Nejsi přihlášen
Vyhledavač klíčů
Nazdar
hledám přívěšek na klíče který by se třeba při zapískání ozval aby ho bylo jednoduché najít na internetu jsem ho našel ale je to velkoobchod tak že bych jich musel vzít aspoň 200ks tak že se ptám ostatních jestli to někde nezahlídli u nich třeba v kličnictví...
Pokud jo a byli by ochotni koupit ho a poslat byl bych hodně vděčný...
tady je ten co jsem našel
http://www.priveskynaklice.cz/shop/inde … cts_id=374
Re: Vyhledavač klíčů
Fik-B6S psal:Nazdar
hledám přívěšek na klíče který by se třeba při zapískání ozval aby ho bylo jednoduché najít na internetu jsem ho našel ale je to velkoobchod tak že bych jich musel vzít aspoň 200ks tak že se ptám ostatních jestli to někde nezahlídli u nich třeba v kličnictví...
Pokud jo a byli by ochotni koupit ho a poslat byl bych hodně vděčný...
tady je ten co jsem našel
http://www.priveskynaklice.cz/shop/inde … cts_id=374
Něco takového jsem měl. Řvalo si to kdy to chtělo. A baterky tam vydržely tak týden. Ale bylo to od rákosníků, tak nevím...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous psal:...známej to měl...pag klíče doma stratil...chodil po baráku a pískal...klíčenka taky...asi půl roku...pag se vybila baterka...klíče nenašel
já to potřebuju pro babku pořád strácí klíče tak aby když je musím hledat měl aspoň nějaké vodítko...
Fik-B6S psal:Filous psal:...známej to měl...pag klíče doma stratil...chodil po baráku a pískal...klíčenka taky...asi půl roku...pag se vybila baterka...klíče nenašel
já to potřebuju pro babku pořád strácí klíče tak aby když je musím hledat měl aspoň nějaké vodítko...
...kup babce ňákou hustou fofršňůru a klíče jí povjes na krk
P.S. ...babička umí pískat???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
to už taky bylo a stejně se klíčky ztratily...
Už na ich měla i skoro 20cm kuželku a taky zmizely i s kuželkou tak potřebuju aby se mi ty klíče ozvaly když je hledám. už jsem přemýšlel že bych na ně přivázal mobil ale ten se zase musí dobíjet...
babka pískat nemusí stačí když budu já
Fik-B6S psal:to už taky bylo a stejně se klíčky ztratily...
Už na ich měla i skoro 20cm kuželku a taky zmizely i s kuželkou tak potřebuju aby se mi ty klíče ozvaly když je hledám. už jsem přemýšlel že bych na ně přivázal mobil ale ten se zase musí dobíjet...
babka pískat nemusí stačí když budu já
...tag to je jasný, babka je sabotér a schválně je zahazuje, aby ses nenudil
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...tag to je jasný, babka je sabotér a schválně je zahazuje, aby ses nenudil
a proti sabotérům se musí bojovat...
mazo psal:z vnutornej strany priviazat kluce k dveram a z vonkajsej strany nos svoj vlastny zvazok
mimochodom existuju zamky z ktorych sa kluc neda vytiahnut a nebrali klucu z druhej strany...
klič od hlavního vchodu má přišroubovaný na řetězu k topení...
ale bydlí v domku tak potřebuje klíče od sklepa a garáže a ty se přivázat nedají...
Banditatom (Člen) 26.05.2008 18:14:52 Offline |
zkrať řetěz pouze na barák a do garáže budem chodit pařit a ve sklepě si uděláme hašišivé doupě co ty na to? lákavá nabídka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
To by se vám líbilo to věřím ...
nic nebude
Banditatom (Člen) 26.05.2008 19:20:04 Offline |
...tak změna střihnem babči řetěz a bude pařit s náma na baráku co? myslím že po dvou flaškach rumu zapomene na alzheimra a vzpomene si kde všude postrácela kliče. A proti malí zahrádce ve sklepě nic mít nebude určitě
Banditatom psal:...tak změna střihnem babči řetěz a bude pařit s náma na baráku co? myslím že po dvou flaškach rumu zapomene na alzheimra a vzpomene si kde všude postrácela kliče. A proti malí zahrádce ve sklepě nic mít nebude určitě
Možná by chodila zalívat...
Banditatom (Člen) 26.05.2008 19:41:23 Offline |
Fik-B6S psal:Banditatom psal:...tak změna střihnem babči řetěz a bude pařit s náma na baráku co? myslím že po dvou flaškach rumu zapomene na alzheimra a vzpomene si kde všude postrácela kliče. A proti malí zahrádce ve sklepě nic mít nebude určitě
Možná by chodila zalívat...
no to si piš a povině jen aby neukuřovala tajně
jí je dej na řetízek k naušnici, ucho snad neztratí...
Moc řídit neumím, ale když zaprší přidám | http://krulis.net
Stránky: 1