Nejsi přihlášen
Seřízení karburátorů
Ahoj, neporadil by mi něko, jak seřídit výšku hladiny a podtlaky na karburátorech B6? Nemáte s tím někdo zkušenosti, stručný návod nebo tak něco? Ve starších diskuzích se mi nedaří nic konkrétního najít. Neumím anglicky, a z obrázků z manuálu toho moc nevyčtu. Budiky mám k dispozici. Mám nové svíčky a filtr. Díky moc za každou radu..
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Monty Jack (Člen) 05.05.2008 18:21:17 Offline |
Re: Seřízení karburátorů
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack (Člen) 05.05.2008 21:37:12 Offline |
mr.BSE psal:Bez budiku ses v haji.
A s budikama napoprvy taky
Jestli kupovat budiky kvuliva jednomu serizeni za rok je otazka...
Píše že budíky má ...
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Na www.dejtodoservisu.cz nemam penize , zvlast kdyz to snad pude udelat doma. Jen to chce trochu teorie, nez se do toho pustime.
no jestli se to chceš naučit, tak budiž, ale po netu to nebude. to opravdu najdi někoho, kdo ti to ukáže.
a když těch pár stovek najdu na servis i já, extra socka, tak pošetři 2 nádrže a na karburátory ti to možná vystačí
caslavsky.tomas psal:Nejsem sice extra socka, ale extra student, takze sem rad, ze mam aspon na ty 2 nadrze.
o studentský vejplatě toho vim dost, ale nádrže jsou ti k prdu když to nejede....
ale dělej jak myslíš
Tak karburatory (podtlaky) serizeny. Tedy respektive zkontrolovany, protoze byly ok. Jinak samotne serizeni by bylo naprosto lehke, jen se nasadi budiky a serizovacima sroubama by se to vyrovnalo, horsi by ale bylo, kdyby byly rozhozene hladiny v karburatorech, to by se museli cele rozebrat.
winchester (Člen) 26.05.2008 14:24:59 Offline |
Teda docela koukám... Najde se spousta machrů co si doma na koleně pastěj brzdový hadice (na kterejch jim vysí kejhák) z komponent koupenejch na internetu a tady se dělá kovbojka ze seřízení karbeců.
Podle haynese, nebo gsxr.wz.cz to musí udělat snad uplně každej kdo není naprostej diletant.
Bandit je super, ale já ho stejně jednou zradim. Páč má navíc dva válce... Pak si přijdu na SVé...
Stránky: 1