najezdis preci jen nafta jde na horu a pojisteni je taky vetsi!! jinak preju hodne stesti pri koupi!!
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Kuřan psal:Jednoduchý počty 1.9 diezel,spotřeba 5l . 33 =165 kč na 100km
1.8 benál, spotřeba 7l . 31=217 kč na 100 km
rozdíl v ceně je 52 kč na 100km
na 1000km je to 520 kč
při naježděných 10 000km za rok je to 5200kč
pořizovací cena auta benál + nafta rozdíl cca 30 000 kč tak při naježdění cca 10 000km ročně se ti to bude vracet asi tak 6 let + vysoká pojistka, drahý rozvody a celková údržba.
kruci sám se divim
no ty woe si našel kalkulačku né....
svět je cirkusovej stan
Drahý rozvody a vysoká pojistka je a kec neznalců..
máVW benály,nafty SDI,TDi66,81,96kw a Superba 74kw a žádný z problémů které jste slyšeli někde v hospodě od socek s provrtanými koleny neznám..
A vliv na přední nápravu je taky vina na entou..
God Save The Queen!
japonec az na konec !!
Octavka 1998 1.9Tdi , 460 000km pak upad ventil jinak pravidelny rozvodu brzdy a spojka tusim, zamek dveri. motor novej(jetej 110 000km za 7000kc)
Octavka 2000 1.8 20V 160 000 jen rozvody a spojka jinak nic pak sme ji prodali
Ted mame Octavku Combi 2002 2.0 60 000km no problemo
Superb 2003 2,5 V6 140 000km np
Kelly01 psal:Drahý rozvody a vysoká pojistka je a kec neznalců..
máVW benály,nafty SDI,TDi66,81,96kw a Superba 74kw a žádný z problémů které jste slyšeli někde v hospodě od socek s provrtanými koleny neznám..
A vliv na přední nápravu je taky vina na entou..
a sakra ty máš ty auta nový co? nebo hned kdyš uslišíš nákej pazvuk tak to opravíš?
svět je cirkusovej stan
Hlavně to ber v manuálu ať už je to cokoliv, jak jsem tu už psal jinde, automat leda do kamen
Jinak Ti neporadim, ale pokud říkáš že natočíš 20 000 ročně tak bych zas tak nelaboroval, zas tolik to neni a záleží na konkrétním kusu na co narazíš.
Jinak já mám prašivýho nespolehlivýho poruchovýho pažouta a za dva roky a 20 000 km náklady kromě oleje stěračů a těhle běžnejch ovim veškerý žádný, takže aky si nemůžu ztěžovat
Ne asi
co meleš
mám tam přes 450,150,300,150000,jen na svám jen 70..
Navíc ty motory jezdím od 96 a problémy neznám..
Je logický že údržba je základ,ale turba,čerpadla,vstřikovače původní,hlevy se nemusely taky sundávat..
A pár TD a SDi jsem prodával vždy s 550tisíc a některé dodnes potkávám a maj přes 700litrů..
To jen pro chytráky kteří by chtěli tvrdit že nevím o čem mluvím..
Jo,a skoro všechny byly fungláče
Felicie taky vydrží kolem 600tisíc(benál) akorát už pak žere litr oleje na tisíc..
God Save The Queen!
A doplním,neříkám že to jsou extra kultivovaný,tichý a výkonný motory,to v žádném případě,ale je jich plná prdel,vše je v replikách,plný vrakáče dílů,a jednoduchá údržba díky konstrukci...
Takže mám je kvůli ekonomický stránce vzhledem k tomu že pořád jedou..
God Save The Queen!
sonyk psal:na ceksej silnicich nevydrzi naprava nicemu a nejak nevim ze by se cokoliv menilo krom cepu a tak kery se menej na vsem
nedavno sme delali opravu predni napravy na octavce 1.9. A tlumice,silembloky,a dalsi serepeticky cca 5tis.. Doma pred barakem vymeneno a na dalsich 150tis klid jak fík.
Meloun psal:Může mi někdo vysvětlit ten nesmysl s japoncem až na konec??
Kecy a propaganda-nic jinýho..
Vysvetlim Japonec az na konec
a nebo oplem tam vlakem zpatky
se jen tak rika.
Japonec je dobrej dokud ho nenabouras myslim ti novejsi japonce
Nic se vysvětlovat nemusí. Měli jsem několik Japonců, několik Francouzů, mnoho gestapáků, na každém nalítáno cca 500 000 a více a ani jedno auto není špatný. Je to jen a jen o údržbě a taky o štěstí, v jakém stavu kdo koupí ojetinu. Řeči, že se támhle serou vstřiky, támhle odcházej turba, automat že je na píču, náprava na hovno nehodlám komentovat, divím se Kellymu, že se toho zůčastní. Až budete mít od jednoho modelu auta 5funglovek a nalítáte na tom aspoň 300 000km na každym tak pak povídejte, že tenhle a tenhle motor atd stojí vyloženě za hovno.
PS: vstřikovač na PD, originál a fungl novej i se zárukou není problém za 4 000,-
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
no predni svetlo na hyundai coupe 98 9000kc heh neni dobry ale novy jako 2005 a vejs budou ok uz,
Jakrikaz dneska uz je to stejny vsecky auta a jedno estli ital nebo nemec, francou nebo cech.
Octavka Tdi a banditotome mas to na pohodu
... měl sem peugot406 STDT RV.96. koupjl sem ho v 2001 a těsnění pod hlavou plus hlava 27000kč a všechny čepi stabilizátory a jiný viny dole cca 10000kč a spojka brzdy jasně to je normální a to vše do jednoho roku po koupy....koupil sem fungl nový punto 1.2benzín má najeto 210000km a výměna žárovky jinak NIC!!!!!!!!!!!! jo a na začátek tohoto vlákna uvažoval si o AUDI kámoš má A6 a funguje jako punto..
svět je cirkusovej stan
Meloun psal:Může mi někdo vysvětlit ten nesmysl s japoncem až na konec??
Kecy a propaganda-nic jinýho..
...souhlasim a podepisuji v plnem rozsahu
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
...musim se zastat Kellyho a naprosto souhlasim se Zdendou, fšechno je jen vo tom, jag se k tomu majitel chová, vot r.94 sem neměl jiný auto neš koncernový a to jag vojetý, tag nový, vot Felícije f pikapu s 1,9 TD aš po Superba 19 TDi 96kW a nigdy sem neměl problém...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Japonec je dobrej poslední moje soukr. auto bylo Suzuki Swift sedan....
Osobní zkušenost i s Toyotou Corolla Combi 1,4 VVTi a taky super...
Teď mám firemní octafku novou pod označením Tour.... i přes to že je nová žere litr voleje na 26.000 km , ale třeba je to málo....
Mám 74 kW takže asi to PD.
V přední nápravě něco lupe, podvozek shodný údajně s VW Golf I. (Fabie I má lepší)
Ale do starší bych klidně šel taky znám jednoho co na ní ma 500.000 km.
Nová nemá kvůli ceně smysl proto už má taky Škoda "jen" 29,8 % trhu (leden až duben 2008)
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
VW motory berou litr na 10000 bez problémů od novoty..
Ale po 500000km se to nezhorčí..
A lupání je individuální,nevím o víceprvkové nápravě kde bych měnil poprvé nějaké rameno dřív jak ve 100000km(a to jedině nějaký horní co stojí třeba od Meyle do 12 kil)..
A většinou u spodních je v okamžiku lupání a skřípání stačí vytáhnout(jsou jen vyschlý),sundat manžety,vymýt a znovu namazat..
Dalších 50000km je klid,náklady 0,-
God Save The Queen!
Filous psal:...musim se zastat Kellyho a naprosto souhlasim se Zdendou, fšechno je jen vo tom, jag se k tomu majitel chová, vot r.94 sem neměl jiný auto neš koncernový a to jag vojetý, tag nový, vot Felícije f pikapu s 1,9 TD aš po Superba 19 TDi 96kW a nigdy sem neměl problém...
Nepamatuju si nááááhodou ne šedednou bouli na palubce a dveře co nejdou vobčas votevřít ? Ale pak Ti to stejně čórli, tak byl klid :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Filous psal:...musim se zastat Kellyho a naprosto souhlasim se Zdendou, fšechno je jen vo tom, jag se k tomu majitel chová, vot r.94 sem neměl jiný auto neš koncernový a to jag vojetý, tag nový, vot Felícije f pikapu s 1,9 TD aš po Superba 19 TDi 96kW a nigdy sem neměl problém...
Nepamatuju si nááááhodou ne šedednou bouli na palubce a dveře co nejdou vobčas votevřít ? Ale pak Ti to stejně čórli, tak byl klid :)))
...ale no tag!!! ...a ten druhej uš byl f cajku
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
mi psal:... měl sem peugot406 STDT RV.96. koupjl sem ho v 2001 a těsnění pod hlavou plus hlava 27000kč a všechny čepi stabilizátory a jiný viny dole cca 10000kč a spojka brzdy jasně to je normální a to vše do jednoho roku po koupy....koupil sem fungl nový punto 1.2benzín má najeto 210000km a výměna žárovky jinak NIC!!!!!!!!!!!! jo a na začátek tohoto vlákna uvažoval si o AUDI kámoš má A6 a funguje jako punto..
Njn ale za těsnění pod hlavou může dle mě předchotí majite, bůví co s tím dělal, čepy a stabilizátory - to se obrať na naše silničáře a neviň z toho auto, mimochodem na Pažoutu ty kosti odcházej, ale zase jezdíš jak v peřinkách. Kdybys ho měl od novoty byl bys spokojenej. Měl si holt smůlu no. Já nejvíc vzpomínám na Citroena Xantii. Každej keců plnou pordel a po 2 letech a opravdu hafo kilometrech můžu říct, že to byl koráb jako svině, pohodlnej a praktickej. A tolika lidmi proklínaná hydraulika? Paráda, po koupi jsem nechal udělat pro sichr prohlídku a vyměnit LHM a pak už jsem na to nešáhnul.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Banditatom psal:tak trošku jinak holt došlo i na mě muj cliouš mě nasral do tý fáze že se stěhuje do cizí garáže a to rychle. No volba na nový vůz padla na Peugeot 1.8 16V nebo škoda octavia 1.6, 1.8 16v benzín nebo 1.9 tdi. No peugeota jsem zavrh pač to jsou prej potvory poruchový a oktava bere hlavní cenu, ale jakou kua benzín nebo diesel? poraďte pár z vás se o oktavě tu bavilo najezdím ročně cca 20tis v plechovce to už je na považenou jestli nafta nebo benzín. kuju moc
já mam starého Peugeota 309 (22 let) má najeto 256 tis. a jezdí pořád v pohodě !!!! jediný problém jsou brzdy ,ale to jen u tohoto modelu což asi nepočítám že si budeš chtít koupil !!! .... je to 1.6 benzín (bývalo 100 PS... teď už jich pár asi uteklo )
Traktor patří na pole !!!
cockin psal:hlavne nekupuj mazdu v nafte, jsou to vsechno poruchovy jebky. Jo v benzinu je to spicka.
Bratranec má Mazdu 6 v naftě, koupil to jako funglovku, najeto cca 150tis, a zatím bez problému... Vsechno to jsou poruchovy jebky. Vsechno.
cockin psal:hlavne nekupuj mazdu v nafte, jsou to vsechno poruchovy jebky. Jo v benzinu je to spicka.
...byly stary diesly, ted ty novy maj common rail a sou normal vpohode jako jakykoliv jiny evropsky auta. I ten uctivanej VW group s "jedineTDIpicowoe" uz na common rail presel
Je to zkrátka kus od kusu...ani těm jejim slavným žebříčkům nevěřim...co tak slýchávám od známých v servisech...
Papírově je ta moje mrdka snad nejporuchovější verk široko daleko..a ejhle-všechno slouží a furt jede a ne ane umřít
PURE NAKED BIKE!
OK. Nevim jak novy mazdy ale ty starsi 626 a 323 maj nevykonny, hlucny a hodne poruchovy naftovy motory. Ja bohuzel mam 626 ditd 2.0 r.v.99 (dvoulitr a jen 66kw !) najeto 164000 a naftovy cerpadlo v (to je to nejdrazsi na dieselu) novy asi 50000, starsi nejsou k sehnani, pac jsou vsechny v !!!. jo a spotreba ne jako u oktavky r.v. 98- 1.9tdi 5.5L ale okolo 7L a jeste mnohem horsi pruznost motoru v nizkych otackach. Jo zlatej mazdackej benzinak.
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
LosBanditos (Člen) 15.05.2008 15:29:10 Offline |
Banditatom psal:tak trošku jinak holt došlo i na mě muj cliouš mě nasral do tý fáze že se stěhuje do cizí garáže a to rychle. No volba na nový vůz padla na Peugeot 1.8 16V nebo škoda octavia 1.6, 1.8 16v benzín nebo 1.9 tdi. No peugeota jsem zavrh pač to jsou prej potvory poruchový a oktava bere hlavní cenu, ale jakou kua benzín nebo diesel? poraďte pár z vás se o oktavě tu bavilo najezdím ročně cca 20tis v plechovce to už je na považenou jestli nafta nebo benzín. kuju moc
Takže jako automechanik ti porádám 1.9TDI ale kup silnější verzi s 89kW. Protože jen motor mít žere a má kvalitativně lepší klikovku. Náhradní díly stojí stejně jak u peug. škod. wv atd. Kup určo kombika. Má pevnější nápravu a jiné pérování. A hlavně do toho nstrkáš co chceš
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 15.05.2008 15:34:04 Offline |
barynek psal:K.a.s.y.m. psal:barynek psal:pumpe-düse (jako tryska) nemr*dam, jen upřesnuju, tak
pokud chce diesla a nemusí mít nutně super výkon radil bych tu 68 kW menší spotřeba slušný jízdní vlastnosti a slušná životnost.Ale to mu tu poradí povolanější..já jsem na auta s ve znakušak jasný, s autama jsem na tom podobně jako ty, prostě
Jinak pokud vim tak se dělaly i SDI, což by vzhledem k opravě mohlo vyjít levnějc, když tam nejni turbo ne? (teda aspon myslim)
SDI le lacinější varianta TDI, ale 1,4 TDI jede líp než 1,9 SDi. To jsou motory na
LosBanditos adios !
SDi nez se rozjede to je doba ale pak kdyz to jede tak uz je to parada a ta spotreba taky dobra po dlanici 200 s fabkou a spotreba pod 5 litranku este skoda tech kamionu co nas brzdili pac nez tam tech 200 z 90 dostanes tak to zase trva chvilu
tak ja jsem mel 1.6 74 kw rok 2000..pred mesicem jsem ji rozbil na sracky jezdil jsem sni pres leto na courackach okolo komina 7,3 l.cesta do chorvatska plne auto 6,5 l.Ale ted jsem koupil TDI 66 KW kdyz jezdim tak do 100 km tak jsem schopen jezdit i za 4,3 l..ale i kdy\z to nesetrim tak stejne jezdim okolo 5 litru.jsou spolehlive a stou udrzou to taky takneni zalezi kam jezdis samozrejme ve Skodovce je to vse drahe ja mam kamose kterej ma doma diagnostiku a dela vse a precizne a pojistku platim u Ceske podn.a mam ji mensi nez na tu 1,6 .platim ted na tdi 4100 kc .mam to sice chvili ale spokojenost max.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.05.2008 20:27:44 Offline |
sonyk psal:SDi nez se rozjede to je doba ale pak kdyz to jede tak uz je to parada a ta spotreba taky dobra po dlanici 200 s fabkou a spotreba pod 5 litranku este skoda tech kamionu co nas brzdili pac nez tam tech 200 z 90 dostanes tak to zase trva chvilu
tenhle motor není pro závodníky...čož by mě v autě vyhovovalo(vyblbnu se na motorce)......kamarád s tímhle motorem jezdí v ochtávě autoškolu a má problém se dostat přes 4 litry.úžasně úspornej motor....jen línější.
Luk psal:cockin psal:hlavne nekupuj mazdu v nafte, jsou to vsechno poruchovy jebky. Jo v benzinu je to spicka.
...byly stary diesly, ted ty novy maj common rail a sou normal vpohode jako jakykoliv jiny evropsky auta. I ten uctivanej VW group s "jedineTDIpicowoe" uz na common rail presel
Raději ne. Oni už jednoduše vyčerpali celou technologii PD (čerpadlo-tryska) a dál už se jít nedalo. Proto CR.
Z jakýho ropáka regulerně chčiju je BMW 535d. S 530 jsem jezdil, s 535 jen jako spolujezdec. Obojí mazec
Zdenda psal:Z jakýho ropáka regulerně chčiju je BMW 535d. S 530 jsem jezdil, s 535 jen jako spolujezdec. Obojí mazec
Rozumný názor!
Abych přispěl také svou troškou do mlýna. Kupovat ojetou Ochcávku či jakoukoliv ojetou Škodovku je ekonomický nesmysl. Za cenu o 100 tis.Kč nižší koupíš třeba stejně starého Focuse a za cenu o 40-50.000,-Kč dokonce Mondeo a to je úplně jiné kafe.... Samozřejmě bych našel spoustu jiných příkladů jiných značek.
Nicméně, pokud se chceš zařadit do "tupého" stáda škodovkářů, vzhůru do toho!
..... velký kšefty dělaj velcí kokoti! (Černá kočka, bílej kocour/e.Kusturica)
gapa psal:Zdenda psal:Z jakýho ropáka regulerně chčiju je BMW 535d. S 530 jsem jezdil, s 535 jen jako spolujezdec. Obojí mazec
Rozumný názor!
Abych přispěl také svou troškou do mlýna. Kupovat ojetou Ochcávku či jakoukoliv ojetou Škodovku je ekonomický nesmysl. Za cenu o 100 tis.Kč nižší koupíš třeba stejně starého Focuse a za cenu o 40-50.000,-Kč dokonce Mondeo a to je úplně jiné kafe.... Samozřejmě bych našel spoustu jiných příkladů jiných značek.
Banditatom (Člen) 16.05.2008 13:23:53 Offline |
tak dík za radu už je rozhodnuto a vybráno
disel sice málo žere, ale údrža je drážší než u benzínu + povinné ručení.když jsem si to spočítal tak by se mi to fakt vyplatilo po pěti letech
1.6 75kw kombi rv.99 komlet v el.pičovinách, klima, abs, dvě sady kol, červená metla, první majitel servis knížka ještě na to kouknou ve škodovce a proklepnou řídící jednotku a uvidíme. roba mě dokonce pochválila za barvu
Jo ještě jsem slyšel názor, že se celkem vyplatí plyn do oktávy co vy na to?
Snad budeš spokojenej. Upřímě, mě je fuk jestli jsem u tupýho stáda škodovkářů, já auto využívám na 200% pro práci takže mi to je fuk. Kdybych měl samo sebou volit jen a jen srdcem tak sem asi jinde viz to BMW. Ale to asi každej. Ještě k těm Fordům, nevim který myslíš ale 1.8 TD byl docela průser Ty poslední Tdci jsou
gapa psal:Zdenda psal:Z jakýho ropáka regulerně chčiju je BMW 535d. S 530 jsem jezdil, s 535 jen jako spolujezdec. Obojí mazec
Rozumný názor!
Nedivim se, že jsou fordi levnější, horko těžko se najde větší gůča šrotu
SV 1000S
mr.BSE psal:Bouchal psal:Nedivim se, že jsou fordi levnější, horko těžko se najde větší gůča šrotu
Psali, jo?
Jo a já to četlBohužel vlastní zkušenost.Ne s fokusem, ale mondeo je hroznej kepl, tranzita sem tahat nebudu
SV 1000S
Banditatom (Člen) 19.05.2008 18:04:54 Offline |
na forda se vyser jsou to jebky
kuci rada zkušenosti octavia 1.6 74kw kombi na LPG? problémy, plusy, mínusy poruchovost ( jedná se o úplně nový plyn)
Bouchal psal:mr.BSE psal:Bouchal psal:Nedivim se, že jsou fordi levnější, horko těžko se najde větší gůča šrotu
Psali, jo?
Jo a já to četlBohužel vlastní zkušenost.Ne s fokusem, ale mondeo je hroznej kepl, tranzita sem tahat nebudu
mame mondeo 2000 dvólitr a zadnej trabl
Focusa 1,6benal ma kamos a zadnej trabl
ovsem nebudu se bavit o starejch fordech jako mam ja (ešrot 1,8D) tam je vic der jak plechu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 19.05.2008 19:01:02 Offline |
mr.BSE psal:Bouchal psal:mr.BSE psal:
Psali, jo?Jo a já to četlBohužel vlastní zkušenost.Ne s fokusem, ale mondeo je hroznej kepl, tranzita sem tahat nebudu
mame mondeo 2000 dvólitr a zadnej trabl
Focusa 1,6benal ma kamos a zadnej trabl
ovsem nebudu se bavit o starejch fordech jako mam ja (ešrot 1,8D) tam je vic der jak plechu
mám známeho straré mondeo 1.8 v pohode!!! pak má jeho roba škorpio II v pohodě!!! ale známej má mondeo 2000 2.5v6 a ještě v tom nejel a už má druhej motor a furt do toho sype!!! tchán měl escorta a věčně ta ku...va buď nejela v horším případě jela ale zase nebrzdila. hold kus od kusu každopádně fordy ty jsou jak luční kvítí na jaře rychle rozkvete a na podzim opadá
jediný auto ,který tě nebude stát peníze je to který si nekoupíš,jinak asi každá plechovka má nějaký mouchy,jde jen o to jestli se ti projeví,nebo je to zrovna kus kerej se povedl
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Banditatom (Člen) 19.05.2008 19:03:45 Offline |
maňas psal:jediný auto ,který tě nebude stát peníze je to který si nekoupíš,jinak asi každá plechovka má nějaký mouchy,jde jen o to jestli se ti projeví,nebo je to zrovna kus kerej se povedl
tak jest
Banditatom psal:mám známeho straré mondeo 1.8 v pohode!!! pak má jeho roba škorpio II v pohodě!!! ale známej má mondeo 2000 2.5v6 a ještě v tom nejel a už má druhej motor a furt do toho sype!!! tchán měl escorta a věčně ta ku...va buď nejela v horším případě jela ale zase nebrzdila. hold kus od kusu každopádně fordy ty jsou jak luční kvítí na jaře rychle rozkvete a na podzim opadá
2,5 V6 je pekna mrda, misto sviznyho sportovce spis rozerranej otesanek
Escorty podle me sami od sebe nejsou mrdky, ale bylo to levny auto, kazdej se k tomu choval jak kurva k decku a my (5ti majitele) ted nadavame
Nevim jakej by byl ešrot dybych ho mel od novyho
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 19.05.2008 19:50:57 Offline |
mr.BSE psal:Banditatom psal:mám známeho straré mondeo 1.8 v pohode!!! pak má jeho roba škorpio II v pohodě!!! ale známej má mondeo 2000 2.5v6 a ještě v tom nejel a už má druhej motor a furt do toho sype!!! tchán měl escorta a věčně ta ku...va buď nejela v horším případě jela ale zase nebrzdila. hold kus od kusu každopádně fordy ty jsou jak luční kvítí na jaře rychle rozkvete a na podzim opadá
2,5 V6 je pekna mrda, misto sviznyho sportovce spis rozerranej otesanek
Escorty podle me sami od sebe nejsou mrdky, ale bylo to levny auto, kazdej se k tomu choval jak kurva k decku a my (5ti majitele) ted nadavame
Nevim jakej by byl ešrot dybych ho mel od novyho
jojo hold to je ford já už plechovku od zítřka nebudu plechovku řešit
Banditatom (Člen) 20.05.2008 18:46:10 Offline |
tak kuci plechovka je doma nakonec jsem byl ukecán na 1.9tdi červená plná palba no mazlík na čtyřech kolech
Stránky: 1