Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » 300 zatáček Gustava Havla

LosBanditos (Člen)
12.05.2008 16:39:21

300 zatáček Gustava Havla

Kdo by jel,

Je to cca 20 km severně od Hradce Králové. V sobotu jsou tréningy a v Neděli hlavní závod všech kubatůr.

http://www.motorkari.cz/detail-clanku-m … ?cid=12416

LosBanditos adios !
Loser (Administrator)
12.05.2008 16:45:03

Re: 300 zatáček Gustava Havla

no, a o par kilometru dal se bude valet banda banditaku sezranejch na sutr. Nekterym by se ale mohl podarit vmisit se do zavodugoodbigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Meloun (Člen)
12.05.2008 16:52:13

Docela mě ta kolize termínů s.re no..smile2
Přednost dávám jasně srazugood..ikdyž pochybuju,že v neděli budu schopnej řídit na zatáčky..redface
A jestli bude chcát,tak to budu nsranej tuplem a mrdací místnost se zaplní mým vztekembigsmile

PURE NAKED BIKE!
Fik-B6S (Člen)
12.05.2008 17:11:21

jj taky jsem na to koukal a přemýšlím že bych se tam zajel v sobotu mrknout teda pokud budu schopen...bigsmile

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
LosBanditos (Člen)
12.05.2008 18:41:25

Loser psal:

no, a o par kilometru dal se bude valet banda banditaku sezranejch na sutr. Nekterym by se ale mohl podarit vmisit se do zavodugoodbigsmile

no právě a pokud mě nezklamete  a nebudete vožralý hovoda tak dejte vědětbigsmile

co se masovky týče tak nevím jestli jo nebo ne, protože halo akce já moc nerad

LosBanditos adios !
REX (Člen)
12.05.2008 19:11:26

to je dobře alespon bude víc na nás bigsmilebigsmilebeerbeer

Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Kuba B12 (Člen)
12.05.2008 22:04:01

Meloun psal:

Přednost dávám jasně srazugood..ikdyž pochybuju,že v neděli budu schopnej řídit na zatáčky..redface
A jestli bude chcát,tak to budu nsranej tuplem a mrdací místnost se zaplní mým vztekembigsmile

Docela mě to sere  ta kolize trmínů  ale dávám jasně přednost 300 ZGH

honda je honda
Meloun (Člen)
12.05.2008 22:21:00

Kuba B12 psal:
Meloun psal:

To nejdůležitější se beztak jede v neděli odpoledne...ass
Ale je to organizátorský fópá-takhle to nakombinovat..samo,že ze strany zatáčkářů..evil

PURE NAKED BIKE!
Meloun (Člen)
12.05.2008 22:22:49

Kuba B12 psal:
Meloun psal:

To nejdůležitější se beztak jede v neděli odpoledne...ass
Ale je to organizátorský fópá-takhle to nakombinovat..samo,že ze strany zatáčkářů..evilbigsmile

PURE NAKED BIKE!
Kuba B12 (Člen)
12.05.2008 22:26:13

jesli myslíš že nejdůležitější je Ne odpo   tak to jo      pro mě je to svátek celý  od pátka večera    kdo tam nebyl neví:))

honda je honda
Zdenda (Člen)
12.05.2008 23:14:23

Kuba B12 psal:

jesli myslíš že nejdůležitější je Ne odpo   tak to jo      pro mě je to svátek celý  od pátka večera    kdo tam nebyl neví:))

Kde tě tam najdu woe, budu tam prvně a budu sám. Bojim bojimhelp

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Kuba B12 (Člen)
13.05.2008 07:19:20

v sobotu si dávám  pěší kolečko okolo okruhu. vyrazím v 10 a ve 3 sem z5 v depu. okolo oběda na náměstí v cukrárne u Horů popíjíme kafe, rum a zákusek. takže musíš zavolat a já tě navedu. Jinak v depu. A tam bude dozajista i Voptik (Jiřina)

honda je honda
LosBanditos (Člen)
13.05.2008 09:23:12

REX psal:

to je dobře alespon bude víc na nás bigsmilebigsmilebeerbeer

ty kurvobigsmilebigsmile

LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen)
13.05.2008 09:24:43

Kuba B12 psal:
Meloun psal:

tak doufám, že se tam potkáme

LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen)
13.05.2008 09:29:38

Zdenda psal:
Kuba B12 psal:

Kde tě tam najdu woe, budu tam prvně a budu sám. Bojim bojimhelp

Ty woe já jsem z roudnice tak mi pošli číslo a pojedem spolu. Ještě jedou kluci z neratovic tak aspoň pojedeme banda.

LosBanditos adios !
Zdenda (Člen)
13.05.2008 12:38:54

Ok to by bylo super, nevím jestli si ale rozumíme, já jedu až na neděli tzn. někdy v neděli ráno bych to viděl co ty na to?

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda (Člen)
13.05.2008 12:40:29

Kuba B12 psal:

v sobotu si dávám  pěší kolečko okolo okruhu. vyrazím v 10 a ve 3 sem z5 v depu. okolo oběda na náměstí v cukrárne u Horů popíjíme kafe, rum a zákusek. takže musíš zavolat a já tě navedu. Jinak v depu. A tam bude dozajista i Voptik (Jiřina)

Přijedu až na neděli tak ti cinknu. Hoď mi tvoje numero bejku. Mail z.jurasik@seznam.cz

Americkej (Člen)
13.05.2008 13:00:35

tak to se asik potkáme, bo mám v plánu tam zmiznout z masofky-ovšem čas příjezdu může ovlivnit spousta proměnlivých faktorůbigsmile -však se nějak doženem good

... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Zdenda (Člen)
13.05.2008 13:48:37

Taky tě rád uvidim, číslo máš takže doufám, že dáme pokec a pivo woe. Stáhnul sis novej soft do TT jak jsem ti psal? Je to gut!good

inkvizitorr (Administrator)
13.05.2008 13:55:57

na neděli tam jedu takygood

doba je temná...
Filous (Člen)
13.05.2008 14:22:11

inkvizitorr psal:

...to sem na tebe zvjedavejbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
13.05.2008 16:20:07

asi nás tam pojede víc....taky to máme v plánu.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Zdenda (Člen)
13.05.2008 21:25:46

inkvizitorr psal:

Co mi vzít nějaký pičohadry?evil

Americkej (Člen)
13.05.2008 21:59:06

Zdenda psal:

Taky tě rád uvidim, číslo máš takže doufám, že dáme pokec a pivo woe. Stáhnul sis novej soft do TT jak jsem ti psal? Je to gut!good

zatím ne, byl jsem furt pryč, ale novej firmvér to chce už kvůli novým mapám...ale to pojednáme z oka do oka nad lahváčem při závodechgood

... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Zdenda (Člen)
13.05.2008 22:38:28

Ok bejku!smile1

LosBanditos (Člen)
14.05.2008 15:29:04

Zdenda psal:

Ok to by bylo super, nevím jestli si ale rozumíme, já jedu až na neděli tzn. někdy v neděli ráno bych to viděl co ty na to?

ok,

číslo na mě 731 174 762

LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen)
14.05.2008 15:30:18

Zdenda psal:
inkvizitorr psal:

Co mi vzít nějaký pičohadry?evil

taky bych si vzal

LosBanditos adios !
Zdenda (Člen)
14.05.2008 23:05:46

Na mě sere jak na placatej kámen slibotechnaass
Los: ozvu se v sobotu a doladíme to.

RadkaB6 (Člen)
14.05.2008 23:20:29

plánuji taktéž neděli bigsmile

Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
zzzmrzlinar (Člen)
15.05.2008 10:53:20

tož já taky jedůůůů, v neděli to je jasný, vyrážím z drsného severu konkrétně Děčín, tak kdyby jiný členové jeli poblíž tak bych se připojil.

Lihy (Člen)
15.05.2008 11:58:14

Ty vogo tam bude lidísurprised To budou silnice dost prázdný....asi se pojedu projetsmokin akorát musim pít večer s Míroubigsmile

ps. Koukat na někoho kdo si to užívá mě moc nebere, si jdu raději užívat takysmile1

osiris (Člen)
15.05.2008 12:29:41

...převlíknu se do kraťasů a dojdu to z domu pěšky ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Zdenda (Člen)
15.05.2008 13:01:44

osiris psal:

Berjku potřeboval bych leštící pastu jemnou a hrubou? Dalo by se to nějak uskutečnit?

Zdenda (Člen)
15.05.2008 13:03:19

zzzmrzlinar psal:

tož já taky jedůůůů, v neděli to je jasný, vyrážím z drsného severu konkrétně Děčín, tak kdyby jiný členové jeli poblíž tak bych se připojil.

Zatím to vypadá že jedu taky, tzn. z Teplic a měli bychom se spojit s chábrama v daleký Roudnici. Tak by to snad šlo nějak spojit.

osiris (Člen)
15.05.2008 13:05:11

...přijeď si cool

Zdenda (Člen)
15.05.2008 13:06:22

woe to je daleko, si řikal že tam budeš na závodech.evil

osiris (Člen)
15.05.2008 13:07:16

...přijeď si ze závodů

Mour (Člen)
15.05.2008 13:09:02

osiris psal:

To sem zvědav idontknowbigsmile

http://www.novinky.cz/clanek/139926-po- … -snih.html

osiris (Člen)
15.05.2008 13:16:23

Mour psal:
osiris psal:

To sem zvědav idontknowbigsmile

http://www.novinky.cz/clanek/139926-po- … -snih.html

...lesem a přímo je to jen procházka smile1

Zdenda (Člen)
15.05.2008 13:17:14

osiris psal:

...přijeď si ze závodů

heh budu mít co dělat se dostat domů, vždyť to končí někdy až k večeru. Holt mi to budeš muset zase poslatsmokin

osiris (Člen)
15.05.2008 13:19:31

Zdenda psal:
osiris psal:

...přijeď si ze závodů

heh budu mít co dělat se dostat domů, vždyť to končí někdy až k večeru. Holt mi to budeš muset zase poslatsmokin

...to víš fuck já ti furt budu posílat jak vrabcoj na vocas a mrdat se s tim
...hezky si přijeď máš to ze závodů za rohem cool

Zdenda (Člen)
15.05.2008 13:37:14

Sem línej koukat do mapy. Kolik to je km? Njn vzal jsem to nazkoušku a já pičus to nezavřel a vono to šlo do kopru.cool

zzzmrzlinar (Člen)
15.05.2008 14:03:44

Zdenda psal:
zzzmrzlinar psal:

Zatím to vypadá že jedu taky, tzn. z Teplic a měli bychom se spojit s chábrama v daleký Roudnici. Tak by to snad šlo nějak spojit.

no z teplic do roudnice a do hořic, ty pojedeš až do roudnice, nebo je sraz někde po cestě, jestli je to přes roudnici tak to bych moh počkat někde třeba v Lovoshitcích a nebo napiš gde.

osiris (Člen)
15.05.2008 14:27:21

Zdenda psal:

Sem línej koukat do mapy. Kolik to je km? Njn vzal jsem to nazkoušku a já pičus to nezavřel a vono to šlo do kopru.cool

...ty woe, autem 5 minut smile1 je to fakt za rohem

Meloun (Člen)
15.05.2008 14:36:33

Nechybí ti takhle náááhodou před tou pětkou jednička??bigsmileevil
Až poletíte kdykoliv přes tu Třebihošť(třeba k osimu),tak dávejte bacha na rychlost a vězte,že každou neděli tam stojej benga...vlastní zkušenost a pohovor s policajtem..smokin

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
15.05.2008 15:27:14

...to snad couveš ne? bigsmile

Meloun (Člen)
15.05.2008 15:48:33

osiris psal:

...to snad couveš ne? bigsmile

Za 5 minut jo-ale tak možná na konec Miletína...bigsmile
Odhoď aspoň teď ten ješitnej kabátek a přiznej,žes to trochu přehnal..evilbigsmile
Je to nějakých 15km zhruba...přes vesnice-přes "město"...ass

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
15.05.2008 17:32:06

...s tím tvým loudávým přetíženým poloautem možná tak 7 nebo 8 minut no bigsmile
ps: v tomhle konkrétním případu nejedu z centra do centra, ale z okraje na okraj cool spíš před okraj bigsmile

Meloun (Člen)
15.05.2008 17:37:15

osiris psal:

...s tím tvým loudávým přetíženým poloautem možná tak 7 nebo 8 minut no bigsmile
ps: v tomhle konkrétním případu nejedu z centra do centra, ale z okraje na okraj cool spíš před okraj bigsmile

jakým poloautomatem??surprisedsmile1
I kdyby z okraje na okraj...stejně je těch 5 minut pořád málo..evil
Si to vem..než přelouskáš Miletín..pak lesem..Třebihošť..zase lesem..pak ta dlouhá prdel před Dvorem..idontknow
Dokud neuvidím-neuvěřím...co takhle udělat video záznam?Hmmm??smile1

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
15.05.2008 17:55:13

...ne poloautomat ale poloauto bigsmile
...tywe tak si to zkus a necouvej z lipnice na dachova, nebo nejeď jak připosranej bigsmile
ps: že nemůžu jet miletín 45, to je snad jasný a dehtov podle předpisů nejezdí nikdo (přibrzdíš jen u vrchní zastávky - kdyby náhodou) a o zdobínu se nebudeme ani bavit viď cool
pps: někdo má a někdo nemá bigsmile

Meloun (Člen)
15.05.2008 19:26:44

Taková raketa nejsi..natoč to,ať můžu smeknout..cool
Máš 5 minut-času dost,ne?smile1
Při stovce ujedeš za 5 minut nějakých 8 km...a to je víc...ass

PURE NAKED BIKE!
Meloun (Člen)
15.05.2008 19:44:59

Ps: To,že je to starej krám ještě neznamená,že nejede..evil..max.nebrzdí-to jooobigsmile (to poloauto)

My,kteří máme času dost,nemáme zapotřebí chvátat..cool

A já klidně a bez zarputilé ješitnosti přiznám svůj omyl(nejsem svůj fotrsick),jakmile mi dokážeš těch 5 minut..videem;-)

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
15.05.2008 20:08:36

...bigsmile hele nebudu řešit 5 nebo 7 minut a přesvědčovat tě víc, to už stačilo smile1
... 5 je málo, 15 je moc, hacar jezdím v běžným provozu za 10 a od toho si uznej MUSÍM ubrat
...končím s pičovinou, hecujem se vo hovně, nic natáčet nebudu, ale klidně to můžem se stopkama projet spolu ;)

Meloun (Člen)
15.05.2008 20:17:34

osiris psal:

...bigsmile hele nebudu řešit 5 nebo 7 minut a přesvědčovat tě víc, to už stačilo smile1
... 5 je málo, 15 je moc, hacar jezdím v běžným provozu za 10 a od toho si uznej MUSÍM ubrat
...končím s pičovinou, hecujem se vo hovně, nic natáčet nebudu, ale klidně to můžem se stopkama projet spolu ;)

No vidasmile1
To jsem chtěl slyšet..good
Jen tě trápím..bigsmile
Někdy klidně...(až najdeš trošičku času..redfacebigsmile)..ale ty v autě-já raději za tebou na motyce...nevím totiž,co máš za pilník...smile1
Pak na mě vyrukuješ s nějakou Imprezou a ujedeš mi na 100 metrech..bigsmile

PURE NAKED BIKE!
osiris (Člen)
15.05.2008 20:31:44

...no tak s mojim dehtovým "žihadlem" 1,7 v turbu s přímým vstřikem, na hlínách a kombajnu bez švihadel by to bylo navopak bigsmile pak bych taky moh rozhycovat moníčkovu litrovou rozárku, což bys moh možná jít někde i kus pěšky a čekat bigsmile
...jo a těch 10 jezdím pickupem s tím samým motorem co v tom "žihadle" ze shora, nebo ve stodvacetikoňovým polonáklaďáku bigsmile takže žádná křeč bigsmile

Zdenda (Člen)
15.05.2008 22:18:54

Meloun psal:

Nechybí ti takhle náááhodou před tou pětkou jednička??bigsmileevil
Až poletíte kdykoliv přes tu Třebihošť(třeba k osimu),tak dávejte bacha na rychlost a vězte,že každou neděli tam stojej benga...vlastní zkušenost a pohovor s policajtem..smokin

Esli mě náhodou pan ješitnej nechce vlákat schválně do jámy lvové. evil

Zdenda (Člen)
15.05.2008 22:19:58

zzzmrzlinar psal:
Zdenda psal:
zzzmrzlinar psal:

no z teplic do roudnice a do hořic, ty pojedeš až do roudnice, nebo je sraz někde po cestě, jestli je to přes roudnici tak to bych moh počkat někde třeba v Lovoshitcích a nebo napiš gde.

Ok dopilujem to v sobotu, ty Lovosice by byly ok, nebo i UL jezdíme raději kolem Labe.

Meloun (Člen)
15.05.2008 22:48:29

osiris psal:

...no tak s mojim dehtovým "žihadlem" 1,7 v turbu s přímým vstřikem, na hlínách a kombajnu bez švihadel by to bylo navopak bigsmile pak bych taky moh rozhycovat moníčkovu litrovou rozárku, což bys moh možná jít někde i kus pěšky a čekat bigsmile
...jo a těch 10 jezdím pickupem s tím samým motorem co v tom "žihadle" ze shora, nebo ve stodvacetikoňovým polonáklaďáku bigsmile takže žádná křeč bigsmile

To myslíš astru josmile1
No tak to tě stíhám v klidu i na volnoběh..coolbigsmile

PURE NAKED BIKE!
maňas (Člen)
16.05.2008 00:26:34

osiris psal:

no mě sice taky přijde 5 minut málo i 7 ,ale to je tím,že se za jízdy převážně kochámsmile1

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
zzzmrzlinar (Člen)
16.05.2008 14:00:04

Zdenda psal:
zzzmrzlinar psal:
Zdenda psal:

Ok dopilujem to v sobotu, ty Lovosice by byly ok, nebo i UL jezdíme raději kolem Labe.

může být, jen mám prosbu nevím jestli se dostanu zeytra na net tak mi prosím tě jen napiš místo a čas na 602 109 037 (tři káčé na smsku ti proplatím, proti účtu samozřejmě bigsmile)

Zdenda (Člen)
16.05.2008 14:28:52

jj woe, počkej musim si jít vzít úvěr sakrasmile1 Jo písnu, mam to ještě divoký tak snad mi to vyjde abych vůbec jel. smile2 Každopádně dám tak i tak vědět předem. Jo ale pokud bude dojit, jsem na tuty home.

zzzmrzlinar (Člen)
16.05.2008 16:28:05

Zdenda:  to je richtik když nepojedeš to nevadí, já to taky nemám na stopro a když bude chcát tak možná pojedu srabácky Fordem Facusem až tak špatný to se mnou je, holt starý revmatický kostibad

Zdenda (Člen)
17.05.2008 12:40:43

Ztím to vypadá blbě, padlo mi hlídání psa, takže se o něj musím postarat, tzn. jestli pojedu, tak někdy kolem 11.bad

Zdenda (Člen)
18.05.2008 08:59:58

Tady chčije už od noci jako blázensick vyjebaný počasífuck Nikam nejedu.bad

zzzmrzlinar (Člen)
20.05.2008 09:39:48

Zdenda psal:

Tak já jsem nakonec jel neplánovaně už f sobotu mrknout na tréninky pač v neděli byl jiný program, bylo to dobrý, ani nevadilo že to nebyl závod, akurát cestou zpátky průtrž mračen jako kráva a samozřejmě na dálnici kde hned tak nezastavíš abys voblík nějaký nepromoky, já jsem byl eště ok ale mladá mokrá a votrávená, tak jsem pak musel valit bomby aby zase vod větru voschla,

můžem někdy dohodnout nějakej výjezdek když už bydlíme kousek

Marián (Člen)
20.05.2008 12:40:58

no ne ze bych chtel bejt rejpavej,ale dachova-dvur za 5-7 min???
dachova-miletin 4 km, miletin-osiho obchod po hlavni tj.pres mesto 12 km to je dohromady 16 km.
Pokud bych to vzal pres bilou tremesnou usetrim cca 2 km...to je teda 14 km.
takze prumerna rychlost pro 15 km trasu a 5 min je 180 km/h...a v tom nekolik vesnic...kuwa to musi bejt ale kudla!headshakesmile1

...sam mezi jebkarema...
Zdenda (Člen)
20.05.2008 14:39:06

zzzmrzlinar psal:
Zdenda psal:

Tak já jsem nakonec jel neplánovaně už f sobotu mrknout na tréninky pač v neděli byl jiný program, bylo to dobrý, ani nevadilo že to nebyl závod, akurát cestou zpátky průtrž mračen jako kráva a samozřejmě na dálnici kde hned tak nezastavíš abys voblík nějaký nepromoky, já jsem byl eště ok ale mladá mokrá a votrávená, tak jsem pak musel valit bomby aby zase vod větru voschla,

můžem někdy dohodnout nějakej výjezdek když už bydlíme kousek

Okgood

maňas (Člen)
20.05.2008 20:33:48

Marián psal:

no ne ze bych chtel bejt rejpavej,ale dachova-dvur za 5-7 min???
dachova-miletin 4 km, miletin-osiho obchod po hlavni tj.pres mesto 12 km to je dohromady 16 km.
Pokud bych to vzal pres bilou tremesnou usetrim cca 2 km...to je teda 14 km.
takze prumerna rychlost pro 15 km trasu a 5 min je 180 km/h...a v tom nekolik vesnic...kuwa to musi bejt ale kudla!headshakesmile1

jako kdybys to nevěděl osi je prostě všude,takže i na dvou místech na jednou je hračka bigsmilebigsmilebigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
osiris (Člen)
20.05.2008 21:52:38

...mariane, tys nikdy nejel okolo zdi zoo ? to je minus 5 km ;) a i tak jsi s tema svejma km trosku premak
...stejne je to vo pice ...5 nebo 10 je to putna

Marián (Člen)
20.05.2008 22:07:15

osiris psal:

...mariane, tys nikdy nejel okolo zdi zoo ? to je minus 5 km ;) a i tak jsi s tema svejma km trosku premak
...stejne je to vo pice ...5 nebo 10 je to putna

nevim kudy myslis okolo zdi, jestli jako ja pres bilou tremesnou a novy lesy tak to je poctivejch 18 km dokonce http://www.mapy.cz/#x=136054784@y=13710 … @srq=route(fast,toll):50%C2%B026%E2%80%B25.44%E2%80%B3N%2015%C2%B048%E2%80%B224.86%E2%80%B3E%3Eb%C3%ADl%C3%A1%20t%C5%99eme%C5%A1n%C3%A1%3Eulice%20Dachova,%20Ho%C5%99ice,%20okres%20Ji%C4%8D%C3%ADn.

jinou kratsi trasu ja neznam...a dokonce je to o 4 km vic, nez sem to tipoval a to nepocitam s tim,ze v dobe zavodu se na dachova od hradce vubec nikdo nedostane a musis pres jenikov.
je to vo pice,ale kdyz uz sme u tohogood

...sam mezi jebkarema...
osiris (Člen)
20.05.2008 22:49:43

...rikam okolo zdi zoo, coz neni přes tremesnou ani pres lipnici (vzdalenost z centra do centra je blbost) a uz na to kaslu smile1
...uz jsem melounovi rekl, ze 10 jezdim pracovne az do mesta, tak jsem napsal jako min 5, ok? smile1

fido (Člen)
20.05.2008 23:22:07

Osirisofci:
ještě jednou díkes  za triko Gustava Havla...budu ho nosit s hrdě vztyčenou hlavousmile1good

bla...blabla...!
ross (Člen)
20.05.2008 23:43:32

fido psal:

Osirisofci:
ještě jednou díkes  za triko Gustava Havla...budu ho nosit s hrdě vztyčenou hlavousmile1good

tys ho neztratil?bigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
fido (Člen)
20.05.2008 23:59:15

ross psal:
fido psal:

Osirisofci:

tys ho neztratil?bigsmile

měl jsem ho pečlivě složený na poliččcesurprised

nezalom si prsty v notesubigsmile

bla...blabla...!
osiris (Člen)
21.05.2008 00:14:10

fidoj: smile1

Kuba B12 (Člen)
21.05.2008 06:47:15

tak koukám  že jako jedinej sem byl v hořicích od pátku do neděle. Vytrpěl sem všechny rozmary počasí, nervozních stánkařů, výčepních v putikách, nadávajících závodníků a chrápajících spolunocležníků. A dohromady to bylo super. takže za rok  zas Z5. Odjížděl sem uplně bez peněz  a pučoval si na benzin:)

honda je honda
Marián (Člen)
21.05.2008 10:39:52

tak jen se ptam,kudyma to je pres tu zed zoo,pac vubec nevim a to sem skoro mistni?at se naucim nakou novou cestu do dkgood
jinac tu trasu co sem nasel,tak je primo vod hotelu z dachov pres tremesnou k tvymu obchodu,ne z centra do centra.

...sam mezi jebkarema...
Michal Dk (Člen)
21.05.2008 10:55:35

Za Lipnickým přejezdem v zatáčce před Lipnicí doleva  a vyjedeš za Novýma lesama na rovince u hřbitova.A jseš skoro u  Zoo.Akorát ten kousek cesty je spíš na enduro.bigsmile

osiris (Člen)
21.05.2008 10:57:25

...ne pres, ale okolo bigsmile k tomu neni co vic napsat bigsmile nekdy ti ji teda ukazu smile1

Marián (Člen)
21.05.2008 13:33:52

jo aha,tak uz vim,ale to je opravdu cesta pro krosku,jel sem tamtudy jednou jedinkrat autemsmile1

...sam mezi jebkarema...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS