Nejsi přihlášen
LosBanditos (Člen) 20.05.2008 13:50:02 Offline |
Madla spolujezdce
Ahoj,
potřeboval bych výkres na postranní madla spolejezdce na starou motyku rok B6.96. Na motopuzzle a jinde za to chtěj nehorázný 2000,- a přitom je to kus ohlího hliníku se závitem. Jsem z roudnice tak pokud to někdo má na motyce na nechal by mě to změřit, byl bych vděčen.
LosBanditos adios !
Banditatom (Člen) 20.05.2008 18:47:50 Offline |
Re: Madla spolujezdce
ser na madlo mám po něm jen záslepky a moja si zvykla
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
LosBanditos (Člen) 20.05.2008 19:23:28 Offline |
Vy ste kaři já jsem automechanik a tohle si fakt dokážu udělat za jeden den sám. Jenom to chce vědět ty rozměry
LosBanditos adios !
LosBanditos psal:Vy ste kaři já jsem automechanik a tohle si fakt dokážu udělat za jeden den sám. Jenom to chce vědět ty rozměry
Za jeden den?
Ale jo..proč ne..pokud máš doma 5-ti osou frézku s laserovým oměřením výrobku,tak by to i za 1 den šlo..
Pokud to chceš dělat na obyč strojích,tak přeju hodně zábavy
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 20.05.2008 20:09:10 Offline |
a dyť ho nechte...když chce dělat stejně je udělá...pokud je chce dělat jako origo tak příjemnou zábavu...pokud mu stačí něco co splní funkci a nemusí to nutně vypadat jako origo tak je to otázka max.dvou hodin.Změřte mu někdo rozteč děr a třeba dá pokoj
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
LosBanditos (Člen) 21.05.2008 11:14:52 Offline |
Meloun psal:LosBanditos psal:Vy ste kaři já jsem automechanik a tohle si fakt dokážu udělat za jeden den sám. Jenom to chce vědět ty rozměry
Za jeden den?
Ale jo..proč ne..pokud máš doma 5-ti osou frézku s laserovým oměřením výrobku,tak by to i za 1 den šlo..
Pokud to chceš dělat na obyč strojích,tak přeju hodně zábavy
díky za komentář fakt mi pomohl
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 21.05.2008 11:16:19 Offline |
K.a.s.y.m. psal:a dyť ho nechte...když chce dělat stejně je udělá...pokud je chce dělat jako origo tak příjemnou zábavu...pokud mu stačí něco co splní funkci a nemusí to nutně vypadat jako origo tak je to otázka max.dvou hodin.Změřte mu někdo rozteč děr a třeba dá pokoj
no konečně to někdo pochopil. Si super kluk Já to nepotřebuju mít origoš, ale ať se má menželka čeho držet o to de
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 21.05.2008 11:17:42 Offline |
Kožak psal:Já mu to taky řikal ... v obi maji velkej sortiment madel
bejvalej kamarád
LosBanditos adios !
Hele je to sice blbej nápad ale trošku tě podržím protože když sem koupil první B-6 tak sem tam madlo neměl taky a taťka se do toho pusitl a vyrobil je .... jo jo přes zimu bylo houby co dělat a zrovna chvílu před tím si pohrával s laminovacíma sadama a tak tak se do toho pusitl, ale dělal jenom jedno ne ty dvě posraní. Takže klasicky jenom jedno madlo do zadu a bylo to jakože svařený z železa a pptom celý volaminovaný ..... pak už jenom pár "chvil" broušení a ladění a madlo bylo na světě! :)))))
Stránky: 1